Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spania Kubuś w dzień nadal śpi mało, ale wieczorem zasypia o 20.30 i budzi się dopiero między 3 a 4

Kubuś - 9 luty, 4100 gram, 59 cm

951c9e183b.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka no wlasnie na wieczor nadrabia z tym jedzeniem. Ale poniewaz wczoraj dosc wczesnie poszlysmy spac, to dzisiaj musialam odciagac mleko o 4:30 przed wyjsciem do pracy, bo inaczej piersi by wybuchly. Jesli nakarmie miedzy 22 a polnoca, to jestem w stanie dojechac do szpitala bez wiekszego dyskomfortu.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Rudasku ja bardzo duzo czasu spedzam na pokazywaniu plansz kontrastowych. Sama je zrobilam ;)) i ksiazeczek kontrwstowych. Sledzi je wzrokiem i tak moze dlugo:) no a jak nie masz maty to rozloz kocyk i tez cwicz z nim na brzuszku lezenie i podnoszenie. MTe mam slaba tylko dobrze ze palak jest to moge przywieszac rozne grzechotki sama;))

Kochana ja tez robilam sama plansze plus mam ksiązeczki :)
    tez mu pokazuje i sam "czyta":)
    Na brzuszku na kocyku lezy czesto i jest obłożony zabawkami :)
    ostatnio najwieksze zaineteresowanie sprawia mu pozytywka ktora dostał na chrzest..nie dośc ze gra to jeszcze sie kreci :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nIC WAZNEGO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:11

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIC WAZNEGO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:11

relge6yd3cl8y0me.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:

Marcela kup biale pampersy bo zielone to niezbyt fajne. Zalozyla. Ksrte rossne "jetem rodzicem" i mam 10 zl taniej na paczce i dostalan szcOteczki edukacyjne do zebow za 1 gr;)) warto taka karte miec. Trzeba poprosic przy kasie i aktywowac w domu

Kartę mam i tez kupuje ze znizka:) babydream nie spełnily moich oczekiwan, sa za grube w porownaniu do pampersow....sprobuje jeszcze te biale. choc mój M nic nie czuje i mowi ze mam tak wrazliwy nos na zapachy jakbym w ciazy byla:p

a co do bujaka tiny love, to dopiero niedawno odkrylam ze jest opcja ustawienia dzwieku wlaczanego przez uderzenie sloneczka i slimaka, czesto tak malej ustawiam i ona juz chyba zaczaila o co chodzi;) choc cwaniara nieraz nie uderza raczka tylko tak mocno kopie nogami ze sie caly bujak rusza i melodyjka sie wlacza:) ale fakt faktem slimak jest THE BEST

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewczyny.

Cath pięknisia z twojej córeczki :)
    Na forum prywatne moge wejsc a nie moge nic pisać...dziwne.

My tez mamy ten bujaczek i tez ślimak jest najbardziej pożądany :D

Mój najszczesliwszy cykl zaczal sie 7 maja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:37

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcela mi tez pampersy śmierdzą chemią..i te białe i zielone. DOstaliśmy pomaranczowe 3....zobacze jak one, choć jeszcze jesteśmy na 2kach :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak a ty nadal też na pieluszkach Bambo? Bedziesz sie przerzucala na wielorazówki bo chyba kiedys cos wspominalas? U mnie stosik czeka a jakos nie moge sie do tego zabrac. Wygodniej mi na razie na tych jednorazówkach

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada ma 37,5st... Podalam pedicetamol... się zaczyna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Ada ma 37,5st... Podalam pedicetamol... się zaczyna...

a może to taka jednodniówka? U nas tak było tylko była wyższa tempka.

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia zdrówka dla Ady, sił dla ciebie !!

Lara, łączę się z tobą w bólu. Dziś tak mnie boli głowa, że szok. Mały do 14 tyko płakał. A ja już nie miałam sił go tulić i mówić do niego. Potem w końcu zjadł i zasnął na rękach. A mnie jest wstyd. W ramach przeprosin zamówiłam mu kocyk i dwa otulacze bambusowe z Effii. Głupia jestem. Dobrze, że mąż wrócił i wziął go na spacer. Jeszcze mają do nas dziś znajomi wpaść.

relg9vvjrtqik460.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale 37,5 to jeszcze ok dla takiego maluszka, 38 to stan podgorączkowy a temp. zbija się powyżej 38,5.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri, teraz mamy moltex - i zdecydowanie wygrywają Bambo - moltexy są trochę za sztywne jak dla mnie. Ja się zabiorę za wielorazowe za moesiąc dwa jakoś...

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na spacerze jakieś 40 minut, bo wiatr straszny, spotkałam znajomych i stwietdzili, ze chyba sie wysyiam, bo bardzo dobrze wyglądam a znajomy stwierdzil, ze wyglafsm lepiej niz jak pracowalam - milo mi sie zrobilo :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcela, jak tą funkcję włączyć, bo nie wiem ;)

nasze zabawy to: śpiewanie, tańczenie, głaskanie, zabawy paluszkowe, wodzenie za zabawkami, grzechotkami, zabawy z wstążeczkami, pieluszką, leżenie na brzuszku, na pleckach.

mate edukacyjną mam, ale mi się nie podoba dla takiego maluszka, bo moja jest od 6 m-cy.

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę kupić te książeczki edukacyjne, bo nie mam, a zrobić plansz nie mam kiedy :(

relg9vvjrtqik460.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na alegro sa- kaiazeczki kontrastowe lub na stronie OczamiMaluszka.pl

Pia Gizela lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytam, śpiewam, tańczę z małą, muskam ją taką pluszaczkową grzechotką - bardzo to lubi, zyrafkę Sophie już też polubiła - lubi ją brać do buzi. Lubi leżeć na macie i tam ma taką zawieszkę z lusterkiem, trzeba jej ją co jakiś czas pokazywać i takie miny robi do tego lustra ;) nosimy ją po całym mieszkaniu i lubi przystawać przy obrazkach, które dokładnie ogląda i strasznie się cieszy jak widzi naszą kotkę - Myszkę - jest czarno-biała może dlatego. Ale czasem Myszka nas ratuje nawet w ataku płaczu ;)

Pia Gizela lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna oglądałam, ale nie wiem które zamówić ;)

relg9vvjrtqik460.png

‹‹ 2826 2827 2828 2829 2830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ