Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
megg wrote:Mamy karmiące jadlyscie ananasa. ?można. ?a melona.?
Wszystko mozna :] A wedlug mnie to nawet wszystko trzeba, zeby dziecku dostarczyc najrozniejszych skladnikow i zeby nie mialo pozniej alergii ;]megg, Groszek, mala_mi1982, asia888 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Lara 82 wrote:Miałam wcześniej wstawić, ale dziś był pracowity dzień dla mamusi bo synuś był bardzo samodzielny
Ale teraz już koniec, mamusiu potrzebuje miłości i chce na rączki i do cycusia na dłużej
Taki widok nas przywitał o 6 rano za oknem jak odsłoniliśmy rolety z Piotrusiem
http://www.iv.pl/images/38284123483263346628_thumb.jpg
Ooo to zupelnie jak u mnie ;]Lara 82 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
ja jak zjadlam tort z marakuja to mała meczył brzuszek:-/ ale nie wiem czy od marakui czy od smietanowej masz do tortu
a biogaje juz teraz podaje co drugi dzien i jest ok po 4mc sprubuje calkiem odstawic bo sie boje zeby brzuszek sie nie przyzwybzail"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Bylismy u pediatry w związku z dziwnym zachowaniem małego. Nerwowość, płacz bez powodu i to taki nie do opanowania, kupa ze śluzem i problem z zasypianiem. Jutro wizyta u neurologa i badanie moczu. Mam złapać siusiu w woreczek. Ciekaw czy sie uda. Trzymajcie kciuki zeby to była infekcja dróg moczowych a nie odczyn poszczepienny
Lekarz powiedział ze kolejne szczepienia tylko jesli neurolog pozwoli.
Umieram ze strachu. -
Słoneczną doszła bluza, mam nadzieje ze twoja dobrze leży, bo ja jestem zadowolona. Zdecydowanie M lepiej leży niż L. Tamta była za dużą, a ta jest przynajmniej dopasowana
DziękujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:35
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ash będzie dobrze. Mój czasem tez miewa kulę ze śluzem, problemy z zasypianiem ma, a i czasem poplacze. Może to nie NOP tylko zbieg okoliczności i cos zmieniła w diecie albo w codziennym zachowaniu?
Wszystko jest tak jak było?ash lubi tę wiadomość
-
No ja daje ten Floractin i narazie będę dawać bo u nas problem był duży. Dopiero każdego dnia czy co drugi cos nowego wprowadzam do mojego jedzenia.
Może po skończonych 3,5 MŚ spróbuje co drugi dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:49
-
nick nieaktualnyGosiak my mamy nosidelko BabyBjorn One Mash.
Mozna w nim nosic od poczatku. Do tanich nie nalezy i raczej sami bysmy sie na.niego niezdecydowali ale dostalismy w prezencie.
Zreszta poki go nie dostalam to nie wiedzialam ze w ogole taka firma istnieje
o takie cos :
http://m.scandinavianbaby.pl/product-pol-1616-BABYBJORN-ONE-Mesh-nosidelko-ergonomiczne-bialy.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:56
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Wczoraj ok 10rano nie wytrzymalam i zjadlam 6 M&Ms migdalowych. Wczoraj wieczór i dziś nic nie zauważyłam chyba młodemu nie przeszkadza
Może pamięta smak snickersow i ritterek orzechowych jeszcze z brzuszkaSuri97, Gosiak, słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zamowilam ksiazeczki kontrastowe na allegro . Mam w domu dwie i karty kontrastowe i powiem wam ze jak tak plakalam to mu zaczelam pokazywac i wodzil za tym wzrokiem. Trzeba cwiczyc!
Patrzcie ile juz przypadkow na forum o nieciekawych lekarzach!!
A swija droga pani dr neurolog w szpittalu dzueciecym w Warszawie to powina miec czerwona zabawke lub ksiazeczki kontrastowe w gabinecie. No tak?
Maly padl bo plakal. Nie zdazylismy go wykapac. Dzis mu daruje;)Gosiak, Sue, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Lara no wlasnie mam kiepska karuzelke bo nakrecana 3min sie pokreci i znow trzeba nakrecac wiec ie ratuje, macie jakies fajne karuzelki ? Poszukam jakiejs nie nakreanej
Groszku tak to moj rocznik 88jestesmy internetowe blizniaki
hehe
Moj tez sie rozwierzgal niestety chyba temu wiecej ulewania mamy
Gosiu to pocieszylas z ta inwestycja
Groszku a czemu dajesz sab simplex ? Lara u nas takie same problemy z brzuchem, zauwazylam ze to tezjest powodem ze on nie spi w dzien, bo nawet jak na chwile przysnie to gazygo wybudzaja i meczy sie biedny strasznieGosiak, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySloneczna sto lat
Ja mam takie zabawki:
http://allegro.pl/baby-mix-palak-luk-do-wozka-super-zabawki-funkcje-i5011868814.html
Boooze... jaka Ada marudna.. Spiaca jak nie powiem co, ale dalej marudzi - wlasnie zasnela i wstala po 3 minutach doslownie z rykiem jak stad do wiecznosci... zaczyna sie...
Latam jak idiotka ledwo siade i napisze dwa slowa i juz biegne do lozecza bo smoczka nie ma i wyje.. Rozkoszna noc sie szykuje ;]
Miewam takie dni, ze mam tyle energi, ze nie straszny mi jej ryk.. a mam tez takie ze wszysto mi do dupy wlazi i mam dosc... ma ktoras z Was takie cos?;/
Gosiak ja podaje biogaie, nie wiem czy to ma jakis wplyw na Ade... Tanszego zamiennika nie ma, a jak juz jest to musialabym dawac wiecej kropel, aby dotarczyc tyle kultur bakterii co w biogai.. wiec szybciej zuzylabym dany produkt, kupilabym wiecej = koszt jednej biogai. Teraz bede sobie zamawac marimer i biogaie na gemini z zapasem, bo u mnie marimer jest za 35zł (+/- 16zł na gemini) , a biogaia za 42 (gemini ok 26zl)... Wracajac do Twojego pytania - ja mysle dawac do pol roczku, zapytam jeszcze pediatry przy najblizszej okazji, o ile nie zapomne.
Moja Ada tak placze jak Wasze dzieci i to juz niemalo czasu. Nie codziennie, nie zawsze, ale zdarza sie... Najczesciej wydaje mi sie, ze jest przejedzona i uk.trawienny sobie nie radzi.
PROBLEM - Ada ciagle przekreca glowe na prawo, lewa strona w sumie dla niej nie istnieje. MA KTORAS TAKI "PROBLEM"? Boje sie, ze sobie glowke zdeformuje, a wszelkie moje formy jej przekrecenia koncza sie mega bulwersem... Co robic? ;(Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość