X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna ja też po skalpelu 2 a poślady jak mąż wróci i przejmie malutką :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rozumiem ze dziadkowie nie zawsze moga pomoc bo np pracuja, daleko mieszkaja, ale moi rodzice maja 30km do nas, nie pracuja i zero zainteresowania prawie, przed urodzeniem malej kupili ubranko i grzechotke i tyle, choc wcale mi nie chodzi o prezenty, a o pomoc bo ja z mezem bylismy na kazde ich zawolanie jak trzeba bylo cos zalatwic, gdzies zawiezc, ale nie to nie, nic na sile, mam wspaniala corke, kochajacego meza i tak jestem szczesliwa:) poradzimy sobie, tylko ze juz w pazdzierniku idziemy z mała do zlobka na adaptacje bo ja w grudniu lub styczniu do pracy

megg my tez juz ubranka 68, mala ma ok65-66cm i wazy 5600:) rosnie cora, my czekamy z zupkami do 6mc choc czasem moje cycki tez by chcialy odpoczac bo co 2godz pompuja mleko:)
    zjadlam dzis 3ptasie mleczka, nie wiem co mnie napadlo:-/ chyba organizm cukru potrzebowal bo jakos sil dzis brak

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:

Moja waga ani drgnie. Zatrzymało sie na 55,5 i nic! A ja chce 53-52 :(
    Ponoc jak prolaktyna wysoka, to ciezko schudnac.
    u mnie waga tez w miejscu, moze cos jest z ta prolaktyna bo ja przed ciaza mialam za wysoka i bralam bromergon i zawsze mialam problem z zejsciem ponizej 56 mimo diety i cwiczen

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    U mnie rodzice bardzo pomagaja kiedy tylko chce. Uwielbiaja wnuczke i speawia im to przyjemnosc.
    Bylysmy na spacerku, ale byl wielki placz i musialysmy wrocic.
    Mam mega stres przed powrotem do pracy. To juz w ten weekend. Boje sie, ze juz wszystko zapomnialam.

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megg ciesze sie ze tez masz klocuszka;)) karmisz tylko poersia?

U nas dzis noc zakupow w galerii i sie zastanawiam czy pojade? Moze sie nie obudzi.. Maz zostanie z malym a ja sprobuje pojechac, chociaz koszulki sobie kupie i moze stanik w hm

atdcqtkf2affvuei.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:

U nas dzis noc zakupow w galerii i sie zastanawiam czy pojade? Moze sie nie obudzi.. Maz zostanie z malym a ja sprobuje pojechac, chociaz koszulki sobie kupie i moze stanik w hm

a twoj ile wazy?
    tak tylko kp dlatego te zupki niebawem mnie tak ciesza :)
    sloneczna jedz i sie rozerwij na zakupach (tylko nie usnij :)

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • megg Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w rossman -49% na szminki blyszczyki lakiery do paznokci

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• megg Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i konczymy podawac wit K, tylko D
    na recete kosztuje 4 zl

mi tez waga stanela, +5 kg
    dzis ide biegac 5km, kupilam w netto stanik sportowy mam nadzieje utrzyma mi cycki
    ja nie umiem ciwczyc sama musze w grupie na fitnesie
    tak to chetnie bym do was dolaczylam, ale wiem ze nie umiem tak
    dlatego teraz co pon ide na fitnes

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:44

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• marcela29 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:

u nas noc zakupow w sobote, tez sie zastanawiam czy pojechac, ale boje sie wlasnie ze bede spiaca i nie bede miala ochoty kupowac, w ciazy nabawilam sie niecheci do zakupow i tak mi zostalo nadal:-/ jak jeszcze nie wiedzialam o małej to dwa razy zaslablam w galeri i w glowie mi sie krecilo od tego tlumu i tak cala ciaze mialam

• megg Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wasze dzieci łapią/chwytaja juz zabawki?
    moj nie, tylko jak mu włoże do raczki

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Gosiak, zapomnialam napisac - tak, pierwszy raz bedzie. Moj P bedzie dopiero wieczorem, boje sie tego dnia!
    Miałam biec w biegu charytatywnym i przez nia nie pobiegnę, bo przyjedzie o 14 a bieg sie o 14 zacxyna.

Mam nadzieje, ze sie nie bedzie mądrzyć. a zreszta, to babcia, niech rozpieszcza :)
    To powodzenia! Mój mąż będzie biec w biegu firmowym...to chyba ten sam bieg. Ja w zeszłym roku bieglam ale w edycji warszawskiej. Niezła zabawa.
    Szkoda że nie biegniesz. Byśmy Ci z Fryderyczkiem kibicowali :-)

Mąż i Żona od 31 maja
    Mama 15 miesiecznego m3sxdqk3mrbqjtj1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstyd mi jak Was czytam i dołaczyłam dzis do chodakowskiej, nie trawie tej baby ale treningi ma skueczne:) musze troche ogarnąc tyłek bo flak..podejmuje wyzwanie:) jak mężny wróci zaczynam cwiczyć :) plus na spacerach skakanka:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna mam rozstęp mięśni brzucha. Ćwiczenia na własną rękę mogą pogłębić problem, więc odpuscilam.

c7hyim7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wystawiam Ady ubrania, smaruję się i idę poużywać sztucznej opalenizny - przynajmniej rozstępy zanikają ;)

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synuś mi się pogniewał na wózek. Spacer był na rączkach. A teraz je :)

A my chyba po jedzeniu pójdziemy na kolejny spacer z tatą :)

Co polecacie do pielęgnacji/ujędrniania biustu? Mój woła o poooomoc!

relg9vvjrtqik460.png

Wysłany: 7 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę,że jednak są aktywne dziewczyny :) ja wczoraj robiłam zdjecia(ostatnie miesiąc temu przed ćwiczeniami)i już boczkòw nie mam :)) widać ròżnicę :)

Pia fajny jest taki różowy push up,ładnie tez pachnie :) ale teraz nie pamiętam z czego ;p zaraz znajde to Ci napiszę :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 7 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit: z Eveline ten krem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 16:28

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zaraz cos trafi! Nakarmilam, przewinelan i ubralam siebie i malego na spacer ale ryk...
    Ok poszlam na balkon z wozkiem.. Ryk
    Wziel na rece i cisza. Wrocilam do domu bo nerwy mi puscily ze az krzyczalam zeby przestal plakac. Lezy teraz w body zadowolny.

Ide cchyba melise zrobic bo zaraz zwariuje siedzac w domu

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megg nie wiem ile teraz wazy. Boje sie juz zerkac na wage ale ostatnio bylo 7....

Moj zaczal chwytac dua pluszowa biedronke i dzis takie zabawki z wozka na karuzele przyzepilam to tez zlapal

megg lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella podziwiam naprawde.. Ja dopiero widze co to jest za wysilek :-/ trzeci dzien a mam dosc

Cath piekne foty

Penelope u u mnie tez +8kg :(

U nas tez przepieknie slonecznie cieplo ale nie wyjde z domu bo wygladam jak ofiara przemocy domowej... Oko jak podbite wyglada :(

Dziewczyny jak tylko dojde do siebie postaram sie dolaczyc do waszego wyzwania- chodzi o to zeby zrobic trening i 50 przysiadow dziennie dobrze zrozumialam?

Ktoras pytala o chwytanie zabawek raczka- moj nie chwyta, teraz zamilowanie a do bulgotana i baniek ze sliny

megg lubi tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
‹‹ 2868 2869 2870 2871 2872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ