WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katis, prosze:)

https://m.youtube.com/watch?v=9zFp62CKSbY

https://m.youtube.com/watch?v=gyEpeY616ik

• Aagnieszkaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Dziś mój miś o 9.05 kończy 12 tygodni :-):-) Czas leci szybciutko to fakt :-)
    Już codziennie cykam mu zdjęcia bo mam wrażenie, że tak się zmienia :-)
    Ja też cykam zdjęcia i robię filmiki. Też mi się wydaje że ten maluch każdego dnia jest inny, coraz większy. Z jednej strony tak mnie to cieszy, ze rośnie i się rozwija a z drugiej strony chciałabym żeby zawsze był taki cudownie malutki.

Lara 82, megg, Gosiak, Sue, kasia_1988 lubią tę wiadomość

Mąż i Żona od 31 maja
    Mama 15 miesiecznego m3sxdqk3mrbqjtj1.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, piękny brzuszek miałas! Mi się nigdy nie chciało ćwiczyć,nie lubię się ruszać. Brzuch przed ciazami mialam fajny, ale uda i pupa zawsze byly za duze. Teraz mnie jdnak mega motywujecie. Fajnie by bylo świetnie wyglądać w wieku 33 lat :-D

Lara 82, Sue lubią tę wiadomość

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, chyba i ja muszę podjąć wyzwanie ćwiczebne ; Zmotywowałyście mnie ;) Ale ja taka ambitna nie jestem. Brzuszki i przysiady to max. ;)

Słód zamówiłam. Przy okazji zakwas orkiszowy :D

relg9vvjrtqik460.png

• mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj byłam z małym 3 godziny na działce ❤ Grzecznie spał, a ja wyplewilam maliny i poziomki. A pietrszke, która ostatnio zasadzilam zeżarły mi ślimaki! Wszystko mi zjadają, normalnie plaga jakaś.
    Tak w ogóle to polecam Wam, młodym mamom ogródki dzialkowe, jak się mieszka w bloku. Naprawdę, po pewnym czasie może się znudzic przesiadywanie na placach zabaw czy w parku. A tak to dziecko się puszcza na trawie, mozna rozłożyć basen, poopalac sie, są świeże owoce, a popołudniu można zrobić grila ze znajomymi :-D A dziecko pol dnia na powietrzu :-)
    Oczywiście to dla lubiących spokój ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:09

Lara 82 lubi tę wiadomość

• Katiś Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue dzięki :) Ją też podejmuje wyzwanie ale tylko brazylijskie pośladki i płaski brzuch. Skalpel kiedyś robiłam i o mało nie umarlam :) taka kondycja. te dwa treningi to nawet 30 min nie jest więc powinnam się wyrobić w czasie drzemki Poli.
    Mamuśki będziemy sexi :D

mala_mi1982, Sue, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.cda.pl/video/17896701/Secret-Kompletnej-odnowy-ciala Sue :)
    polecam to każdej, bo to pilates, spokojny :)

Gosiak lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy problem z kotem :/ Nie wiem czemu, ale posikuje czasem obok kuwety, mimo, że jest świeża. Mam jej nową kuwetę kupić? Na złość robi? Chora jest?

relg9vvjrtqik460.png

• cath Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakies sprawdzone sposoby na wypadające włosy?? Mi wypadają garściami! :( sa wszędzie!! :(

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia, pewnie Słoneczna tu najlepiej poradzi, ale ja bym zrobiła badania moczu i może krwi też, żeby wykluczyć chorobę właśnie... może jest zazdrosna o Bartusia?

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POza tym wygląda i zachowuje się normalnie. Ale nie powiem, że poświęcam jej tyle uwagi, co wcześniej Może faktycznie zazdrosna? Najpierw pytam tu, bo nie chcę jej stresować wizytami u weterynarza niepotrzebnie ;)

relg9vvjrtqik460.png

• Sue Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath, mam to samo!! A suplementów nie mozna:( pytałam babki w aptece, to nawet skrzypu nie!:(

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piamam do ciebie pytania, do czego jest zakwas orkiszowy?

I jaki kolor kupilas TULI? Ile dalas? Na allegro?
    I czy kupowaliscie wkładkę dla niemowląt?

relge6yd3cl8y0me.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia mocz musisz sprawdzic na pierwszyn miejscu bo przyczyn moze byc duzo. Badanie moczu jest tanie ok 15 zl

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka u nas to samo z noszeniem. Jak go wezme poziomo i w ogóle ktokolwiek poziomo go nosi to odrazu cyca szuka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:35

relge6yd3cl8y0me.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Cath, mam to samo!! A suplementów nie mozna:( pytałam babki w aptece, to nawet skrzypu nie!:(
    Ja zawsze mialam bardzo grube włosy! A teraz mam ich połowę! Jestem załamana! :(

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Przedszkolanka u nas to samo z noszeniem. Jak go wezme poziomo i w ogóle ktokolwiek poziomo go nosi to odrazu cyca szuka :-)

Haha u nas to samo,chociaż u mojej mamy już potrafi wytrzymać tak,ale u mnie cyc i tyle :p
    Uciekam na killera :d

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko ale gdzie na necie? Bo ja na you tube szukam i cwicze z tv. Dobrze ze wczoraj nie dokonczylam skalpela bo dzis bardzo bola mnie nogi i lydki. Ledwo chodze.
    Moj maly w nocy sie budzi czesto na karmienie;( jestem niewyspana jak nie wiem. Znowu je..
    Co 1,5 h to max;((
    Nie wiem co zrobic? Jak nie dwm to placze i reke cala wklada i strasznie ja ssie

Dodam ze z butelka lovi i moim mlekiem sie wczoraj nie udalo. On poprostu nie umie ssac butli. No trud o najwyzej kaszki bede lyzeczka dawac. Mam nadzieje ze bedzie pil z kubkow niekapkow:(
    Spac tez nie chce a bylo lepiej. Rano mial drzemke 10 min..
    Odpoczywam przy karmeiniu. Dzis jestem strasznie zmeczona.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, spotkałam na początku kwietnia koleżankę z 7-miesięcznym synkiem, której mały też tylko cycek i bezbutelkowy kompletnie. I ona mówiła, że z niekapka też nie umie pić, uczą go od razu z kubeczka bezpośrednio i sobie nieźle radzi...

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • mala_mi1982 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanką miesiąc uczyła dziecko pić z butelki. Innej znajomej dziecko nie zaakceptowało butli wcale, dawała mleko łyżeczka, koszmar :-\

‹‹ 2872 2873 2874 2875 2876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ