Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Zauwazyłyście, że już są Styczniówki 2016?! To już niedługo Lutówki.. Mamamia, jak ten czas leci:)
Lara 82 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Wow! Faktycznie! Przeciez maj juz za rogiem! Moj cykl, w ktorym nie uwazalam, zaczal sie 14 maja ;P
Bietka Luna jest coreczka tatusia od poczatku i za tata wodzi wszedzie wzrokiem, cieszy sie do niego jak do nikogo innego! Ona reagowala na glos taty jeszcze w brzuchu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 03:13
Bietka, Lara 82, Penelope, asia888 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Do mnie Staś najczęściej też uśmiecha się rano i po karmieniu
Mój Stasiowy cykl rozpoczął się 25 kwietnia
Staś wcina mleczko, a na dworze hula wiatr. Jak tak zostanie to pewnie nici że spaceru jutro.
Opryszczka mi się zrobila, ale nie na ustach tylko w nosiestraszne to uczucie. Ledwo udaje mi się smarowację olejem kokosowym, bo tak boli...
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Witamy
wybaczcie ale wszystkiego nie nadrobię
Moj szczęśliwy cykl zaczął sie 28 kwietniaczyli równy rok temu bylo wczoraj. Jak ten czas leci. Teraz Konstancja leży w łóżeczku i sobie śpiewa i gaworzy
głowę podnosi juz wysoko a tak sie martwilam tylko musze jej troszkę pomoc z rączkami bo jej raczki uciekają ona by chciala bardzo bo Glowa w górze ale z rączkami nie wie co ma począć
chociaż juz wczoraj jedna powędrowała pod klatkę piersiową jeszcze druga!
Lara 82, Penelope lubią tę wiadomość
-
Hej od razu się wytłumaczę, znowu popsuł mi się tablet mąz wkur... pojechał go oddać już w sobotę bo jakąś feralną sztukę nam sprzedali, więc jestem uziemiona z pisaniem na lapku tylko, a to teraz ciężko, bo dawniej Piotruś przy karmieniu to się tylko karmieniem zajmował a teraz potrzebuje już mojej uwagi i o nią się dopomina i nawet na karmieniu nić nie mogę napisać.
-
U mnie 16 maja się zaczęło:) A w dzień Matki miałam dziwne przeczucie, że za rok będę też świętować
Mały właśnie w bujaczku-leżaczku z zabawkami wojuje i się uśmiecha a uśmiecha!
Ja prawie ogarnięta jem śniadanieLara 82, derii84 lubią tę wiadomość
-
Jesetście wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki bardzo za linki do stron z karmieniem piersią jeszcze dzis podeślę koleżance jak Piotruś pozwoli.
Uwielbiam Was i forum właśnie za toBuziole dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 08:30
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
Ja wykluczyłam z jadłospisu nabiał całkowicie jakiś czas temu i naprawdę ostatnie 2 tyg były super. No i w poniedziałek zjadłam 3 kawałki sernika i wczoraj jeszcze jeden kawałek sernika i kawałek tortu z bitą śmietaną, dziewczyny jaką mieliśmy jazdę wczoraj to szok.
Piotruś musiał być cały dzień na rączkach inaczej płakał nawet wykąpać się nie dał, rączki i cycek non stop. A jak go odłożyliśmy to tak się wiercił, że szok. No i druga noc z moim cyckiem w buzi więc się nie wyspałam.
Koniec na razie nabiał nam w ogóle nie służy
Jejku ja mam nadzieję, że z tego się wyrasta, i że Piotrus będzie jadł mleko lub chociaż jego przetwory.