X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katis, prosze:)

https://m.youtube.com/watch?v=9zFp62CKSbY

https://m.youtube.com/watch?v=gyEpeY616ik

• Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Dziś mój miś o 9.05 kończy 12 tygodni :-):-) Czas leci szybciutko to fakt :-)
    Już codziennie cykam mu zdjęcia bo mam wrażenie, że tak się zmienia :-)
    Ja też cykam zdjęcia i robię filmiki. Też mi się wydaje że ten maluch każdego dnia jest inny, coraz większy. Z jednej strony tak mnie to cieszy, ze rośnie i się rozwija a z drugiej strony chciałabym żeby zawsze był taki cudownie malutki.

Lara 82, megg, Gosiak, Sue, kasia_1988 lubią tę wiadomość

Mąż i Żona od 31 maja
    Mama 15 miesiecznego m3sxdqk3mrbqjtj1.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, piękny brzuszek miałas! Mi się nigdy nie chciało ćwiczyć,nie lubię się ruszać. Brzuch przed ciazami mialam fajny, ale uda i pupa zawsze byly za duze. Teraz mnie jdnak mega motywujecie. Fajnie by bylo świetnie wyglądać w wieku 33 lat :-D

Lara 82, Sue lubią tę wiadomość

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, chyba i ja muszę podjąć wyzwanie ćwiczebne ; Zmotywowałyście mnie ;) Ale ja taka ambitna nie jestem. Brzuszki i przysiady to max. ;)

Słód zamówiłam. Przy okazji zakwas orkiszowy :D

relg9vvjrtqik460.png

• mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj byłam z małym 3 godziny na działce ❤ Grzecznie spał, a ja wyplewilam maliny i poziomki. A pietrszke, która ostatnio zasadzilam zeżarły mi ślimaki! Wszystko mi zjadają, normalnie plaga jakaś.
    Tak w ogóle to polecam Wam, młodym mamom ogródki dzialkowe, jak się mieszka w bloku. Naprawdę, po pewnym czasie może się znudzic przesiadywanie na placach zabaw czy w parku. A tak to dziecko się puszcza na trawie, mozna rozłożyć basen, poopalac sie, są świeże owoce, a popołudniu można zrobić grila ze znajomymi :-D A dziecko pol dnia na powietrzu :-)
    Oczywiście to dla lubiących spokój ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:09

Lara 82 lubi tę wiadomość

• Katiś Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue dzięki :) Ją też podejmuje wyzwanie ale tylko brazylijskie pośladki i płaski brzuch. Skalpel kiedyś robiłam i o mało nie umarlam :) taka kondycja. te dwa treningi to nawet 30 min nie jest więc powinnam się wyrobić w czasie drzemki Poli.
    Mamuśki będziemy sexi :D

mala_mi1982, Sue, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.cda.pl/video/17896701/Secret-Kompletnej-odnowy-ciala Sue :)
    polecam to każdej, bo to pilates, spokojny :)

Gosiak lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy problem z kotem :/ Nie wiem czemu, ale posikuje czasem obok kuwety, mimo, że jest świeża. Mam jej nową kuwetę kupić? Na złość robi? Chora jest?

relg9vvjrtqik460.png

• cath Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakies sprawdzone sposoby na wypadające włosy?? Mi wypadają garściami! :( sa wszędzie!! :(

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia, pewnie Słoneczna tu najlepiej poradzi, ale ja bym zrobiła badania moczu i może krwi też, żeby wykluczyć chorobę właśnie... może jest zazdrosna o Bartusia?

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POza tym wygląda i zachowuje się normalnie. Ale nie powiem, że poświęcam jej tyle uwagi, co wcześniej Może faktycznie zazdrosna? Najpierw pytam tu, bo nie chcę jej stresować wizytami u weterynarza niepotrzebnie ;)

relg9vvjrtqik460.png

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath, mam to samo!! A suplementów nie mozna:( pytałam babki w aptece, to nawet skrzypu nie!:(

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piamam do ciebie pytania, do czego jest zakwas orkiszowy?

I jaki kolor kupilas TULI? Ile dalas? Na allegro?
    I czy kupowaliscie wkładkę dla niemowląt?

relge6yd3cl8y0me.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia mocz musisz sprawdzic na pierwszyn miejscu bo przyczyn moze byc duzo. Badanie moczu jest tanie ok 15 zl

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka u nas to samo z noszeniem. Jak go wezme poziomo i w ogóle ktokolwiek poziomo go nosi to odrazu cyca szuka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:35

relge6yd3cl8y0me.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Cath, mam to samo!! A suplementów nie mozna:( pytałam babki w aptece, to nawet skrzypu nie!:(
    Ja zawsze mialam bardzo grube włosy! A teraz mam ich połowę! Jestem załamana! :(

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Przedszkolanka u nas to samo z noszeniem. Jak go wezme poziomo i w ogóle ktokolwiek poziomo go nosi to odrazu cyca szuka :-)

Haha u nas to samo,chociaż u mojej mamy już potrafi wytrzymać tak,ale u mnie cyc i tyle :p
    Uciekam na killera :d

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko ale gdzie na necie? Bo ja na you tube szukam i cwicze z tv. Dobrze ze wczoraj nie dokonczylam skalpela bo dzis bardzo bola mnie nogi i lydki. Ledwo chodze.
    Moj maly w nocy sie budzi czesto na karmienie;( jestem niewyspana jak nie wiem. Znowu je..
    Co 1,5 h to max;((
    Nie wiem co zrobic? Jak nie dwm to placze i reke cala wklada i strasznie ja ssie

Dodam ze z butelka lovi i moim mlekiem sie wczoraj nie udalo. On poprostu nie umie ssac butli. No trud o najwyzej kaszki bede lyzeczka dawac. Mam nadzieje ze bedzie pil z kubkow niekapkow:(
    Spac tez nie chce a bylo lepiej. Rano mial drzemke 10 min..
    Odpoczywam przy karmeiniu. Dzis jestem strasznie zmeczona.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, spotkałam na początku kwietnia koleżankę z 7-miesięcznym synkiem, której mały też tylko cycek i bezbutelkowy kompletnie. I ona mówiła, że z niekapka też nie umie pić, uczą go od razu z kubeczka bezpośrednio i sobie nieźle radzi...

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanką miesiąc uczyła dziecko pić z butelki. Innej znajomej dziecko nie zaakceptowało butli wcale, dawała mleko łyżeczka, koszmar :-\

‹‹ 2872 2873 2874 2875 2876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ