Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
my z mała w łozku nie spimy, po wieczornym karmieniu odkladam ja spiaą lub nie do lozeczka, wlaczam szumisia i spi, na karmienie biore ja do lozka na ok 15min i odkladam juz spiaca, nad ranem ok6 jak ja biore to dosypia juz z nami w lozku"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
drugi spacer 10min i deszcz nas pogodnil:(
u nas w jednym ze szpitali na patologi ciazy podejrzenie ospy, jedna kobiete na zakazny przeniesli, nne na obserwacji, boze chyba bym umarla ze strachu jakby to bylo jak ja bylam w szpitalu:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NASTA wrote:JAKIE TO PRAWDZIWE
http://joemonster.org/art/31835/Ilustratorka_ze_Szkocji_pokazuje_prawdziwe_oblicze_ciazy_mocno_brutalnie_i_bez_skrupulow_
Lubie takie rzeczy. Mozna sie posmiac i zdystansowac :]NASTA lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dziewczyny czy wasze dzieci też się cieszą jak widzą tatusiow? Staś jak ttylko zobaczy K. To chochrania się do niego praktycznie cały czas. Ja już tak dobędę nie mam :p może to dlatego, ze ja z nim jestem więcej czasu. Tak się zastanawiam nad tym.
Staś śpi u siebie w lozeczku. My nie mamy jak go wziąć do siebie, chyba że K poszedlby na kanapę do salonu, bo we troje się nie zamieścimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 20:24
-
Janeczka cieszy się bardzo do taty, ale mi posyła jeszcze więcej uśmiechów. Szczególnie jak się budzi - czy to rano czy po drzemce w ciągu dnia i jak ją przewijam, jak jej śpiewam,,, dużo się śmieje to moje dziecko
mala_mi1982, Bietka lubią tę wiadomość
-
U nas uśmiechów po równo. Uwielbiam jak po nocy szczerzy do mnie te swoje dziąsełka
U nas jeszcze jest tak ze jak ja śpiewam jej jakąś piosenkę lalalala, to ona razem ze mną ooooooooo ooooo. I tak sobie śpiewamymala_mi1982, Bietka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
dziewczyny czy ktoras z Was dostala globulki na regeneracje po porodzie sn? mi zalecil mucovagin co 2-3 dni ale nie dopytakam czy mam wybrac 1op (10sztuk) czy wiecej, a kolejna wizyte mam we wrzesniu dopiero"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017