Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok synuś już mnie woła odezwę się wieczorkiem, bo będę miała jeszcze jedną prośbę. Kupowałyście jakieś cieniutkie bawełniane czapeczki dla dzieciaczków.
Macie jakieś linki no nie mogę nigdzie wyjść, a wszystkie czapeczki już za grube albo wpadają na oczy.
Jak dobrać rozmiar czapeczki przez internet. Chyba, że właśnie takie jakieś uniwersalne rozciągliwe ale przewiewne ???? -
Mój szczęśliwy cykl zaczął się 7 maja.
Pola po wczorajszym szczepieniu zasnela o 19. O 21:30 przenioslam ja do łóżka, nakarmilam na spiocha i spała tak do 2. Następnie dałam pierś i do 5 spała. Od 5 do 8 gaworzyla, a o 8:30 znowu poszła spać. Mała ma troszkę gorączki po tym szczepieniu, ale moja mama mówiła ze po drugim tak może być. Cudne wasze dzieciaczki sąLara 82, derii84 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Lara 82 wrote:Ok synuś już mnie woła odezwę się wieczorkiem, bo będę miała jeszcze jedną prośbę. Kupowałyście jakieś cieniutkie bawełniane czapeczki dla dzieciaczków.
Macie jakieś linki no nie mogę nigdzie wyjść, a wszystkie czapeczki już za grube albo wpadają na oczy.
Jak dobrać rozmiar czapeczki przez internet. Chyba, że właśnie takie jakieś uniwersalne rozciągliwe ale przewiewne ????
Lara w h&m sa bardzo fajne czapeczki
tam masz rozmiarowke
np takie : http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0252692001.html -
moj cykl sie zaczol 18 maja:) zarz po powrocie z Egiptu i sie smiejemy ze maly Egipcjanin:) mama wypoczela i sie udalo
ehhhh a to juz rok
jak bawicie sie z dzieciaczkami w czasie ich aktywonosci?Lara 82, derii84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megg wrote:moj cykl sie zaczol 18 maja:) zarz po powrocie z Egiptu i sie smiejemy ze maly Egipcjanin:) mama wypoczela i sie udalo
ehhhh a to juz rok
jak bawicie sie z dzieciaczkami w czasie ich aktywonosci?"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Cześć dziewczyny
Moj Kubuś też dużo się śmieje i jest bardzo ciekawy świata. Niestety jedzenie to nadal katorga. W zasadzie płacze przy każdym karmieniu, pręży się... A teraz to jeszcze odmawia jedzeniaNie mam już do tego siły. Jeszcze trochę i nabawię się depresji. A lekarze wciąż twierdzą, że przybiera na wadze. Szkoda, że nie słuchają w jaki sposób
Wciąż próbujemy znaleźć przyczynę razem z naszym pediatrą, ale nie wiadomo o co chodzi. Na pewno ma refluks, ale z jelitami też nie wszystko w porządku i nie jest to kolka, bo trwa tylko przy jedzeniu. Po jedzeniu to wesołe i szczęśliwe dziecko -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:27
Gosiak, megg, mala_mi1982, Katiś, Aagnieszkaa, Penelope, Lara 82, Bietka, Suri97, Sue, derii84, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
A w ogole to dzien dobry.
W sumie to wiem, ze mam dobrze i niejedna z Was pewnie by tak chciala, ale mam chwile, ze niepokoi mnie, ze moja corcia tak dlugo spi. Przesypia cala noc, potrafi ciurkiem spac 9-10 godzin. Czy to dobrze, zeby takie dziecko tyle godzin nie jadlo?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Gosiak ja kupilam balerinki Lasockiego skorzqne czarne. Taki sklep mam blisko dosc;) rltakie nieskorzane obcieraja mi nogi a skorzane jak sie rozchodzi to sa ok;))
Planuje kupic jescze jakies tenisowki;))
Boze martwie sie tym ulaniem czy to wymioty byly nie wiem:(( ale bawi sie i cieszy. Kurcze;(
A moze to od mleka? Bo jem spooro serkow homo