Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie blizna już nie boki, na początku czułam otarcia po
.
My dzisiaj mamy leniwy ddzieńwstalismy z młodym po 7. O 8 zasnął na macie i pospał godzinkę. Na spacerze spał ponad 2 h. Wróciliśmy do domu, nakarmilam i po 40 min usnal K na rękach. Pospali tak ok godz. Kuba go odłożył do lozeczka i spał do 17
my skorzystalismy z okazji i też sie zdrzemnelismy
Ja dzisiaj znowu obudzilam się z bólem głowy i ogólnym rozbiciem. Okazało się, ze znowu kanalik mi sue zatkal pod prawą pachą... Mam nadzieję, ze poradzę sobie bsz antybiotyku.
Ja dzisiaj znowu pokonalam 10 kmnogi teraz odmawiają mi posłuszeństwa
-
nick nieaktualny
-
Normanie rozpacz:/ musialam sie odwinac bo juz tak bolalo i zaczelam sciagac wrecz recznie bo byl to dla mnie jakby mniej bolesne jak delikatnie masowalam odciagajac jednoczesnie:/ moze 1 tab na tydzien dostinexu to za malo? AsiaSzw jak dobrze kojarze Ty tez bralas 1 tab dostinexu na tydzien i w sumie 2 tabi bez bandazowania Ci ustapilo po tygodniu?
-
My po 3 godzinnym spacerze nad zalewem, 1,5 godziny w wózku poleżała z czego 40min drzemki, potem karmienie i dalej w chuście zwiedzala juz nie śpiąc, padła w domu o 18 na pol godziny...
Dziewczyny gdzie kupujecie bluzy rozpinane bez kapturka dla maluchow bo ja dziś cala galerie obeszlam i ani jednej:-\ Kupilam aby apaszki i skarpetki w hm i sobie stanik w lavantil w rozmiarze o zgrozo 75F, przed porodem kupilam D i myslalam ze jest dobry i wyszło na to ze w zlej miseczcce chodzilam:-\"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
My dziś tez 3 godziny na powietrzu. Byłam wreszcie na działce, po raz drugi w tym roku. W zeszłym chodzilam codziennie od poczatku marca. Tak czy siak przekopalam ogródek, zasadzilam pietruszke
Tyle zdarzylam
Lara 82, Sue, Pia Gizela, derii84 lubią tę wiadomość
-
Kiedyś już tak było to po 3 przystawieniu Piotruś zciągnął.
Dziś już 4 razy go przystawiam i nic z jednej strony twarde a dziecko się denerwuje, jak mu drugiego dałam to pił czyli z tego lewego nie jest w stanie zciągnać.
pół cycka mam jak skała, już brałam prysznic i przystawiłam miśka i nadal nic. Boże co teraz.
Cholerny laktator nie dziala, nawet mąż ciągnął i nic
Co się tak szybko stało???
Jak ja mogę sobie pomóc teraz ????
HELP!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:39
-
Lara ja jeszcze jak mi pierś twardnieje to upuszczam po kilka kropel mleka. I tak jak pisała Sue, masowanie od miejsca bólu w stronę sutka.
A ja mam inne pytanie. Co polecicie do pielęgnacji biustu? moja skóra biustu prosi o pomoc a ja nie mam na to pomysłu. -
Lara, nic nie leci? To nie dobrze. Moja mama tak miała, ze ani dziecko, ani laktator nie był w stanie ściągnąć a piers jak skala i bol okropny. Dopiero ktoś dorosły mocno jej ściągnął i puścilo. Popros może męża, niech wyssie, potem przecież można wypluc. A jak ci leci mleko, to rob tak jak pisza dziewczyny. Powodzenia!