Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia, biegam sama, mam plan treningów na runkeeperze "run for fat loss". Dzis przebieglam 5km w 38 minut.
Chciałabym miec taki wozek, ale mysle, ze raczej zainwestuje w spacerówkę
My nosimy roznie - raz 62, raz 68:) zalezy od firmy:)
Body 62 ze smyka sa za krotkie, z hm ok:) generalnie ciuszki ze smyka i hm to moje ulubione:)
Angelcia, ja zrobiłam 50 przysiadow dzis, jutro bede robc z Tomkiem:)
-
nick nieaktualnySue ja zrobie dopiero po fryzjerze, bo dziś ide się "modyfikować"
już nie mogę się doczekać - pisze to po raz setny, ale jestem taka podjarana, że pozbede się tych moich 70cm włosow, przynajmniej po części, bo z 20cm poleci na pewnoSue, megg lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z was szczepi na NFZ??? ja póżno dowiedziałam sie ze samemu se trzeba w aptece kupić szczepionki jak sie chce płatne i chyba bede zmuszona leciec bezpłatnymi
-
nick nieaktualny
-
my po spacerze, troche pokropilo, matb skleroza zapomniala portfela a wracac z mala na 4p juz nie mialam sily, i tym sposobem nie mam nic na obiad i pudlo chcialam malej na zabawki kupic co leza porozrzucane w salonie, ale jak nie lunie to ok 15z chusta pojde
Gosiak a co to za zyrafka, do wozka?"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
co do cw w zeszlw tyg 4skalpele zrobilam i w tym tez 4 planuje, biegac bym nie dala rady raczej z tymi cyckami:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
marcela29 wrote:Gosiak a co to za zyrafka, do wozka?
marcela29, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
A ja wyszlam na spacer i zaczelo kropic..;(
Wrocilami od razu na balkon i tak go lulalam ze spi a ja sobie siedze na telefonie.
Ubolewam bo km dzis nie nie zrobie..;(
Ale moze pociwcze. Zrobie 50 przysiadow, 30 brzuszkow i do pierwszej serii turbo;))
Kto robi 50 przysiadow ze mna?
Musze cos tez sama bo czasem nie mam jak odpalic you tu a na tv i przepada;)) a czas leci.
Kto ze mna podejmuje takie wyzwanie) o ile mozna to nazwac wyzwaniem. Wieczorem zamelduje ze zrobilam;))
Pia Gizela, Penelope, Sue lubią tę wiadomość
-
Wiecie jakie moje dziecko juz wycwiczone w wodzeniu wzrokiem?
)
Wczoraj w ksiazce czytalismy co ma umiec a co moze umiec pod koniec 3 mies.
No i wodzic ma po 3 mies a nie po 6 tyg..no i bylo napisane ze moze wodzoc wzrpkiem za malym przedmiotem np za rodzynka;)
I mowie do meza ; Przynies rodzynke;))
Przyniosl:)
No i patrzyl uwaznie i sledzil ja wzrokiem;))kasia_1988, dorocia2324, Gosiak, Pia Gizela, mala_mi1982, megg, Bietka lubią tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny jako matka oszalalam na punkcie dziecka chyba i wydawaniu na ie
Wogole dzis przyszla do mnie mata edukacyjna fisher price rain forest- jest mega!! Moje dziecko oszalalo na jej punkcie, kreci glowa dookola smieje sie i szalejekupilam jej tez zolwia z bluetooth z cloud b z projektorem i melodyjkami sterowanymi przez apke w telefonie, polecam
normalnie szalenstwo :p mezowi juz rece na mnie opadly i niedlugo mi neta odlaczy bym znowu czegos nie zamowila
ale fun jest niezly nie wiem kto ma wiekszy ja czy dziecko
Pia Gizela, asia888, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
My dzis mamy gorszy dzien. Od 11.30 maly tylko placze albo spi na rekach bujany. Jak go odkladam to placz. Dalam mu espumisan. Biedaczek maly.
Do tego Kuba chyba sie troche przeziebil bo kaszle i rano jak wstal to mial stan podgoraczkowy. Mam nadzieje, ze Natanka nie zarazi i mu szybko przejdzie.