Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę się Wam jeszcze pożalić, bo się wkurzyłam. Kupiłam po świętach zaraz bujaczek przez internet i parasolkę przeciwsłoneczną. I nadal jeszcze do mnie nie przyszło. Na śledzeniu paczki jest napisane od tygodnia, że jest gotowa do dostarczenia. Dzwoniłam tam to nikt nic nie wie, muszą założyć sprawę i sprawdzić i dadzą mi znać. To też już było kilka dni temu. Kurcze, chcę już mieć ten bujaczek bo mi się teraz przyda bardzo. Tak samo z parasolką. Jestem coraz bardziej zła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:02
-
Rudasku i inne dziewczyny które brały cywilny co trzeba ze sobą mieć? Dwie strony muszą być osobiście? Bo ja za tydzień lecę z mała do polski i chciałabym załatwić ślub ale mój W. nie leci z nami bo nie dostał wolnego. Da radę to zrobić bez niego czy nie?
-
Dokładnie, musza być niestety dwie strony, Musisz miec dowód osobisty tylko i 84 zł..ale z racji tego ze wprowadzili ogolnopolski system internetowy w USC to niestety jest duzo gorzej cos załatwić. Wiec lepiej wczesniej zadzwon do USC i poproś zeby wgrali w system wasze akty urodzenia, chyba ze bierzecie ślub tam gdzie sie urodziliscie to nie trzeba, jeśli w innym USC to trzeba nadal miec papierowy albo zadzwonic z tydz wczesniej przed wizytą i poprosić aby zlozyli w USC tam gdzie sie urodziliscie prośbe o wgranie aktu. Mysmy robili 3 podescia bo własnie moj R nie mial papierowego aktu a w USC tam gdzie sie urodził urzedniczki plotkowaly i kawe piły zamiast zajac sie tym co trzeba, dlatego czekalimsy tydzien az one łaskawie klikną i wgraja akt...a mialo byc prosciej:(
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Dziekujemy
widzę że nasz na prawde szybko rosnie bo my juz od dawna ubieramy pampersy 3 no i to 68 tez na szerokość luźne ale na długość są super,na przeciągu 2 ch tygodni tak śmignął
my też bylismy na dlugim spacerku,w czerwcu chrzcimy
u nas tez pogoda sie zesralablisko Katowic to jak u Was ciemno to tu tez
-
Dziewczyny zrobilam wczoraj pastel z prazonego słonecznika i pomidorów suszonych. Jest swietna! Już praktycznie cały słoik zjadłam
teraz planuję zrobić z soczewicy i pieczonej papryki. Mam nadzieję, ze też będzie dobra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:15
-
Bietka dlugo. 4-5 mial zanim posZlam do lekarza i potem jeszcze z tydz tylko juz lzej. Teraz nad ranem tez ma ale nic sie nie da odciagac. To chyba nie tak szybko przechodzi.
Ja ubieram normalnie pajacyj na dwoor i na to cienki kombinezonik taki pluszowy, czapeczka bawelniana a na to kapturek i kocyk dzis mial. Bez bucikow
Zrobilam dzis z wozkiem na dworze 8,85km z endomondo;))
Zaczelam cwiczyc tez ale cycki mi nie pozwalaja skakac!!musze kupic stanik sportowy bo nie mam a nie byl mi nigdy potrzebny..