Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabobonow jest pelno. Kiedys bardziej w nie wierzylam, teraz juz nie
LadyDi powodzenia!!
Dziewczyny robie zamowienie do Gemini czy ktoras zamawiala tam butelki albo orientuje sie czy sprzedawane sa od razu ze smoczkami? Chyba tak powinno byc? Bo tam nie jest napisane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:15
LadyDi lubi tę wiadomość
-
to w takim razie dzis na spacerze idziemy do sklepu po parasolke:)
moja tez nie chrzczona jeszcze i pierwsze slysze z tym wychodzeniem na dwor:p
my czekamy az rodzice chrzestni wezma slub koscielny, bo od 7lat sa po cywilnym a kosciol nie pozwala takich chrzesnych miec:-/ my innych nid chcemy wiec nasza mała zmotywowala ich do koscielnego bo tak to odkladali w nieskonczonosc;) maja przyspieszone przygotowania wiec w wakacje ochrzcimySue, derii84 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Aniab mi bliżej Wałbrzych
Ja mam wstążke bo mama mi zaczepiła:P a podobno po chrzcie się dziecko zmieniaprzekonam się 17 maja
My parasolki nie mamy,kocykiem jej zasłaniam
Pia moja tez rano dała mi posprzątac(nawet w szafce),poćwiczyć,ogarnąc sie,kompocik zrobic i na jutro juz poszykowalam :o
Miłego dnia! -
dorocia2324 wrote:A powiedzcie mi jeszcze jedno. Bierzecie jeszcze witaminy ciazowe albo dla kobiet karmiacych? I jak cos to jak dlugo zamierzacie/powinno sie je brac?
-
Włosy mi lecą już od jakiegoś czasu a mam długie to wszędzie są teraz a miałam już takie ładne, grube bo w ciąży prawie wcale nie wypadały.
Parasolki nie mam, zakrywam pieluszką żeby słońce nie raziło małego bo też nie lubi.
W te ciepłe dni mam problem w co dziecko ubierać, nie chce przegrzać ale też nie chce żeby mi zamarzło, tak jak dzisiaj delikatny wiaterek i ok 20 stopni. Moje dziecko bardzo nie lubi czapki.