Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara - tak, mamy cebion. Kazala wtedy dawac 2 razy po 7 kropli czyli na srzykawce O,2 ml. Teraz tez daje raz dziennie bo to nie szkodzi
Dwa razy dawalam z tydzien. Teraz katarku brak. Czasem w nocy z tylu cos slychac ale nie do odciagniecia.
Na brzuszek chyba wplywu to nie ma. Nie jest oleiste. Smaczne bo probowalam;))
Moj spi u mnie na brzuszku wtulony;)) wstanie to sie karmimy, przewijamy i idziemy na targ;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:00
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Boroniowka! Ale on ma wlosy super!!
Asiaszw! Prosze polec mi cos regenerujacego na wlosy bo sa jak siano. Odstaja tak na rozne strony i sa suche. Nie mam jak pojsc podciac. Co z takich masek jest dobre?
Moze sobie jakues jajo z oliwa ciepla zrobie?)
Boroniówka lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:No co ty, to mój ponad miesiac temu wazył 4520. Musze się zważyć z nim
no i ma buźke pucatą ale to już ma po mnie
-
Lara 82 wrote:Dziewczyny po tej przygodzie z ciemiaczkiem wiem, ze ma pulsowac, to jest normalne. Każdemu pulsuje. W końcu to ruchoma nie kostna część główki.
Uwierzcie jakby dziecko było przegrzane i odwodnione to byscie zauważyły to jest takie pulsowanie, ze szok, a do tego jest ewidentnie wklęsłe wtedy.(normalnie tez czuć leciutenko niżej jak się przejedzie palcem)
Dokładnie tak. Moja pediatra mówi, że ciemiączko zazwyczaj jest wklęsłe i pulsuje i tak ma być. Bardzo wklęsłe ciemiączko jest metodą diagnostyczną tylko w przypadku biegunki. Dzieci są teraz częściej w pozycji pionowej noszone itd i woda spływa w dół. Mój ma wklęsłe nawet po jedzeniu jak go podniosę. Swoją drogą - cieszmy się, lepiej wklęsłe niż wypukłePenelope lubi tę wiadomość
-
Boroniowka, ale on ma czuprynę!! Wow!!
Tomeczek dzis skonczyl 2 miesiace:) kiedy to zlecialo? Gdzie sa dwa miesiace mojego zycia, hahaha
A tak poważnie, to czas leci tak szybko, ze mnie sie dni zacierają
Wlasnie jedziemy do moich rodzicowLara 82, Boroniówka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Boroniowka, ja jem wszystko, oprócz fasoli, grochu, brokula, fast foodow i żywności przetworzonej
I powiem, ze od kiedy jem tak normalnie, to mały zaczal fajnie przybierać - ma wreszcie faldki!!
Długi jest okrutnie, bo ubranka 68 pasująno ale szczypiorek, wiec troszkę wiszą
Mama słomka, tata szczypior to i Dzieć drobny:)mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Sałatę zieloną w szpitalu dawali wiec jem
My zaliczyliśmy spacer od 10-11, bo płakał w domu i już nie wiedziałam co robić. Teraz go nakarmię i chyba będzie spacer nr 2 ?
A moje dziecko to chyba jest leniwe bo jak go położę na kocu na podłodze, to macha nogami, rękami ale się nie przewraca -
Boroniówka Mieszko jest śliczny, te oczka, włoski, dzieciak do reklamy
My od dwóch tyg rozmiar 62 ubieramy, ale body z 5.10.15 mamy na 68,62 to ubranka z h&m... We wt wazylismy 5080g
Sue miałam pisać z zapytaniem co u Cb,czy samopoczucie lepsze?
My jemy wszystko, grochu i fasoli jaś nie jadłam, ale zielony groszek i fasolkę szparagowa tak,,, warzywa surowe także wcinam, pomidorów nie jem,bo u nas są strasznie sztuczne, ale pomidory suszone czy w puszce jak najbardziejBoroniówka, Fedra lubią tę wiadomość