Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj jadlam surowke z kapusty i pora i nic nie bylo. Kupa rano jak co rano ale kolek nie.
Musze jesc surowki bo zejde z braku witamin;)
Pewnie z pol godz pojdziemy na pierwszy spacer. Chce dzis 2 zrobic. Zjadlam pare kruchych ciastek wiec spale;)) -
Groszek rzeczywiscie blizniaki online hehe
Angelcia moze na allegro wystaw taki caly lot ubran na liytacje, ludzie kupuja i casem za niezla kwote
Lara to moze byc temu ze ten avent reczny to naprawde kiepski jest ja tez mam i bede kupowac elektrczny bnto niewypal...Lara 82, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelcia mi akurat taki material pasuje, nie jest taki sztywny i twardy i latwiej sie wklada
Co do slodyczy ja jem bardzo duzo niestetykroluje kinder bueno czekolady, twixy, snikers nawet sie zdarzal
Czosnek tez jem i on nie jest szkodliwy, tyle ze zmienia smak mleka i moze dziecku nie pasowac. Mojemu pasuje nie grymasi wiec czosnek wlaczylam i powoli wszystko wproadzam bo coraz mniej wierze w ta diete karmiaca... Oprocz uczulaczy. Niedlugo sprobuje tez z kapusta -
Ja wychodzę z założenia, że odrobina/łyżka/gryz czegoś nie zaszkodzi.
Ja mam trochę ubranek też do sprzedania ale na zasadzie, że dla Bartusia wszystko było bardzo za szeroki (są to głównie spodnie), bo doszliśmy do wniosku, że nasze drugie dziecko raczej nie będzie dwa razy grubsze od synka, ale jeszcze nie wystawiłam ich
A wczoraj byliśmy na zakupach i zamiast sobie coś kupić, to obkupiłam synka -
słoneczna 85 wrote:
Lara no u nas wczoraj coeplo bylo. Akurat na bluze bo ona dosc ciepla jest. Tez mialam stanik i bluzke no bo jak bez?)
chodziło mi o to, że właśnie u nas też było ciepło, a ja ta grubo ubrana, a i tak cycek to odczuł, że wiatr był.
-
Bella moglabys mi wyslac ta kasiazke o szczepieniach? Bardzo bym prosila
na [email protected] a moze ktos jeszcze z Was ja ma?
-
Lara 82 wrote:Marcela to gdzie Ty mieszkasz bo u nas w Częstochowie słońce dziś i czyste niebo
a co do laktatora elek ja kupilam na olx uzywany aventu za 200zl bo tez nie bylam pewna czy mi posluzy ale teraz moge skoczyc do kosmetyczki czy na zakupy, zawsze to jakas "rozrywka" dla mnie:"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Gosiak wrote:Dorocia, wejdź na allegro i wpisz słód jęczmienny - wybierz mielony karmelowy do chleba - ja i Groszek mamy taki. Ja sobie zalewam 1 łyżeczkę dziennie wodą i wypijam."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Jestem w szoku, moja córa zasnęła w chuście przed 12 i obudziła się po 15. O 15 spiła jednego cycka, zrobiła kupę, potem pobawiła się trochę rączkami, pogadała z tatą, poćwiczyła podnoszenie główki na brzuszku i od 15 minut znowu śpi... to chyba pełnia tak na nią działa - mnie z kolei boli głowa.
-
Dorcia no ja też nie mam tego linka do słodu jęczmiennego, ale chyba też go sobie zakupię bo piję raz dziennie femaltiker, ale rzeczywiście dosyć dużo to kosztuje.
Co do ciuszków, Angelcia jeśli masz na tyle kasy to bierz. No mnie by było szkoda, a że obecnie musimy dość konkretnie oszczędzać bo budowa itd. to nie mam takich dylematów wydać czy nie wydaćMąż jakbym tyle wydała chyba by mnie powiesił
Na razie odkupuję rzeczy dla Piotrusia od koleżanki, śliczne markowe ciuszki w dobrej cenie, a jej synek rok starszy, więc są też na czasie. Trochę mam pożyczonych więc jakoś daję radę.
Ale Piotruś ma tyle ubrań, że właśnie wyrasta z niektórych co miał na sobie tylko raz
Już nie mówię o jakiś jeansach czy bluzach z kapturem, czy jakiś spodenkach ,bo niektórych nawet raz nie ubrał bo nie było okazji. A tak po prostu nie ubierałam go w to bo mam wrażenie, że dla takiego leżącego maluszka to strasznie niewygodne.
Najbardziej lubię pajacyki aby nigdzie nie uwierało na pleckach. Nawet mamy takie bluzowe pajacyki czy polarowe to w nich na dwór chodzimy.
Myślę, że jak pójdzie do przedszkola to wtedy już zacznie kasa lecieć bo już będzie mały lansika narazie to non stop w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 17:31
mala_mi1982, słoneczna 85 lubią tę wiadomość