Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak moj puszcza kleksiki i sa wodniste. Wczoraj nawet jak go przebieralam to najpierw poleciala woda z dupki a potem kupka. Potem juz bardziej "tresciwe". Jakby dzis znow tak bylo to bym zadzw do doktorki ale dzis mlody tez spokojny, wiekszosc dnia spi.
-
Mala mi, mój puszczał tak wczoraj, wodniste przy kazdym bąku kleks i co,chwile kupa, dzis juz spoko, normalnie tylko jedna kupa i kolor tez okej
nie wiem czemu,moze cos zjadłam co mu nie pasowało..
dzis sie ważyłam i sie przeraziłam,waga mi leci co mnie nie cieszy bo chcialam byc troche lepsza do karmienia ale Młody mnie wysysa i juz mam 52 kg ,jeszcze 4 i będzie w normie.. Eh.
a o nastepnym dziecku na razie nie myślę,Mieszko jest wymagającyale na pewno chciałabym jeszcze co najmniej jedno bo fajniej mieć wiecej
moja znajoma zaszła znow po 2 miesiącach od porodu,a miala CC, ja sobie troche nie wyobrażam już byc w ciąży znów,za słaba jestem -
Ja tez myślę o jeszcze dwojce dzieci, ale kiedy to los pokaże.
Czy lekki katar jest przeciwskazaniem do szczepienia? Chodzi mi o taki katar który jest gesty i tylko w jednej dziurce. Najgorzej jest rano i wieczorem.
Rudasku to ile ta gondola ma długości?
A oto moja 7 kilogramowa coreczkajak widać smoczek jest be ale raczki smaczne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e0ad0f1eeb4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fde869743469.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:38
dorocia2324, Gosiak, Sue, Lara 82, Suri97, mala_mi1982, megg, derii84, angelcia, Bietka, asia888 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie mala mi mysle tu tez o takich sytuacjach co piszesz... Nie kazda ciaza jest idealna i co jesli cos bedzie nie tak i no bede musiala byc w szpitalu tydzien albo co gorsza dluzej
moi rodzice pracuja w wijsku i maja planowane urlopu rok wczesniej i nie ma mozliwosci zmiany wiec pozostaja dni na zadanie tylko
do tego w tej ciazy mialam mega wymioty ze nue bylam w stanie z lozka sie zwlec tylko zyg za zygiem a tu jeszcze male dziecko
kurcze strasznie bym chciala drugie ale tj piszesz sa sytuacje ze bez pomocy mozna nie dac poprostu rady
tesciowa teraz byla ale nirmalnie jezdzi do nuemiec do pracy wiec tez nie jest na wyciagniecie reki pomijajac fakt ze mieszka na drugim koncu pl od nas
maz mowi ze fajnie dwojka ja tez tak uwazam tylko czy jedna osoba bez pomocy ogarnie wszystko.. I w ciazy z torsjami i po ciazy z noworodkiem i 2 latkiem
-
nick nieaktualnyi znowu ta moja CORCIA ze mna wygrala... poszla na dwor z ojcem, bo tak wrzeszczała ! ;/
Polozylam ja dzisiaj na brzuszku, bo nie ukrywając zaniedbuje to troszkę iii... łebek prawie w chmurach i dwa razy się obrocila z brzuszka na plecki - sqbana! -
nick nieaktualny
-
derii84 wrote:Topola ile dajesz tranu Mio? Bo mi dzisiaj powiedziano, że mam dawać 5ml, czy aby nie za dużo dla tych naszych maluchów?
My też mamy tran MolerS....ciekciekawe czy mu posmakuje??
2,5ml daję. Tak jest na butelce napisane i też takie są zalecenia dyrektoratu zdrowia. Do 6 miesiąca 2,5ml potem stopniowo zwiększać dawkę do 5ml dopiero.Gosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodaje ktoras z Was malenstwu Debridat? Ada wazy juz troszke wiecej niz podczas wizyty, kiedy lekarka to zalecila i nie wiem czy nie trzeba zwiekszyc dawki?
Okej juz wiem! Dawka 2-2,5ml jest dla bobasow do 6mżWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 18:44
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:U nas taki zwykły jest niby powyżej 3. roku życia...
http://www.aptekagemini.pl/tran-moller-s-plyn-cytrynowy-500ml.html
Bo to nie jest taki całkiem zwykły tylko o smaku cytrynowym. Mówią tutaj, że jak ktoś bardzo chce to można go też niemowlęciu podawać, ale lepiej ten naturalny. Ten cytrynowy smak to już jestvsztuczny dodatekGosiak lubi tę wiadomość