X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam żadnej apaszki dla małego. Muszę kupić!

relg9vvjrtqik460.png

• Francuska25 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja teraz ze strony TinyPic. pl

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam apaszki z h&m na zatrzask, super sa ;)

Pia Gizela, derii84 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam disneya jedna na napke i mam na rzepke:) kupowana na allegro łacznie z czapucha:) to na zdjeciu to własnie ma ten komplet :)

Pia Gizela lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas się zrobiło mega ciemno i wieje okropnie, chyba będzie padać. Dobrze że daleko się nie wybrałam.

Muszę szybko jakieś apaszki zakupić :)

relg9vvjrtqik460.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia nawet nie gadaj, bo pewnie ta pogoda przywedruje do mnie..

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Pia nawet nie gadaj, bo pewnie ta pogoda przywedruje do mnie..

Postaram się ją przegonić w drugą stronę ;)

relg9vvjrtqik460.png

• Topola Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zaczęliśmy ubierać rozmiar 62 i pieluszki 3. Ależ rośnie szybko bąbelek. Musimy teraz szybko na zakupy lecieć bo tego rozm. 62 nie mam za wiele. Pójdziemy rodzinnie w sobote :)

derii84, Fedra lubią tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się Wam jeszcze pożalić, bo się wkurzyłam. Kupiłam po świętach zaraz bujaczek przez internet i parasolkę przeciwsłoneczną. I nadal jeszcze do mnie nie przyszło. Na śledzeniu paczki jest napisane od tygodnia, że jest gotowa do dostarczenia. Dzwoniłam tam to nikt nic nie wie, muszą założyć sprawę i sprawdzić i dadzą mi znać. To też już było kilka dni temu. Kurcze, chcę już mieć ten bujaczek bo mi się teraz przyda bardzo. Tak samo z parasolką. Jestem coraz bardziej zła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:02

• LadyDi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku i inne dziewczyny które brały cywilny co trzeba ze sobą mieć? Dwie strony muszą być osobiście? Bo ja za tydzień lecę z mała do polski i chciałabym załatwić ślub ale mój W. nie leci z nami bo nie dostał wolnego. Da radę to zrobić bez niego czy nie?

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w Urzędzie musiały stawić się niestety dwie strony, potem zmieniać ew. termin można samemu.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A składa się wtedy jakieś podpisy? Trzeba mieć dowód osobisty (kopie?)? Bo to że akty urodzenia to wiem...

Edit. Dobra już poczytałam i wiem wszystko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:26

Gosiak lubi tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, musza być niestety dwie strony, Musisz miec dowód osobisty tylko i 84 zł..ale z racji tego ze wprowadzili ogolnopolski system internetowy w USC to niestety jest duzo gorzej cos załatwić. Wiec lepiej wczesniej zadzwon do USC i poproś zeby wgrali w system wasze akty urodzenia, chyba ze bierzecie ślub tam gdzie sie urodziliscie to nie trzeba, jeśli w innym USC to trzeba nadal miec papierowy albo zadzwonic z tydz wczesniej przed wizytą i poprosić aby zlozyli w USC tam gdzie sie urodziliscie prośbe o wgranie aktu. Mysmy robili 3 podescia bo własnie moj R nie mial papierowego aktu a w USC tam gdzie sie urodził urzedniczki plotkowaly i kawe piły zamiast zajac sie tym co trzeba, dlatego czekalimsy tydzien az one łaskawie klikną i wgraja akt...a mialo byc prosciej:(

LadyDi lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, ale i tak macie ekspresowy termin. Jak myśmy rezerwowali to trzeba było min. 30 dni "odczekać w kolejce".

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Boroniówka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy :):):)
    widzę że nasz na prawde szybko rosnie bo my juz od dawna ubieramy pampersy 3 no i to 68 tez na szerokość luźne ale na długość są super,na przeciągu 2 ch tygodni tak śmignął :)

my też bylismy na dlugim spacerku,w czerwcu chrzcimy :)

u nas tez pogoda sie zesrala :/ blisko Katowic to jak u Was ciemno to tu tez

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna ile czasu i jaki katar miał Maciuś? Bo u Stasia utrzymuje się już5 dzień i nadal jest spory :-/

Dzisiaj moje dziecko mnie zaskoczyło i spalo na spacerze aż dwie godziny! :) oboje się dotlenilismy :-)

c7hyim7.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobilam wczoraj pastel z prazonego słonecznika i pomidorów suszonych. Jest swietna! Już praktycznie cały słoik zjadłam ;-) teraz planuję zrobić z soczewicy i pieczonej papryki. Mam nadzieję, ze też będzie dobra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:15

c7hyim7.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka dlugo. 4-5 mial zanim posZlam do lekarza i potem jeszcze z tydz tylko juz lzej. Teraz nad ranem tez ma ale nic sie nie da odciagac. To chyba nie tak szybko przechodzi.

Ja ubieram normalnie pajacyj na dwoor i na to cienki kombinezonik taki pluszowy, czapeczka bawelniana a na to kapturek i kocyk dzis mial. Bez bucikow

Zrobilam dzis z wozkiem na dworze 8,85km z endomondo;))
    Zaczelam cwiczyc tez ale cycki mi nie pozwalaja skakac!!;) musze kupic stanik sportowy bo nie mam a nie byl mi nigdy potrzebny..

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas piekna pogoda!!!

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka te zalecenia od lekarza wpisalam na drugim forum jak cos. A masz wode do nosa morska?

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 2759 2760 2761 2762 2763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ