Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Topola jeżeli twój synuś nie ma włosków to zauważalne będzie coemiaczko pulsujace, to nie jest nic złego, chyba, że te pulsowania są widoczne bardzo. Odwodnienie to wklesle ciemiaczko..
Mój Synuś Bardzo niespokojny dzisiaj jest, spał tylko rano, maruda straszna. A to co ma w buzce to ponoć nie plesniawki /afty, tak stwierdził lekarz, mam obserwować to,ale raczej nic groźnego.
Przyszedł laktator, próba juz była, prawa pierś odmawia mi produkcji
Fameltiker tez przyszedł, przed chwilą wypiłam jedną porcję, zobaczymy czy będą efekty -
Sloneczna ja sciagalam ręcznie jak miałam kamienie w nocy. Mleka z butelki jeszcze nie dawałam, ale herbatke chyba z dwa razy.
Co do ciumkania piastki to Staś ssie kostkę palca wskazujacego, a smok nadal bee.
W taka pogodę faktycznie ciężko dobrać ubranie dziecku. Ja założyłam body z dł rękawem, bluzę polarkową, cienką czapkę, dresy i skarpetki. Przykrylam go jeszcze kocykiem i chyba byli mu ok. -
Pia, bylam szczypiorek, teraz zamieniłam sie w cebule
Dzis miałam cwiczyc, ale padam na pysk. Moze sie troche ogarne i zrobie chociaż jakies brzuszki i cos na nogi.
Czytałam dzis małemu ptasie radio, jak był ten fragment z onomatopejami, to tak szeroko sie uśmiechał
Dzis postanowiłam, ze bede mu czytac gazety, które czytam:)
-
nick nieaktualny
-
Derk moj robi sporo kupek i potem czesto maly kleksik. To normalne!
Proba karmienia nieudana:(( chociaz maly podobni ssal chwile i zjadl jakies. 15 ml. Bedziemy probowac
Lara i Gosiak- wasze dzieci zlapaly butelke a moj sie nie kwapi.
W ogole dlugo nie migm spac. Musial miec cyca i w sumie tak z nim leZalam 1,5 h zanim zasnal.
Mam juz dosc. Myslalam ze zje:(((
Jeszcze podgrZeje mleko i sprobuje jak sie obudzi -
słoneczna 85 wrote:Lara i Gosiak- wasze dzieci zlapaly butelke a moj sie nie kwapi.
-
Stokrota :) wrote:Jak Wam dzieci zasypiaja w chustach to rozwiązujecie je i odkładacie czy chodzicie tak z nimi ?