Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mam palak z baby mix
Niedawno wrocilam z fitnesu. Oczywiscie nie moglam isc na poczatek na cos spokojnego tylko na trampoliny jak przed ciaza. wykonczylam sie ale myslalam ze bedzie ze mna gorzej
Cath spokojnie mozesz isc na zumbe. Ja tez jestem po cc.
Tez mam ten slod ale jeszcze nie pilam. Planuje z mlekiem
Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Ktoras z Was pisala o jakies zabawce z bluetooth z apka na smartfona - mozna prosic link?
http://allegro.pl/oswietlenie-lampki-projektory-98762?id=98762&order=m&string=Cloud+b+Lampka+ŻÓŁW&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Button&bi_c=Product&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-4-dz-0113 -
We Wrocławiu dziś było tak gorąco, że mały z miasta w samochodzie wracał w samym bodziaku, przykryty tylko tetrową pieluchą.
Karmiłam go w samochodzie, bo nie było gdzie, płakał tak strasznie, bo mu było za gorąco. Zdjęłam spodnie i cisza.
Jakbym założyła mu kiedykolwiek 2 par spodni, to darłby się, jakby go ze skóry obdzierali. Taki mi się trafił zimnolubny egzemplarz.
Też muszę mu kupić jakiś pałąk do wózka i fotelika, bo raz, że ciekawski i się nudzi na spacerze jak nie śpi, a dwa, że nienawidzi fotelika.
Pytanie - jak długo trzeba jeździć z tą wkładką?
Jutro idę na paznokcie
Słoneczna, ja zaczęłam dziś Squat Challenge - wpisz sobie w necieRobisz z nami? Angelcia chyba też dołączyła
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
odżyłam, ale dopiero po długim prysznicu
mnie te pieski się najbardziej podobająale my już dostaliśmy dwie takie zawieszki - jedną z zajączkami grzechoczącą z Canpola i drugą z zajączkiem, domkiem i cukierkiem, co piszczą, grzechocą i szeleszczą z Nici. Ale tą pierwszą synek bardziej lubi.
i muszę mu kupić drugą karuzelę, bo tą tak lubi, że chcę mu jeszcze jedną sprezentować
jutro zrobię test z rodzynkądziś tylko robiłam z malutką 3 cm kaczuszką i wodził oczkami, ale dopiero za drugim razem
Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
fajny ten pałąk. wiem, że Tomkowi spodobałby się ten z żyrafką
Mamy matę edukacyjną z TinyLove, to zakochany jest w takiej zielonej żabie. Dziś w samochodzie, jak jechaliśmy, trzymał ją za rączkę po czym wpakował do buzi
Wasze dzieci też się tak ślinią? Tomek non stop wystawia język i robi takie jakby bańki ze śliny. Dzisiaj cały dzień język na wierzchu a buzia cała obśliniona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 21:23
-
Moja tez się slini strasznie, dziś w budzi wylądowały skrzydła biedronki;) jutro IDE do sklepu kupić jej jakieś gadajace zwierzatko, moze takie co bajki opowiada to będę miała chwile wolnego od gadania, bo tak to cale dnie się produkuje....chyba kiedyś widziałam takiego Kubusia puchatka"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja m bluze bez kapturka z ciuchlandu;) mama jest lowca ciuszkow
Sue musze zobaczyc co to;)
Co do slodu karmelowego- czy karmel nie uczula? Bo mam napisane ze miod, karmel i kakao.
Moj niunio od wczoraj ciagle chce ssac piers. Czasem to az tak ciagnie- prawie wyrywa.
A dzus zlapal mi sutek raczka i ciagnal. Nue chcial puscic!!teraz smieszne ale jak trzymal to bolalo;))
-
Dzis chcialam wstawic moje "chuchro" na forum drugie ale wczoraj sie zdjecia z tel nie zgraly z tel. Musze jutro. Jestem jakas nieprzytomna.
Teraz to ok- nawet spac sie nie chce. Czekam az maly wstanie i bede go karmic i przewijac na noc. Najgorzej rano..
U nas ok 4-5 jest kupa ( na szczescie bez placzu) ale steka i juz nie spimy;)
-
Ktos pytal ( chyba Lara) o zabawe nozkami- moj nozkami sie nie bawi.
Glowki w pionie tez tak sam sztywno nie trzyma.
Trzyma jak go poloze na brzuch- to wstaje nawet na raczkach.
Jak nosze to trzymam glowke bo troche sie rozjezdza;) czasem trzyma troszke.
Wszytskie dzieci juz trzymaja?? -
Jesli chodzi o karuzele to ja mam fisher z tymi misiami ale tak- szczerze to projektora nie uzywam bo i tak slabo widac a lampka sie pali wiec to jest zbedne a po drugie to karuzelka na baterie
Takie grube i kilka malych i powiem wam ze w kolko jej nie wlaczalam tylko czasem i baterie starczyly na tydzien ( koszt 30 zl)
Wiec maz przerobil na zasilacz;))
Wiec bierzcie pod uwage to czy jest na baterie bo sie nie oplaca. Chyba ze wlasnie przerobicie sobie