Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i jeszcze podsumowanie zakupów - pałąk się bardzo podoba - wczoraj testowaliśmy w aucie, dzisiaj w leżaczku-bujaczku - gada do maskotek, pokrzykuje
Lusterko benbat zamontowane - jest super, mała zafascynowana, a przy melodiach szybko zasnęła
Wczoraj byliśmy z nią spotkać się ze znajomymi na małej uroczystości i miała sukieneczkę - pierwszy raz, bo na razie ubieram ją tak, żeby było wygodnie, no i była pogoda niesprzyjająca. Ale teraz zaczniemy już stojenieFotka na prywatnym
asia888, Pia Gizela, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, chyba się skuszę na ten pas poporodowy pani Teresy jednak. Jak ćwiczę, to czasem sobie mogę założyć, co nie?
Dziewczyny, które mają - nosicie?
Co do rozmiaru, to trochę dziwne, patrzę, że L-ka np. jest od 101 do 110 cm w pasie - 111 to ja miałam jak na porodówkę jechałam. Nie mam centymetra w domu, ale według tych wymiarów to powinnam S-kę kupić ale coś mi tu nie pasuje.
Bella, AsiaSzw, Wy macie? Jakie rozmiary?
http://allegro.pl/poporodowy-pas-brzuszny-wyszczuplajacy-pani-teresa-i5185197614.html -
Sue wczoraj tą tabate robiłam
jak ktoś nie lubi Chodakowskiej to może to spròbować- ja wolę słuchać jej niż mel B ktòra mnie irytuje,ale to juz kwestia osobista co kto lubi
a tabata rewelka w ćwiczeniach,pot spływa
A i fajnie odliczają ćwiczenia;to bardziej motywuje no i są ròżnorodne bardzoSue, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejo
Podziwiam te dziewczeta ktore cwicza, masakraaa....mi tak strasznie brak motywacji- dajcie mi troche!
kurde, podrzućcie te cwiczenia- TYLKO NIE CHODAKOWSKA-NIE TRAWIE JEJ!!!!
6W robiłam przed ciązą, ale teraz nie wiem czy mi sie chce ..hehe tzn wiem, nie chce mi sie! jestem straszny leniwiec i patrze z podziwem na te ktore cwicza, ja o 21 padam na ryjek , nie mam siły na nic :)czekam az Maly podrosnie to zaczne robic cwiczenia z naturalnym obciązeniem czyli z nimchoc On juz taki ciezki ze pewnie na 5 przysiadach sie skonczy
hahahah
u nas słonce przebija sie przez chmury, moze uda sie na spacer wyruszyć
-
Hejka kochane dawno nas nie było, u nas się dzieje, Leoś coraz więcej gaworzy i wymaga więcej uwagi to i czasu brak, rośnie jak na drożdżach, śmieje się w głos i wogóle jest kochany, pod wieczór daje nam popalić bo jest tak zmęczony i chyba za dużo wrażeń że drze się niemiłosiernie, ale jakoś ogarniamy
zdjęcie Leośka naszego
no i zdjęcie z Chrztu
Aha z info to jeszcze takie że odrzuca cyca, tylko nad ranem jak się budzi to szama, resztę odciągam i podaję butelką,bardzo męczące to jest czasu na wszystko brakuje, ale jest MOC
Podajcie mi proszę link do forum prywatnego, bo gdzieś mi się zawieruszyłsłoneczna 85, dorocia2324, Patrycja20, marcela29, mala_mi1982, Lara 82, Penelope, przedszkolanka:), megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
Rudasku ja musze schudnac bo naparawde zle sie czuje. W spodnie nie wchodze, brzuch wystaje.
Nigdy tyle nie wazylam.
Gdybym nie musiala to bym dala spokoj. Zawsze sie poddaje na starcie, z dietami czy cwizeniami ale twtaz sie bede starac i tu obiecywac bo inaczej polegne!
-
justa Leoś super
przystojniak
Słoneczna szczerze mowiac nie pamietam kiedy widzialam dziecko do chrztu w beciku, teraz sie normalnie dziecko ubiera, bez becików, poduszek ozdobnych itd..no ale to wybór kazdego...z nami bylo jeszcze 2 chrzty i kazde dziecko bylo ubrane normalnie, tzn chlopczyk byl w kombinezoniku polarkowym a dziewuszka w sukieneczce plsu swetereki nasz Stasio tak jak wkleiłam kiedys
justta lubi tę wiadomość
-
Hej hej! Moje dziecie dzis zwazylam i juz jest 4935
gosiak ja mam poporodowy w rozmiarze s ale jakos go nie nosze ale chyba zaczne bo wlasnie mi o nim przypomnialaswczesniej mi cos lekarz mowil ze za szybko ale teraz juz ok
wiec sie z nim przeprosze
Podziwiam dziewczyny ze cwiczycie ja tez mialam zamiar ale tak malo czasu mam dla siebie ze jak juz go mam to wole odpoczac i wogoleale na szczescie ja juz mam wage sprzed ciazy i brzuch tez jest calkiem fajny a teraz maz wyjedzie na 6 tygodni mala da mi pewnie do wiwatu to jeszcze co nieco zgubie znajac moja przemiane materii
Wiec mi w ramach cwiczen pozostana spacerki z mala
asia888 no niestety ponudzanie i walka o laktacje to byla ciezka wojna i sama teraz sie chwyta, za glowe ze dalam rade bo przez 8 tygodni nie mialam zycia bo albo cyc albo alktator nawet czasu zjesc niebylo bo tylko przelazenie z cyca na laktator i tak dzien i noc.. Nie zaluje oczywiscie bo dalam z siebie wszystko i choc efektu nie bylo to przez te 3 m mala dostawala mojego mleczka nawet gdy bylo tego tylko na 1 karmienie w ciagu dnia to zawsze costeraz juz po wszystkim ale czasem mi teskno jeszcze do tych chwil gdy mialam ja przy cycu ona sie nim bawila ssala przytulala i usypiala.. Az lezka sie kreci na samo wspomnienie
cath ja mam 2 zabawki z cloud b- zolwia z projektorem i sterowaniem na bluetooth praz owce z sensorem ruchu i sa mega!! Wydatek niemaly ale ja stwierdzilam ze wole malej kupic 3 zabawki a fajne njz 10 pierdolekwiec ode mnie ma te 2 i mate edukacyjna
jak chcesz z projektorem to wlasnie tego z bluetooth polecam bo mozesz sterowac przez apke w telefonie , masz 8 melodyjek ktore mozesz miksowac a dodatkowo mozesz swoje jakies puszczac - niby do tego trzeba apke za 2€ kupic a tak naprawde nie trzeba bo jak zolw laczy sie z tel to wszstko przez niego slychac nawet dmsy jak przychodza
wiec apka zbedna
owca tez super bo mala pchnie ja i juz sie wlacza:) moja uwielbia szub oceanu
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:08
Sue, słoneczna 85, Gosiak, Bietka, Aagnieszkaa, megg, marcela29, dorocia2324, Lara 82, Katiś, Suri97 lubią tę wiadomość