Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara 82 wrote:Dziś mój miś o 9.05 kończy 12 tygodni
Czas leci szybciutko to fakt
Już codziennie cykam mu zdjęcia bo mam wrażenie, że tak się zmieniaLara 82, megg, Gosiak, Sue, kasia_1988 lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Sue, piękny brzuszek miałas! Mi się nigdy nie chciało ćwiczyć,nie lubię się ruszać. Brzuch przed ciazami mialam fajny, ale uda i pupa zawsze byly za duze. Teraz mnie jdnak mega motywujecie. Fajnie by bylo świetnie wyglądać w wieku 33 lat
Lara 82, Sue lubią tę wiadomość
-
A wczoraj byłam z małym 3 godziny na działce ❤ Grzecznie spał, a ja wyplewilam maliny i poziomki. A pietrszke, która ostatnio zasadzilam zeżarły mi ślimaki! Wszystko mi zjadają, normalnie plaga jakaś.
Tak w ogóle to polecam Wam, młodym mamom ogródki dzialkowe, jak się mieszka w bloku. Naprawdę, po pewnym czasie może się znudzic przesiadywanie na placach zabaw czy w parku. A tak to dziecko się puszcza na trawie, mozna rozłożyć basen, poopalac sie, są świeże owoce, a popołudniu można zrobić grila ze znajomymiA dziecko pol dnia na powietrzu
Oczywiście to dla lubiących spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:09
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Sue dzięki
Ją też podejmuje wyzwanie ale tylko brazylijskie pośladki i płaski brzuch. Skalpel kiedyś robiłam i o mało nie umarlam
taka kondycja. te dwa treningi to nawet 30 min nie jest więc powinnam się wyrobić w czasie drzemki Poli.
Mamuśki będziemy seximala_mi1982, Sue, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Lara 82 wrote:Przedszkolanka u nas to samo z noszeniem. Jak go wezme poziomo i w ogóle ktokolwiek poziomo go nosi to odrazu cyca szuka
Haha u nas to samo,chociaż u mojej mamy już potrafi wytrzymać tak,ale u mnie cyc i tyle :p
Uciekam na killera :d -
Przedszkolanko ale gdzie na necie? Bo ja na you tube szukam i cwicze z tv. Dobrze ze wczoraj nie dokonczylam skalpela bo dzis bardzo bola mnie nogi i lydki. Ledwo chodze.
Moj maly w nocy sie budzi czesto na karmienie;( jestem niewyspana jak nie wiem. Znowu je..
Co 1,5 h to max;((
Nie wiem co zrobic? Jak nie dwm to placze i reke cala wklada i strasznie ja ssie
Dodam ze z butelka lovi i moim mlekiem sie wczoraj nie udalo. On poprostu nie umie ssac butli. No trud o najwyzej kaszki bede lyzeczka dawac. Mam nadzieje ze bedzie pil z kubkow niekapkow:(
Spac tez nie chce a bylo lepiej. Rano mial drzemke 10 min..
Odpoczywam przy karmeiniu. Dzis jestem strasznie zmeczona.
-
Słoneczna, spotkałam na początku kwietnia koleżankę z 7-miesięcznym synkiem, której mały też tylko cycek i bezbutelkowy kompletnie. I ona mówiła, że z niekapka też nie umie pić, uczą go od razu z kubeczka bezpośrednio i sobie nieźle radzi...
słoneczna 85 lubi tę wiadomość