Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Przeczytała to co aga wystawiła i jestem przerażona! Ja chyba wszystko robię źle!
Juz chyba mam dość tych artykułów, bo mam przez to kwadratowa głowę, za tydzień mam neurologa dziecięcego, chciałabym tez jakieś spotkanie z fizjoterapeuta, żeby mi pokazał jakieś masaże, jak najlepiej nosić, kłaść na brzuchu i takie tam"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Lara nic w diecie nie zmieniałam. Moze za mało pije to fakt, ale mleko mam. Wlasnie ściągnęłam 160 ml, dam w nocy z butli zeby nie wybudzać. Mały w 2 tyg przybrał tylko 130g wiec mało!!!! Do tej pory przybierał pieknie, wręcz ksiszkowo. Dostaliśmy probiotyk do podawania i obserwować mamy kupy.
Laurka dokładnie takie zachowanie zaczęło sie 2 dni po szczepieniu czyli jutro bedą 2 tygodnie kiedy dziecko mi sie tak meczy.
Spi w samochodzie, wiec bede w weekend podróżować z nim zeby sie wyspał wkoncu. -
Pia moj oglada lampy na suficie. Dzieci lubia.
Aga888 daje sab simplex bo mial kolki..
Odstawilam tran i kupy lepsze....
Kurna, wczoraj karmilam o 16, poszedl spac o 20 bez jedzenia. Obudzil sie teraz o 3!!! Cyrki przy cycach. Co on ma z tym jedzeniem?? I chcial sie bawic, o 3 w nocy?? Pokarm mam a on cycka lize...a potem ryk...
Czy ten 3 miesiac taki caly bedzie? Zaczelo sie to dwa tygodnie temu....
I wczoraj przed 20 cyrk z zasypianiem tez. Nosz nie mam sil powolizanosil sie az bordowy byl: ( czy mu cos dolega czy co??? Ja piernicze
tulilam i nie chcial sie uspokoic....i tak zawsze jak ma isc spac. Ale to nie kolka...
Ale ananasek mi sie trafil
-
A mnie chyba dopadł zastój w lewej piersi...w nocy obudził mnie taki ból, że musiałam sciągnąć pokarm. Wyszło 125 ml. Więcej się nie dało, a ccycek nadal boli. Ciepły prysznic też nie pomógł. Mam nadzieję, że młody ściągnie, bo właśnie je.
Do tego m stan podgoraczkowy, dreszcze, ból głowy i chce mi się wymiotować... Nie wiem jak ja będę dzisiaj funkcjonować.
To są właśnie potencjalne minusy spania dziecka przez całą noc -
Witam
podczytuje forum na raty ale u nas nic nowego wiec nie mam co pisac jedynie ostatnio z ciekawosci zadzwonilismy do przychodni i zapytalismy o mozliwosc zaszczepienia dziecka pojedynczo i kazda szczepionka w odstepach np 6 tygodni... To dowiedzielismy sie ze o tym decyduje pediatra... Umowilismy sie wiec do matki kolegi i moze po znajomosci sie dogadamy... A jak nie to nie chcemy szczepic poki co... Na co babka rejestrujaca jak sie dowiedziala ze nasze dziecko jeszcze nie szczepione i ze nie chce,y ladowac wszystkiego naraz wg kalendarza powiedziala ze musi nas zglosic do sanepidu ze zaplacimy kare i jesli nie bedziemy szczepic to musimy zmienic przychodnie hehe... To my jej na to ze spoko moze spotkamy sie w sadzie
ot taka mila rozmowa byla
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Witam, u nas noc standardowa, ale wczoraj na wieczór przeżyłam strach, Olaf miał wysypke, część policzków, brodą,szyja, za uszami, ramiona i boki brzucha.... Szczerze, nie wiem czy to potowki, uczulenie czy też różyczka? Nie słyszałam, żeby na wyspie był ten wirus
w diecie nic nie zmieniłam, z kosmetyków tez, a i także go nie przegrzalam. Jak się obudzi po drzemce dokładnie go obejrzę w świetle dziennym, oby było lepiej.
Mój nosi ubranka na 62 i mam ubranka z h&m i cubus, a z 5.10.15 body na 68 juz są dobre, czyli rozmiarowki różne. Najbardziej jestem zadowolona z bawełny hm i cubus, a jak będę w Pl to zaopatrze się w bodziaki i pajace w c&a,bo u Tymusia się sprawdziły.
Mi także dziecko się "popsuło ",jeżeli chodzi o wieczorne zasypianie, płacze pomimo suchej pieluszki, zjedzenia piersi i nawet mm,brzuszek miękki, nie wiem o co mu chodzi -
moja tez ostatnio miala problem z zasypianiem, wczesniej po karmieniu zasypiala w kolysce w salonie, ale odkad zaczela interesowac sie otoczeniem to chyba za duzo wokol sie dzialo (swiatlo, tv, pies, ja z mezem, rozmowy) od dwoch dni po myciu zabieram ja do sypialni i tam karmie, pali sie malutka lampka w gniazdku prý podlodze, szumi nawilzacz i po 30min spi juz w lozeczku od 20
przedszkolanka:), mala_mi1982, derii84 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
angelcia wrote:Ja juz zmienilam polozenie w lozeczku
teraz glowe ma przy szafie, a nie przy scianie, ale w ogole tam nie patrzy
Gosiak spoko!Ten placz juz wchodzi mi w krew...
teraz trzyma na prawo, na lewo i prosto..jak popadnie:)