Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ktore konczyly laktacje mam pytanko czy piersi potem maleja? I w jakim czasie
pytam bo zamowilam super stroj w zalando i gatki sa super a gora taka ciut przymala i nie wiem czy zwracac czy zostawic bo wiem ze wiekszy rozmiar bedzie mial duzo za duze gatki wiec pytanko jak z tym biustem?
-
z tego co czytalam na stronie tego goscia z allegro co sprzedaje slod to ten karmelowy rozni sie od jasnego metoda obrobki, a co do własciwosci to nie wiem i pisalo ze taki zmielony to max w 3mc zuzyc i w suchym i zacienionym miejscu trzymac, ew mozna kupic w ziarkach ale ja nie mam mlynka do kawy, ten femaltikier tez ma karmelowy smak to moze jednak ten karmelowy lepszy na laktacje a moze o sam smak chodzi, zastanawiam sie czy nie pic go na mleku bo fem tak zalecaja- pije ktos slod na mleku?
my w nast czw 5w1i rota, a kolezanka tez co jest lekarzem na raz podaje 6w1 rota i pneumo:-/ tez mysle ze za duzo naraz"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Z tego co czytalam to femaltiker ma w skladzie slod jeczmienny i aromat karmelowy wiec mysle, ze obojetnie jaki slod.
Marcela to Ty mi z allegro sprzed nosa sprzatnelas slod karmelowy
Ja pije inke 2 razy dziennie z mlekiem. I wlasnie tez mysle, zeby ten slod pic z mlekiem ale zobaczy jak przyjdzie w ogole jak smakuje. -
no ja wczoraj 4 zamowilam:) zastanawialam sie nad tym zwyklym w duzym opak ale wkoncu karmel wzidlam, ale tez tak mi sie wydaje ze o smak chodzi i kolor bo to do chleba docelowo jest, a mysle ze sprzedawca ma tego wiecej, mozesz zapytac bo ja juz mc patrzylam na aukcje z tym slodem"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnyWypilam kawe i zle sie czuje - glowa mnie boli, niedobrze mi, eh... Moze to od pogody, ale ja w sumie nigdy meteopatka nie bylam
zdjecia jutro
Gosiak jaki palak zamawialas? Ja mam z babymix[chyba?] i wieszam go tez w lozeczku.
U mnie fenomenem jest teraz balonik z helem - przywiazalam jej go leciutko do nozki i lata, rusza sie, Ada piszczy jak szalona.mala_mi1982, Gosiak, kasia_1988, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Zamówiłam jeszcze pałąk - do wózka, fotelika samochodowego i bujaczka... tata od 18 na spacerze, poćwiczyłam i mam chwilę oddechu.
Gosiu a jaki pałąk zamówiłaś bo ja też o tym myślę bo Piotruś nie lubi fotelika i też muszę coś takiego pomyśleć i to lusterko planuję jutro zamówić. Bo w końcu muszę się odważyć sama z nim gdzieś jechaćchoćby do rodziców
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Cath, ja po cesarce, wczoraj byłam na siłowni, na bieżni, na steperze, na rowerku i trochę wyciskałam na klatkę, ramiona, uda i brzuch. Byli ok, żadnego bólu i dziś jest ok, po prostu jak po siłowni. Dodam że nigdy nie ćwiczyłam.
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staś skończył dzisiaj 3 miesiące !
nie wiem kiedy to minęło
Z racji tego małego święta gadał i śmiał sie do mnie jak nigdy. Normalnie w szoku byłam jak piszczał z radości
Teraz usypia przy cycu
Jutro u mnie ma być 24 stopnie. Dobrże by było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 20:34
angelcia, dorocia2324, kasia_1988, Gosiak, Sue, derii84, mala_mi1982, megg, słoneczna 85, Lara 82, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny