Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie blizna już nie boki, na początku czułam otarcia po
.
My dzisiaj mamy leniwy ddzień
wstalismy z młodym po 7. O 8 zasnął na macie i pospał godzinkę. Na spacerze spał ponad 2 h. Wróciliśmy do domu, nakarmilam i po 40 min usnal K na rękach. Pospali tak ok godz. Kuba go odłożył do lozeczka i spał do 17
my skorzystalismy z okazji i też sie zdrzemnelismy 
Ja dzisiaj znowu obudzilam się z bólem głowy i ogólnym rozbiciem. Okazało się, ze znowu kanalik mi sue zatkal pod prawą pachą... Mam nadzieję, ze poradzę sobie bsz antybiotyku.
Ja dzisiaj znowu pokonalam 10 km
nogi teraz odmawiają mi posłuszeństwa
-
nick nieaktualny
-
Normanie rozpacz:/ musialam sie odwinac bo juz tak bolalo i zaczelam sciagac wrecz recznie bo byl to dla mnie jakby mniej bolesne jak delikatnie masowalam odciagajac jednoczesnie:/ moze 1 tab na tydzien dostinexu to za malo? AsiaSzw jak dobrze kojarze Ty tez bralas 1 tab dostinexu na tydzien i w sumie 2 tabi bez bandazowania Ci ustapilo po tygodniu?
-
My po 3 godzinnym spacerze nad zalewem, 1,5 godziny w wózku poleżała z czego 40min drzemki, potem karmienie i dalej w chuście zwiedzala juz nie śpiąc, padła w domu o 18 na pol godziny...
Dziewczyny gdzie kupujecie bluzy rozpinane bez kapturka dla maluchow bo ja dziś cala galerie obeszlam i ani jednej:-\ Kupilam aby apaszki i skarpetki w hm i sobie stanik w lavantil w rozmiarze o zgrozo 75F, przed porodem kupilam D i myslalam ze jest dobry i wyszło na to ze w zlej miseczcce chodzilam:-\"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
My dziś tez 3 godziny na powietrzu. Byłam wreszcie na działce, po raz drugi w tym roku. W zeszłym chodzilam codziennie od poczatku marca. Tak czy siak przekopalam ogródek, zasadzilam pietruszke
Tyle zdarzylam
Lara 82, Sue, Pia Gizela, derii84 lubią tę wiadomość
-
Kiedyś już tak było to po 3 przystawieniu Piotruś zciągnął.
Dziś już 4 razy go przystawiam i nic z jednej strony twarde a dziecko się denerwuje, jak mu drugiego dałam to pił czyli z tego lewego nie jest w stanie zciągnać.
pół cycka mam jak skała, już brałam prysznic i przystawiłam miśka i nadal nic. Boże co teraz.
Cholerny laktator nie dziala, nawet mąż ciągnął i nic
Co się tak szybko stało???
Jak ja mogę sobie pomóc teraz ????
HELP!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:39
-
Lara ja jeszcze jak mi pierś twardnieje to upuszczam po kilka kropel mleka. I tak jak pisała Sue, masowanie od miejsca bólu w stronę sutka.
A ja mam inne pytanie. Co polecicie do pielęgnacji biustu? moja skóra biustu prosi o pomoc a ja nie mam na to pomysłu. -
Lara, nic nie leci? To nie dobrze. Moja mama tak miała, ze ani dziecko, ani laktator nie był w stanie ściągnąć a piers jak skala i bol okropny. Dopiero ktoś dorosły mocno jej ściągnął i puścilo. Popros może męża, niech wyssie, potem przecież można wypluc. A jak ci leci mleko, to rob tak jak pisza dziewczyny. Powodzenia!