Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bietka no wlasnie na wieczor nadrabia z tym jedzeniem. Ale poniewaz wczoraj dosc wczesnie poszlysmy spac, to dzisiaj musialam odciagac mleko o 4:30 przed wyjsciem do pracy, bo inaczej piersi by wybuchly. Jesli nakarmie miedzy 22 a polnoca, to jestem w stanie dojechac do szpitala bez wiekszego dyskomfortu.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
słoneczna 85 wrote:Rudasku ja bardzo duzo czasu spedzam na pokazywaniu plansz kontrastowych. Sama je zrobilam
) i ksiazeczek kontrwstowych. Sledzi je wzrokiem i tak moze dlugo:) no a jak nie masz maty to rozloz kocyk i tez cwicz z nim na brzuszku lezenie i podnoszenie. MTe mam slaba tylko dobrze ze palak jest to moge przywieszac rozne grzechotki sama;))
Kochana ja tez robilam sama plansze plus mam ksiązeczki
tez mu pokazuje i sam "czyta"
Na brzuszku na kocyku lezy czesto i jest obłożony zabawkami
ostatnio najwieksze zaineteresowanie sprawia mu pozytywka ktora dostał na chrzest..nie dośc ze gra to jeszcze sie krecisłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:
Marcela kup biale pampersy bo zielone to niezbyt fajne. Zalozyla. Ksrte rossne "jetem rodzicem" i mam 10 zl taniej na paczce i dostalan szcOteczki edukacyjne do zebow za 1 gr;)) warto taka karte miec. Trzeba poprosic przy kasie i aktywowac w domu
Kartę mam i tez kupuje ze znizka:) babydream nie spełnily moich oczekiwan, sa za grube w porownaniu do pampersow....sprobuje jeszcze te biale. choc mój M nic nie czuje i mowi ze mam tak wrazliwy nos na zapachy jakbym w ciazy byla:p
a co do bujaka tiny love, to dopiero niedawno odkrylam ze jest opcja ustawienia dzwieku wlaczanego przez uderzenie sloneczka i slimaka, czesto tak malej ustawiam i ona juz chyba zaczaila o co chodzi;) choc cwaniara nieraz nie uderza raczka tylko tak mocno kopie nogami ze sie caly bujak rusza i melodyjka sie wlacza:) ale fakt faktem slimak jest THE BEST
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnyCzesć dziewczyny.
Cath pięknisia z twojej córeczki
Na forum prywatne moge wejsc a nie moge nic pisać...dziwne.
My tez mamy ten bujaczek i tez ślimak jest najbardziej pożądany
Mój najszczesliwszy cykl zaczal sie 7 maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angelcia zdrówka dla Ady, sił dla ciebie !!
Lara, łączę się z tobą w bólu. Dziś tak mnie boli głowa, że szok. Mały do 14 tyko płakał. A ja już nie miałam sił go tulić i mówić do niego. Potem w końcu zjadł i zasnął na rękach. A mnie jest wstyd. W ramach przeprosin zamówiłam mu kocyk i dwa otulacze bambusowe z Effii. Głupia jestem. Dobrze, że mąż wrócił i wziął go na spacer. Jeszcze mają do nas dziś znajomi wpaść. -
marcela, jak tą funkcję włączyć, bo nie wiem
nasze zabawy to: śpiewanie, tańczenie, głaskanie, zabawy paluszkowe, wodzenie za zabawkami, grzechotkami, zabawy z wstążeczkami, pieluszką, leżenie na brzuszku, na pleckach.
mate edukacyjną mam, ale mi się nie podoba dla takiego maluszka, bo moja jest od 6 m-cy. -
Ja czytam, śpiewam, tańczę z małą, muskam ją taką pluszaczkową grzechotką - bardzo to lubi, zyrafkę Sophie już też polubiła - lubi ją brać do buzi. Lubi leżeć na macie i tam ma taką zawieszkę z lusterkiem, trzeba jej ją co jakiś czas pokazywać i takie miny robi do tego lustra
nosimy ją po całym mieszkaniu i lubi przystawać przy obrazkach, które dokładnie ogląda i strasznie się cieszy jak widzi naszą kotkę - Myszkę - jest czarno-biała może dlatego. Ale czasem Myszka nas ratuje nawet w ataku płaczu
Pia Gizela lubi tę wiadomość