Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue, Słoneczna ja wczoraj killera a dzisiaj tabata-workout dla odmiany
a co jutro Ewka daje? Bo ja od 8 dni ćwiczę z nia i codziennie coś innego a teraz zaczynam to 60 dniowe wyzwanie
plus 6 weidera na brzuch
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna to jest ta "6", ja jestem na 20 dniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d87114d59ca.jpg
Katiś mnie motywuje mój brzuch jak na niego patrzę (porównując do starych zdjęć) i siostra która schudła mocno a to zawsze ja byłam ta szczuplejsza
EDIT: jest na jutro zadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:19
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja bylam dzis na wizycie u mojego gina i powiem szczerze, ze jestem rozczarowana. Nie zapytal jak sie teraz czuje, jak cesarke przeszlam, dlaczego itd. Przeczytal pobieznie wypis ze szpitala, zbadal i dziekuje. Na moje pytania tez nie bardzo mu sie chcialo odpowiadac. W kazdym razie cwiczyc moge, pobral cytologie i tyle.
Synkowie juz spia, ja ide sie kapac i tez spadamy do wyrka z P. -
Ale dziś paskudny dzien. Jak Ty Sue dałaś radę iść na spacer. Ja się dzisiaj zabunkrowalam w domu i czekam na słońce. Ale trafiłam na słaby moment z tą pogoda. Wczoraj zaczęły się juwenalia, a niedaleko mnie znajdują się akademiki, między którymi została ustawiona scena. Od rana do wieczora towarzyszy nam łomot, tak głośny ze trzęsą się okna. No masakra. A w taką pogodę nie mogę nigdzie uciec!!Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
No i dziś nie zaliczyłam żadnych ćwiczeń, za to na kolację były naleśniki z bananem i Nutellą
to chyba nie pomoże w powrocie do figury. Ale nie mogłam się powstrzymać, jak już przyszła mi ochota. Jutro obiecuję już nie grzeszyc.
megg, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Aga, wiesz, ze ja w życiu nie byłam na juwenaliach? Jakoś mnie nie pociągały te spędy zakrapiane piwem. No i koncerty tez nigdy nie były w moim stylu:)
Po mojej stronie Wrocławia przejaśniło sie ok 16 i było ładnie, więc wykorzystaliśmy to i spędziliśmy 2 godziny na dworze
Jutro rano skalpel 2jak zobaczyłam zdjecie tych pośladków u Ewy na stronie, to sie załamałam. Tez takie miałam
Ja A6W nie robie, bo jest niedobra na kręgosłup, w ciazy dostał w dupę, wiec wole nie ryzykowaćprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A ja chodakowskiej nienawidzę! Mam dwie płyty z jej ćwiczeniami i robiłam kiedys intensywnie. Ale nienawidzę jej głosu, patrzeć na nią nie mogę.
jakoś ona mi wyjątkowo przeszkadza!! Za to Mel B uwielbiam
a6w raz zrobiłam całą. Teraz tez mam zamiar a jeszcze lepiej bedzie jak Konstancja bedzie juz siedzaca wtedy jeszcze więcej ćwiczeń mozna zrobić i to z dzieckiem
Gosiak lubi tę wiadomość
-
U nas masakra
dostalam ostrego zapalenia oka, zaropiale, ledwo otwieram troche i boli jak skur...
Od 2dni jestem na antybiotyku a maly na mm...
Czy ktoras z Was miala przerwe w karmieniu? Niewiem co ile odciagac zeby pokarm nie zanikl
Trzymajcie kciuki zeby przeszlo bo jakos nie chce sie goic -
Jezu ja tez strasznie wyglądam, wesele w czerwcu za pasem mamy
Ale jakos ochoty na ćwiczenie brak. Ja tez jakos z Chodakowska nie lubię.
Raz cwiczylam pośladki z MelB i calkiem ok
U nas jakiś skok czy cos bo Mlody co 2 godz wola jeść jak z zegarkiemw nocy tez!!
I jak budzik sie zawsze po cichu i stekal troche tak teraz drę buzie na cala chalupe
Zaczyna sie obracać na boki i nieźle wywijac nogamioj to juz trzeba teraaz bedzie na maxa uważać!
-
Ja też za tym spedem dzieciaków z piwem nie przepadam. Ale pewnie nasz osiedlowy sklepik jest mega zadowolony. I ma w tym tygodniu utarg życia. Tyle piwa, wódki i kiełbasy to oni sprzedają przez rok
Ja też za Chodakowska nie przepadam. Jak już ćwiczę w domu, to z Cindy Crawford. Uwielbiam ją. Właśnie dorwalam jej płytę, powrót do formy po ciąży!Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
No i po spaniu. Godzina 5.00 i pobudka
Co jest grane?
Matka zombie powraca?
Wiem jedno, juz nigdy nie pochwale swojego dziecka bo jest za każdym razem po kilku dniach od pochwaly pogorszenie zachowania
Asia a nie możesz karmić przy tym antybiotyku?? Jesli nie możesz to odciagaj mniej więcej w takich porach jak karmisz, zeby niczego nie zaburzycWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 06:03
-
cath wrote:A ja chodakowskiej nienawidzę! Mam dwie płyty z jej ćwiczeniami i robiłam kiedys intensywnie. Ale nienawidzę jej głosu, patrzeć na nią nie mogę.
jakoś ona mi wyjątkowo przeszkadza!!
Ćwiczę za to kilka razy w tygodniu power jogę z pilatesem. Sama, bez płytki, w końcu miałam w życiu taki epizod, że prowadziłam zajęcia z pilatesa i byłam jednym smukłym mięśniem...
cath, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie lubie chodakowskiej, ale lubie efekty
i włączam zawsze muze, zeby jej nie słyszeć
Uwielbiam mel b za jj energię !!
Ja dzis kupuje shape'a nowego, bo jest płytka z tabata:)
Zumby mi brakuje!!
Moj wstał o 5, zjadl, chwile poczarowal i teraz zasnął. A ja mam po spaniu:/ i kawe sobie chyba zrobie