Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, Słoneczna ja wczoraj killera a dzisiaj tabata-workout dla odmiany :) a co jutro Ewka daje? Bo ja od 8 dni ćwiczę z nia i codziennie coś innego a teraz zaczynam to 60 dniowe wyzwanie ;) plus 6 weidera na brzuch ;)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue ja sobie ciagle obiecuje, ze ostatni fajek, ze ostatnia paczka... Musze to dla Córki zrobić... Teraz mi się akurat skonczyla wiec.. :) no może jeszcze ostatnia, bo przecież mi pazury zżółkną od fajek!

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    60 przysiadow zrobione;))

Sue lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co na jutro. Nie jest jeszcze napisane.
    Przedszkolanka a jaki czas tych cw 6 w??

Musze na brzuch cos jeszcze;)) taki moze krotki trening jakis

atdcqtkf2affvuei.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was za te ćwiczenia. Mnie się tak strasznie nie chce :/

przedszkolanka:), Lara 82, mala_mi1982 lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna to jest ta "6", ja jestem na 20 dniu :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d87114d59ca.jpg

Katiś mnie motywuje mój brzuch jak na niego patrzę (porównując do starych zdjęć) i siostra która schudła mocno a to zawsze ja byłam ta szczuplejsza ;)

EDIT: jest na jutro zadanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:19

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam dzis na wizycie u mojego gina i powiem szczerze, ze jestem rozczarowana. Nie zapytal jak sie teraz czuje, jak cesarke przeszlam, dlaczego itd. Przeczytal pobieznie wypis ze szpitala, zbadal i dziekuje. Na moje pytania tez nie bardzo mu sie chcialo odpowiadac. W kazdym razie cwiczyc moge, pobral cytologie i tyle.

Synkowie juz spia, ja ide sie kapac i tez spadamy do wyrka z P.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś paskudny dzien. Jak Ty Sue dałaś radę iść na spacer. Ja się dzisiaj zabunkrowalam w domu i czekam na słońce. Ale trafiłam na słaby moment z tą pogoda. Wczoraj zaczęły się juwenalia, a niedaleko mnie znajdują się akademiki, między którymi została ustawiona scena. Od rana do wieczora towarzyszy nam łomot, tak głośny ze trzęsą się okna. No masakra. A w taką pogodę nie mogę nigdzie uciec!!

Mąż i Żona od 31 maja
    Mama 15 miesiecznego m3sxdqk3mrbqjtj1.png
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziś nie zaliczyłam żadnych ćwiczeń, za to na kolację były naleśniki z bananem i Nutellą :-) to chyba nie pomoże w powrocie do figury. Ale nie mogłam się powstrzymać, jak już przyszła mi ochota. Jutro obiecuję już nie grzeszyc.

megg, mala_mi1982 lubią tę wiadomość

Mąż i Żona od 31 maja
  • Sue Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wiesz, ze ja w życiu nie byłam na juwenaliach? Jakoś mnie nie pociągały te spędy zakrapiane piwem. No i koncerty tez nigdy nie były w moim stylu:)
    Po mojej stronie Wrocławia przejaśniło sie ok 16 i było ładnie, więc wykorzystaliśmy to i spędziliśmy 2 godziny na dworze :)

Jutro rano skalpel 2 :) jak zobaczyłam zdjecie tych pośladków u Ewy na stronie, to sie załamałam. Tez takie miałam :(
    Ja A6W nie robie, bo jest niedobra na kręgosłup, w ciazy dostał w dupę, wiec wole nie ryzykować:)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chodakowskiej nienawidzę! Mam dwie płyty z jej ćwiczeniami i robiłam kiedys intensywnie. Ale nienawidzę jej głosu, patrzeć na nią nie mogę. :D jakoś ona mi wyjątkowo przeszkadza!! Za to Mel B uwielbiam :) a6w raz zrobiłam całą. Teraz tez mam zamiar a jeszcze lepiej bedzie jak Konstancja bedzie juz siedzaca wtedy jeszcze więcej ćwiczeń mozna zrobić i to z dzieckiem :)

Gosiak lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas masakra :( dostalam ostrego zapalenia oka, zaropiale, ledwo otwieram troche i boli jak skur...
    Od 2dni jestem na antybiotyku a maly na mm... :(

Czy ktoras z Was miala przerwe w karmieniu? Niewiem co ile odciagac zeby pokarm nie zanikl :(
    Trzymajcie kciuki zeby przeszlo bo jakos nie chce sie goic :(

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ja tez strasznie wyglądam, wesele w czerwcu za pasem mamy :/
    Ale jakos ochoty na ćwiczenie brak. Ja tez jakos z Chodakowska nie lubię.
    Raz cwiczylam pośladki z MelB i calkiem ok

U nas jakiś skok czy cos bo Mlody co 2 godz wola jeść jak z zegarkiem :/ w nocy tez!!

I jak budzik sie zawsze po cichu i stekal troche tak teraz drę buzie na cala chalupe :/

Zaczyna sie obracać na boki i nieźle wywijac nogami :O oj to juz trzeba teraaz bedzie na maxa uważać!

relge6yd309xm1zq.png
  • Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też za tym spedem dzieciaków z piwem nie przepadam. Ale pewnie nasz osiedlowy sklepik jest mega zadowolony. I ma w tym tygodniu utarg życia. Tyle piwa, wódki i kiełbasy to oni sprzedają przez rok :-)

Ja też za Chodakowska nie przepadam. Jak już ćwiczę w domu, to z Cindy Crawford. Uwielbiam ją. Właśnie dorwalam jej płytę, powrót do formy po ciąży!

Mąż i Żona od 31 maja
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po spaniu. Godzina 5.00 i pobudka

Co jest grane?

Matka zombie powraca? :(

Wiem jedno, juz nigdy nie pochwale swojego dziecka bo jest za każdym razem po kilku dniach od pochwaly pogorszenie zachowania :P

Asia a nie możesz karmić przy tym antybiotyku?? Jesli nie możesz to odciagaj mniej więcej w takich porach jak karmisz, zeby niczego nie zaburzyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 06:03

relge6yd309xm1zq.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku moj dzis co 1,5 gh sie budzil i pobudka ok 4-5 zawsze na kupe. Teraz lezy i gada

Jak ssie to tez niezbyt duzo

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia a nie dalo sie tylko miejscowo antybiotyku?

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    A ja chodakowskiej nienawidzę! Mam dwie płyty z jej ćwiczeniami i robiłam kiedys intensywnie. Ale nienawidzę jej głosu, patrzeć na nią nie mogę. :D jakoś ona mi wyjątkowo przeszkadza!!
    Cath, mam dokładnie to samo, nie trawię jej, nie mogłabym z nią ćwiczyć dlatego nie podejmuję Waszego wyzwania.
    Ćwiczę za to kilka razy w tygodniu power jogę z pilatesem. Sama, bez płytki, w końcu miałam w życiu taki epizod, że prowadziłam zajęcia z pilatesa i byłam jednym smukłym mięśniem... ;)

cath, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie lubie chodakowskiej, ale lubie efekty :) i włączam zawsze muze, zeby jej nie słyszeć :)
    Uwielbiam mel b za jj energię !!

Ja dzis kupuje shape'a nowego, bo jest płytka z tabata:)

Zumby mi brakuje!!

Moj wstał o 5, zjadl, chwile poczarowal i teraz zasnął. A ja mam po spaniu:/ i kawe sobie chyba zrobie :)

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, jakie plany na 16.05? Nasze dzieci kończą magiczne 3 miesiące ;)
    My jedziemy do dziadków do Pucka (moich rodziców) i tam pewnie spędzimy trochę czasu na działce jak będzie ładnie.

Pia Gizela lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
‹‹ 2865 2866 2867 2868 2869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ