Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bietka wrote:Gosiak mi się wydaje, że kiedyś na forum była taka dziewczyna, ale nie jestem pewna. Na pewno osoba o takim nicku nie udziela się teraz...
-
nick nieaktualny
-
Pia trzeba ustawic na ta nutke z kreseczkami (nie srodkowa) i wtedy jak sie uderzy zawieszke to gra, albo jak bujakiem potrzasnie:)
ja ma ksiazeczki z allegro jedna czarno biala a dwie disneya ciekawski bobas(jedna strona kolorowa z wierszykiem a druga czarno biala)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
marcela29 wrote:Pia trzeba ustawic na ta nutke z kreseczkami (nie srodkowa) i wtedy jak sie uderzy zawieszke to gra, albo jak bujakiem potrzasnie:)
ja ma ksiazeczki z allegro jedna czarno biala a dwie disneya ciekawski bobas(jedna strona kolorowa z wierszykiem a druga czarno biala)
dzięki! -
Gosiak u mnie to chlusnelo duzo jak nigdy. Na pewno ze szklanke.. I kupa sluzowa jak nidy. Poyem juz bylo ok. Zobaczymy jaka jutro bedzie kupa. Nie bede pic inki z mlekiem jutro ani serkow i zobaczymy czy jest lepiej.
Szczerze to boje sie go samego dzis zostawic nawet jak spi bo jakby tak ulal sam to mogloby to sie zle skonczyc -
Czesc dziewczyny! Troche mnie nie bylo. W weekend poszalelismy z J na weselu, Natalka miala super opieke i wcale nie plakala za mama.
Lubi bawic sie szeleszczacymi zabawkami, dzwoneczkiem z Tiny Love (jest super) zyrafka tez. Dopiero teraz polubila noszenie na rekach. W sypialni na tapecie mamy kwiaty i uwielbia he ogladac, zegar na scianie tez w kregu zainteresowan no i lampy.
Wszystko jest u nas dobrze z dzidziusiem, ale ze mna jak zwykle cos musi byc.
-wbił mi sie kleszcz:/ kosilam trawke kolo domu i musial byc w krzewach. Jutro ide do lekarza, poki ci nie karmie jej piersia, odciagam. Czekam co powie lekarz. Naczytalam sie, zeby lepiej nie karmic.Penelope lubi tę wiadomość