X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam palak z baby mix :)

Niedawno wrocilam z fitnesu. Oczywiscie nie moglam isc na poczatek na cos spokojnego tylko na trampoliny jak przed ciaza. wykonczylam sie ale myslalam ze bedzie ze mna gorzej ;)
    Cath spokojnie mozesz isc na zumbe. Ja tez jestem po cc.

Tez mam ten slod ale jeszcze nie pilam. Planuje z mlekiem

Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Ktoras z Was pisala o jakies zabawce z bluetooth z apka na smartfona - mozna prosic link?
    Bella pisała o żółwiu z cloud B:
    http://allegro.pl/oswietlenie-lampki-projektory-98762?id=98762&order=m&string=Cloud+b+Lampka+ŻÓŁW&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Button&bi_c=Product&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-4-dz-0113

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We Wrocławiu dziś było tak gorąco, że mały z miasta w samochodzie wracał w samym bodziaku, przykryty tylko tetrową pieluchą.
    Karmiłam go w samochodzie, bo nie było gdzie, płakał tak strasznie, bo mu było za gorąco. Zdjęłam spodnie i cisza.

Jakbym założyła mu kiedykolwiek 2 par spodni, to darłby się, jakby go ze skóry obdzierali. Taki mi się trafił zimnolubny egzemplarz.

Też muszę mu kupić jakiś pałąk do wózka i fotelika, bo raz, że ciekawski i się nudzi na spacerze jak nie śpi, a dwa, że nienawidzi fotelika.
    Pytanie - jak długo trzeba jeździć z tą wkładką?

Jutro idę na paznokcie :)

Słoneczna, ja zaczęłam dziś Squat Challenge - wpisz sobie w necie :) Robisz z nami? Angelcia chyba też dołączyła :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odżyłam, ale dopiero po długim prysznicu

mnie te pieski się najbardziej podobają :) ale my już dostaliśmy dwie takie zawieszki - jedną z zajączkami grzechoczącą z Canpola i drugą z zajączkiem, domkiem i cukierkiem, co piszczą, grzechocą i szeleszczą z Nici. Ale tą pierwszą synek bardziej lubi.

i muszę mu kupić drugą karuzelę, bo tą tak lubi, że chcę mu jeszcze jedną sprezentować :)

jutro zrobię test z rodzynką :) dziś tylko robiłam z malutką 3 cm kaczuszką i wodził oczkami, ale dopiero za drugim razem :P

Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba mam jakiś kryzys, kiedy mały płacze to nie mam siły go uspokajać, wolę go oddać tacie... nie wiem, co się dzieje, mam wyrzuty sumienia...

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro przyjdzie do nas Tula :D Wiem, że jest za wcześnie na noszenie w niej synka, ale niech czeka u mnie w domu :)

Gosiak lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia, a jaką masz karuzelkę? Może mojej też się spodoba ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny ten pałąk. wiem, że Tomkowi spodobałby się ten z żyrafką :) Mamy matę edukacyjną z TinyLove, to zakochany jest w takiej zielonej żabie. Dziś w samochodzie, jak jechaliśmy, trzymał ją za rączkę po czym wpakował do buzi ;)

Wasze dzieci też się tak ślinią? Tomek non stop wystawia język i robi takie jakby bańki ze śliny. Dzisiaj cały dzień język na wierzchu a buzia cała obśliniona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 21:23

• bella84 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia tj pisala Gosiak to ja :)
    http://allegro.pl/cloud-b-lampka-zolw-8-konstelacji-z-bluetooth-i5303698389.html

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez się slini strasznie, dziś w budzi wylądowały skrzydła biedronki;) jutro IDE do sklepu kupić jej jakieś gadajace zwierzatko, moze takie co bajki opowiada to będę miała chwile wolnego od gadania, bo tak to cale dnie się produkuje....chyba kiedyś widziałam takiego Kubusia puchatka

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez sie ostro slini ostatnio i jezyczkiem sobie memla :) No i na razie smakuje swoje raczki i moje palce jak dorwie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam karuzele smoby cotoons ;) 4 melodie, albo 5 nawet, krecace sie motylki i projektor + wygoda dla rodzica w formie pilota :)

• Sue Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam!!! Szukałam wszędzie i mam - bluzę bez kaptura w normalnej cenie (bo inne prawie 200złotych).
    https://www.zalando.pl/benetton-bluza-rozpinana-light-blue-dark-blue-4be24k018-k11.html

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja m bluze bez kapturka z ciuchlandu;) mama jest lowca ciuszkow ;)
    Sue musze zobaczyc co to;)

Co do slodu karmelowego- czy karmel nie uczula? Bo mam napisane ze miod, karmel i kakao.

Moj niunio od wczoraj ciagle chce ssac piers. Czasem to az tak ciagnie- prawie wyrywa.
    A dzus zlapal mi sutek raczka i ciagnal. Nue chcial puscic!!;) teraz smieszne ale jak trzymal to bolalo;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, bluza za 59 złotych :) MIałam plan znaleźć za mniej niż 50zł, prawie się udało ;)
    Jak wezmę 68, to trochę ponosi, bo przecież to moje chuchro to wchodzi na szerokość w body 56 ;)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis chcialam wstawic moje "chuchro" na forum drugie ale wczoraj sie zdjecia z tel nie zgraly z tel. Musze jutro. Jestem jakas nieprzytomna.

Teraz to ok- nawet spac sie nie chce. Czekam az maly wstanie i bede go karmic i przewijac na noc. Najgorzej rano..
    U nas ok 4-5 jest kupa ( na szczescie bez placzu) ale steka i juz nie spimy;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam pytać o to ślinie nie. Piotrusiowi normalnie leci czasem śliną z budzi jak zapomni ze trzeba połknąć. I ostatnio kilka x mi kaszlal zastanawialam się czemu, a on o tej ślinie czasem zapomni.

relge6yd3cl8y0me.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos pytal ( chyba Lara) o zabawe nozkami- moj nozkami sie nie bawi.
    Glowki w pionie tez tak sam sztywno nie trzyma.
    Trzyma jak go poloze na brzuch- to wstaje nawet na raczkach.
    Jak nosze to trzymam glowke bo troche sie rozjezdza;) czasem trzyma troszke.
    Wszytskie dzieci juz trzymaja??

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o karuzele to ja mam fisher z tymi misiami ale tak- szczerze to projektora nie uzywam bo i tak slabo widac a lampka sie pali wiec to jest zbedne a po drugie to karuzelka na baterie
    Takie grube i kilka malych i powiem wam ze w kolko jej nie wlaczalam tylko czasem i baterie starczyly na tydzien ( koszt 30 zl)
    Wiec maz przerobil na zasilacz;))

Wiec bierzcie pod uwage to czy jest na baterie bo sie nie oplaca. Chyba ze wlasnie przerobicie sobie

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, mój tak samo jak napisałaś ;)
    Główkę ma jeszcze jak ten piesek, któremu się tak główka buja podczas jazdy samochodem :)

Ja ide pod prysznic i spać, mały pewnie też lada moment będzie chciał jeść.

słoneczna 85, Penelope lubią tę wiadomość

‹‹ 2853 2854 2855 2856 2857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ