Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok czyli nie jestem sama:)
Wczoraj bylam w bluzie tej na spacerku;) rekawy troche luzne ale wkurzaja mnie. Te marsCzenia, powinny byc jakos podszyte, nie?
Przypomnialo mi sie ze na drugim watku dziewczyny na hemoroidy i te prblemy polecaja czopki z rokitnika;)
Jakby ktos potrzebowal;))asia888 lubi tę wiadomość
-
u nas pochmurno;-/ wkurza mnie jak w weekend pogoda sie psuje, w pn M do pracy to pewnie ladnie bedzie
moje dziecie juz 4 raz dzis je, spala od rana 30min, chcialam sciagnac mleko i wyjsc na godz ale nawet nie mam jak bo cos sie wscieka mala, moze skok? naczynia mam brudne, nie odkurzone, M czysci klimatyzatory a ja walcze z malym łobuzem
a i mamy nowa zabawke- uciekajaco biedronke mała lubi ja za skrzydla tarmosic:)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
a co do laktatora mam reczny medeli i tez nie bardzo szlo, kupilam elektryczny avent i ok, a najwieksze zapasy zrobilam jak femaltikier pilam, ale na herbatce granulowanej hip 60 na luzie, choc teraz malej musze tak 100-110ml zostawiac"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Marcela to gdzie Ty mieszkasz bo u nas w Częstochowie słońce dziś i czyste niebo
Mamy zamiar iść na spacer dziś wczoraj Piotruś super spał na spacerze nawet dalej sobie poszłam, ale były wczoraj 4 kupki więc luz, a dziś jeszcze ani jednej więc musimy poczekać bo bez kupki to może być. Mam nadzieje, że po tej drzemce już zrobi -
Gdybym miała pewność, że elektryczny laktator zadziała na moje cycki to bym kupiła, bo Piotruś mleczko z butelki to wypije, tak myślę. No ale nie mam tej pewności i szkoda mi kasy, bo co ja z tym później zrobię sprzedam za pół ceny o ile ktoś kupi.
Już teraz chodzi mi przez myśl żeby sprzedać ten ręczny bo praktycznie nie używany no ale dałam chyba 120 to za ile sprzedam za połowę i czy ktoś będzie chciał? -
Kurcze strasznie mi się spodobał ten smoczy strój z H&M ale na necie nie ma już rozmiarów
a chciałam kupić 74 bo miś już z 62 wyrasta, a wolę jak ma troszkę większe ubranko na sobie, wydaje mi się, że ma wtedy wygodniej:-).
Myślicie, że jak w necie nie ma to w stacjonarnym w galerii będzie?
Tylko czy będzie tyle samo kosztował?
W ogóle jak często online ta oferta się zmienia? bo wszystkie fajne rzeczy nie ma rozmiarów
Aha i ile się płaci za przesyłkę? -
http://kobieta.wp.pl/gid,17493168,img,17493187,kat,119634,title,Dlaczego-warto-jesc-cykorie,galeriazdjecie.html
Dla walczących z kilogramami:
Warzywo dostarcza niewielkiej dawki kalorii. Średniej wielkości główka to zaledwie ok. 30 kcal.
Dodatkowo liściasty przysmak stanowi skarbnicę cennych minerałów, m.in. manganu, który stanowi ważny składnik krwi i kości, jest niezbędny do produkcji niektórych hormonów.
Znacząco wspomaga przemianę materii oraz przyspiesza spalanie tłuszczów, zapobiegając ich odkładaniu się na brzuchu czy udach.
Właściwości wspomagające odchudzanie wykazuje również zawarta w cykorii inulina - naturalny prebiotyk będący doskonałą pożywką dla mikroflory jelitowej. -
nick nieaktualnyLara wystaw za 80zł na OLX moze ktos wezmie, jak po tygodniu nie pojdzie to wystaw za 70zł.
Ja mam fajne ciuszki po Adzie, dalam za nie kupe kasy, i tez nikt nie chce kupic... Szkoda mi dawac komus za darmo, bo mi praktycznie nikt nie dal ;] Ja mam chyba za dobre serce!
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam 6kg do zrzucenia, ale boję się o laktację jak zacznę zrzucać i kolejne mam taka ochotę na słodycze, że umieram jak czegoś dziennie nie zjem:-(
Choć ja zawsze dużo czekolady jadłam, a teraz nie mogę.Codziennie był jakiś batonik, a teraz nic
Jecie jakieś batoniki?
I jeszcze jedno pytanie jak przygotowujecie szpinak do makaronu np. ?
Ja zawsze dawałam czosnek wtedy miał jakiś smak no ale teraz to chyba nie mogę czosnku? to co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 10:21
-
Lara 82 wrote:I jeszcze jedno pytanie jak przygotowujecie szpinak do makaronu np. ?
Ja zawsze dawałam czosnek wtedy miał jakiś smak no ale teraz to chyba nie mogę czosnku? to co? -
nick nieaktualnyW sumie to my mielismy jechac dzisiaj do Ustronia, ale Tesciowa stwierdzila, ze jednak nie jedzie to zazartowalam, ze w 4 osoby nie oplaca sie auta odpalac
. Moze to i dobrze, bo mialam watpliwosci co do tego wyjazdu. Nie ze wzgledu na to, ze jedzie sie tam 1-1,5h, ale ze wzgledu na to, ze moze Ada jest jeszcze za mala na takie calodniowe saksy?
Poza tym gdzie zmienilabym jej pampka? Jedynie w aucie, bo do toalet publicznych osobiscie mam super obrzydzenie wiec dziecka tym bardziej bym tam nie przewinela.
Pojedziemy do Sosnowca do Mini ZOOzjemy jakiegos loda, czy gofra. Tez bedzie fajnie! Porobimy zdjatka
Aha, zrobilam juz albumwyszedl fajnie wg mnie, ale surowa ocene pozostawie Wam
-
nick nieaktualny
-
Osttanio bylo gratis bo chyba dopiero za zaczelo sprzedaz online.
Wyskakiwaly tez opcje chyba po 5,99 wiec warto. Nawet jak wiecej to mozna cos sobie zamowic;) ja np zamowilam komin;) a i do domu sa tam fajne rzeczy w hm.
Lara no u nas wczoraj coeplo bylo. Akurat na bluze bo ona dosc ciepla jest. Tez mialam stanik i bluzke no bo jak bez?)