X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, Słoneczna ja wczoraj killera a dzisiaj tabata-workout dla odmiany :) a co jutro Ewka daje? Bo ja od 8 dni ćwiczę z nia i codziennie coś innego a teraz zaczynam to 60 dniowe wyzwanie ;) plus 6 weidera na brzuch ;)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue ja sobie ciagle obiecuje, ze ostatni fajek, ze ostatnia paczka... Musze to dla Córki zrobić... Teraz mi się akurat skonczyla wiec.. :) no może jeszcze ostatnia, bo przecież mi pazury zżółkną od fajek!

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    60 przysiadow zrobione;))

Sue lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co na jutro. Nie jest jeszcze napisane.
    Przedszkolanka a jaki czas tych cw 6 w??

Musze na brzuch cos jeszcze;)) taki moze krotki trening jakis

atdcqtkf2affvuei.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was za te ćwiczenia. Mnie się tak strasznie nie chce :/

przedszkolanka:), Lara 82, mala_mi1982 lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna to jest ta "6", ja jestem na 20 dniu :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d87114d59ca.jpg

Katiś mnie motywuje mój brzuch jak na niego patrzę (porównując do starych zdjęć) i siostra która schudła mocno a to zawsze ja byłam ta szczuplejsza ;)

EDIT: jest na jutro zadanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:19

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam dzis na wizycie u mojego gina i powiem szczerze, ze jestem rozczarowana. Nie zapytal jak sie teraz czuje, jak cesarke przeszlam, dlaczego itd. Przeczytal pobieznie wypis ze szpitala, zbadal i dziekuje. Na moje pytania tez nie bardzo mu sie chcialo odpowiadac. W kazdym razie cwiczyc moge, pobral cytologie i tyle.

Synkowie juz spia, ja ide sie kapac i tez spadamy do wyrka z P.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś paskudny dzien. Jak Ty Sue dałaś radę iść na spacer. Ja się dzisiaj zabunkrowalam w domu i czekam na słońce. Ale trafiłam na słaby moment z tą pogoda. Wczoraj zaczęły się juwenalia, a niedaleko mnie znajdują się akademiki, między którymi została ustawiona scena. Od rana do wieczora towarzyszy nam łomot, tak głośny ze trzęsą się okna. No masakra. A w taką pogodę nie mogę nigdzie uciec!!

Mąż i Żona od 31 maja
    Mama 15 miesiecznego m3sxdqk3mrbqjtj1.png
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziś nie zaliczyłam żadnych ćwiczeń, za to na kolację były naleśniki z bananem i Nutellą :-) to chyba nie pomoże w powrocie do figury. Ale nie mogłam się powstrzymać, jak już przyszła mi ochota. Jutro obiecuję już nie grzeszyc.

megg, mala_mi1982 lubią tę wiadomość

Mąż i Żona od 31 maja
  • Sue Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wiesz, ze ja w życiu nie byłam na juwenaliach? Jakoś mnie nie pociągały te spędy zakrapiane piwem. No i koncerty tez nigdy nie były w moim stylu:)
    Po mojej stronie Wrocławia przejaśniło sie ok 16 i było ładnie, więc wykorzystaliśmy to i spędziliśmy 2 godziny na dworze :)

Jutro rano skalpel 2 :) jak zobaczyłam zdjecie tych pośladków u Ewy na stronie, to sie załamałam. Tez takie miałam :(
    Ja A6W nie robie, bo jest niedobra na kręgosłup, w ciazy dostał w dupę, wiec wole nie ryzykować:)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chodakowskiej nienawidzę! Mam dwie płyty z jej ćwiczeniami i robiłam kiedys intensywnie. Ale nienawidzę jej głosu, patrzeć na nią nie mogę. :D jakoś ona mi wyjątkowo przeszkadza!! Za to Mel B uwielbiam :) a6w raz zrobiłam całą. Teraz tez mam zamiar a jeszcze lepiej bedzie jak Konstancja bedzie juz siedzaca wtedy jeszcze więcej ćwiczeń mozna zrobić i to z dzieckiem :)

Gosiak lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas masakra :( dostalam ostrego zapalenia oka, zaropiale, ledwo otwieram troche i boli jak skur...
    Od 2dni jestem na antybiotyku a maly na mm... :(

Czy ktoras z Was miala przerwe w karmieniu? Niewiem co ile odciagac zeby pokarm nie zanikl :(
    Trzymajcie kciuki zeby przeszlo bo jakos nie chce sie goic :(

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ja tez strasznie wyglądam, wesele w czerwcu za pasem mamy :/
    Ale jakos ochoty na ćwiczenie brak. Ja tez jakos z Chodakowska nie lubię.
    Raz cwiczylam pośladki z MelB i calkiem ok

U nas jakiś skok czy cos bo Mlody co 2 godz wola jeść jak z zegarkiem :/ w nocy tez!!

I jak budzik sie zawsze po cichu i stekal troche tak teraz drę buzie na cala chalupe :/

Zaczyna sie obracać na boki i nieźle wywijac nogami :O oj to juz trzeba teraaz bedzie na maxa uważać!

relge6yd309xm1zq.png
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też za tym spedem dzieciaków z piwem nie przepadam. Ale pewnie nasz osiedlowy sklepik jest mega zadowolony. I ma w tym tygodniu utarg życia. Tyle piwa, wódki i kiełbasy to oni sprzedają przez rok :-)

Ja też za Chodakowska nie przepadam. Jak już ćwiczę w domu, to z Cindy Crawford. Uwielbiam ją. Właśnie dorwalam jej płytę, powrót do formy po ciąży!

Mąż i Żona od 31 maja
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po spaniu. Godzina 5.00 i pobudka

Co jest grane?

Matka zombie powraca? :(

Wiem jedno, juz nigdy nie pochwale swojego dziecka bo jest za każdym razem po kilku dniach od pochwaly pogorszenie zachowania :P

Asia a nie możesz karmić przy tym antybiotyku?? Jesli nie możesz to odciagaj mniej więcej w takich porach jak karmisz, zeby niczego nie zaburzyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 06:03

relge6yd309xm1zq.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku moj dzis co 1,5 gh sie budzil i pobudka ok 4-5 zawsze na kupe. Teraz lezy i gada

Jak ssie to tez niezbyt duzo

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia a nie dalo sie tylko miejscowo antybiotyku?

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    A ja chodakowskiej nienawidzę! Mam dwie płyty z jej ćwiczeniami i robiłam kiedys intensywnie. Ale nienawidzę jej głosu, patrzeć na nią nie mogę. :D jakoś ona mi wyjątkowo przeszkadza!!
    Cath, mam dokładnie to samo, nie trawię jej, nie mogłabym z nią ćwiczyć dlatego nie podejmuję Waszego wyzwania.
    Ćwiczę za to kilka razy w tygodniu power jogę z pilatesem. Sama, bez płytki, w końcu miałam w życiu taki epizod, że prowadziłam zajęcia z pilatesa i byłam jednym smukłym mięśniem... ;)

cath, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie lubie chodakowskiej, ale lubie efekty :) i włączam zawsze muze, zeby jej nie słyszeć :)
    Uwielbiam mel b za jj energię !!

Ja dzis kupuje shape'a nowego, bo jest płytka z tabata:)

Zumby mi brakuje!!

Moj wstał o 5, zjadl, chwile poczarowal i teraz zasnął. A ja mam po spaniu:/ i kawe sobie chyba zrobie :)

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, jakie plany na 16.05? Nasze dzieci kończą magiczne 3 miesiące ;)
    My jedziemy do dziadków do Pucka (moich rodziców) i tam pewnie spędzimy trochę czasu na działce jak będzie ładnie.

Pia Gizela lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
‹‹ 2865 2866 2867 2868 2869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ