Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasku. dzieki!
Boroniowka my też 68 ubieramy i pampersy 3 to już od dawna
z tego co czytam to moja jest chyba największa tu na forum , kluska jedna. 65 cm i 7 kg (Ur.55cm i 4100). Mam nadzieję że zrzuci jak zacznie raczkowac.
My też w czerwcu chrzcimy i ślub chcemy też w czerwcu. No ale nie wiem jak ja to zalatwie bez W...
A u nas katar nadal jest. Już ponad 3 tyg, ale jest mniejszy niż na początku. 4 razy dziennie odciagam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:21
Fedra lubi tę wiadomość
-
http://www.iv.pl/images/23390607084138962032.jpg
Heju nas pogoda suuuper prawie ciągle siedzimy na dworku
Ubranka u nas na 62
A pampki 3 z dady . Pampers odparza nam dupke więc wolimy dade
Ale ten czas leci 27.04 misiu będzie miał 3 miesiące i są to najwspanialsze miesiące mojego życia chociaż czasem nie jest łatwo i nerwy puszczają to czasu w życiu bym nie cofnęła !
dorocia2324, Suri97, mala_mi1982, LadyDi, Lara 82, Penelope, megg, derii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
Denerwuje mnie, że jest taki mały wybór body kopertowych i sweterków bez kaptura. U takich małych dzieciaków to jak dla mnie najważniejsza jest wygoda. Potem go będę stroić batdziej jak już będzie siedział chociaż.
Mam pytanko. Mojemu synkowi czasem trzęsie się bródka. Czy raczej dolna szczęka. Nie wiem czy to normalne? Czy któreś w Waszych dzieciaków też tak ma? -
nick nieaktualnyLara my podajemy Enfamil Lipil.
U mnie tez sie wszystko wywrocilo do gory nogami. Brakuje mi troche takiego beztroskiego zycia kiedy mpim najwiekszym problemem bylo w co sie ubrac do szkoly.
Ale jestem szczesliwa ze mam moja coreczke. My akurat zabieramy ja wszedzie gdzie jedziemy czy idziemy. Zakupy, restauracje, wszelkie spotkania ze znajomymi . Moze dlatego ze jest grzeczna i strasznie ciekawska. Jak ja cos ciekawi albo jest w nowym miejscu to jesy bloga cisza. Obserwuje wszystko i cichutko jesta w domu to jak. sie jej zaczyna nudzic to trzeba juz czyms zabawiac bo dlugo sama nie polezy
My slub planujemy na przyszly rok na maj. Moze uda sie na 4 rocznice naszego zwiazkuLara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bietka wrote:Dziewczyny zrobilam wczoraj pastel z prazonego słonecznika i pomidorów suszonych. Jest swietna! Już praktycznie cały słoik zjadłam
teraz planuję zrobić z soczewicy i pieczonej papryki. Mam nadzieję, ze też będzie dobra
a podasz przepisy -
Topola wrote:Denerwuje mnie, że jest taki mały wybór body kopertowych i sweterków bez kaptura. U takich małych dzieciaków to jak dla mnie najważniejsza jest wygoda. Potem go będę stroić batdziej jak już będzie siedział chociaż.
Mam pytanko. Mojemu synkowi czasem trzęsie się bródka. Czy raczej dolna szczęka. Nie wiem czy to normalne? Czy któreś w Waszych dzieciaków też tak ma?
Tak mojemu tez sie brodka trzesie, to zupelnie normalneTopola lubi tę wiadomość
-
Jakie dorosłe tr nasze maluchy. Moja nadal chodzi w 62 i Dady 2. Jakieś 5,5 kg będzie miała.
Dzisiaj była na basenie. Ma w grupie 4 chłopaków 4 m. Dwa po 6 m i 7 m. Chodzi x tata a ja ją odbieram. Widok cudowny jeżeli macie możliwość chodzenia na basen to polecam.
A jak daje fajnie nura.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:26
Fedra, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia_1988 wrote:Jakie dorosłe tr nasze maluchy. Moja nadal chodzi w 62 i Dady 2. Jakieś 5,5 kg będzie miała.
Dzisiaj była na basenie. Ma w grupie 4 chłopaków 4 m. Dwa po 6 m i 7 m. Chodzi x tata a ja ją odbieram. Widok cudowny jeżeli macie możliwość chodzenia na basen to polecam.
A jak daje fajnie nura.
Ale super. My tez planujemy ale jeszcze sie nigdzie nie zapisalismy na basen . Chcemy zaczax jak mala skonczy 3msckasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Sloneczna moj tez sie dzis cały osrał, nie bylo szans go wymyć inaczej jak tylko w wannie, wiec miał kąpiel z rana
Gosiak, ja termin rezerwowałam ponad m-c temu ale takie jaja byly z tym aktem i to nie nasza wina tylko ich dlatego udalo sie załatwić na ten termin ktory zaklepałam, ale gdyby nie to ze non stop tam dzwonilam lub jechalismy to pewnie by sie nie udalo, tylko babki mialy nas tam dosc a ja tez powiedzialam ze to nie nasza wina tylko ich!Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny