Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, odpoczęłam troszkę, biorę sie za brazylijskie posladki:)
Patrzę na moje obecne zdjecie i mam dola:( mam taki okropny tłuszcz na brzuchu, ze nie moge na siebie patrzec.
Asia, ja pisze zazwyczaj jak karmie, dopóki mały na cycu, to niestety nie mam jak "latać" po mieście. A z nim jeszcze nie chce gdzies do ludzi, bo nie jest szczepiony. Pewnie jak juz troche ogarne lepiej to całe macierzyństwo, to tez wyjdę bardziej do ludzi.
Dzis mam gorszy dzien. Czuje sie gruba, brzydka i taka bez sensu. Chodzę w kółko w tych samych rzeczach, bo w nic nie wchodze. Przed ciaza nosilam 34, byłam drobniutka, a teraz... Zły dzien, ide cwiczyc.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Angelciu u mnie tez jest krecha, denerwuje mnie juz.
Moje dziecko dzisiaj przez 80% dnia (gdy nie spalo) było usmiechnieteMoje kochane słodkosci. Nawet smiala sie w głos
Z łapaniem zabawek średnio, ale ćwiczymymegg lubi tę wiadomość
-
Hej. Ktoś pytał o szeleszczace książeczki. Pola ma slonika któremu uszy szeleszcza I to jest jej ukochana zabawka. Teraz Będę inwestować w te szeleszczace.
co do linii na brzuchu to mnie zaczęła znikać, 3 miesiące po porodZie. Włosy zaczęły mi wypadac, póki co tragedii nie ma ale boję się ze bedziePola
Hania -
Sloneczna mi tez tak mowia. Widac tyle potrzebuja nasze dzieci. beda sie ruszac to zrzuca
Tez mam linie ale znika powoli. Gorszy jest szarawy pepek
Pia tak to taki slod
Ja niedawno wrocilam z biegu 5km- 33 min
padam.dobranoc
oby Franus nie dostal goraczki po szczepieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:07
Penelope lubi tę wiadomość
-
Katiś, też mam kilka szeleszczących i na nich się Russell skupia.
Ps. Mi też zaczęły ostatnio włosy wypadac, też tragedii jeszcze nie ma ale też się boję.Katiś wrote:Hej. Ktoś pytał o szeleszczace książeczki. Pola ma slonika któremu uszy szeleszcza I to jest jej ukochana zabawka. Teraz Będę inwestować w te szeleszczace.
co do linii na brzuchu to mnie zaczęła znikać, 3 miesiące po porodZie. Włosy zaczęły mi wypadac, póki co tragedii nie ma ale boję się ze bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:07
-
Megg, ales zaszalala. Ja dziś na bieżni miałam rozpiske na 15 minut szybkiego chodu z biegiem na zmianę z nachyleniami to ledwo kuzwa skończyłam!!!!!! Trzeci raz na siłowni byłam, nie lubię ale muszę!megg wrote:Ja niedawno wrocilam z biegu 5km- 33 minuty
megg lubi tę wiadomość
-
I najgorsze jest to ze mam wyrzuty sumie ia ze brzucha nie cwicze:) bo jakos srednio teraz czuje brzuch. Lydki i uda najbardziej
A robie te cwiczenia jak slon w skladzie porcelany.
Wracalam ze sklepu to pani stala pewnie z 32 lata. Gruba jak nie wiem, w spodnicy i loda wcinala o 22.