Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia jest taki zwirek do pobierania moczu albo wypatz kuwete i potnij woreczki sniadaniowe to tez powinna zrobic. Potem to naciagnij strzykawka do pojemnika;)))
Moj marudzi od rana i placze. Nie chce spac. Kupa tez dzis jakas sluzowa. Boze ja juz nie dam rady. Wysiadam psychicznie!! Dobrze ze juz ptPia Gizela lubi tę wiadomość
-
Pia dzięki za info o Tuli, cały czas się waham, kupić czy nie bo to tyle kasy kurcze. Chyba nawet mężowi nie powiem ile kosztowało jak kupię
bo chyba by się nie zgodził.
Martwi mnie tylko co jeśli się miskowi nie spodoba i nie będzie chciał w tym chodzić. A ze misiek ma charakterek to jest takie ryzykoi juz sama nie wiem.
A o kolor pytalam bo chciałam jakiś uniwersalny aby potem szybko sprzedać i żeby raczej się podobało.
Mnie się podoba ten kolor chyba Urban, po prostu czarne. Myślicie, ze ok czy to tak za ciemne dla dziecka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:13
-
hej dziewczyny. My byliśmy dzisiaj w przychodni. młody waży prawie 6,300 czyli jest ok
Niestety mam tez gorsze wieści... Młody ma zmiany skórne wskazujące na AZS, mamy skierowanie do alergologa. Już go zapisała, ale termin na listopad dopiero
Będziemy musieli pójść w takim razie prywatnie. No i mam wyeliminować gluten z diety. Nie zdziwiłabym się gdybym jeszcze jajka musiała odstawić, ale z tym jeszcze poczekam. Będę teraz kombinowała co jeść
-
Moj Natan tez jeszcze nie smieje sie w glos i nie lapie zabawek. No chyba ze na chwile przypadkiem. Za to slini sie mocno, wyciaga jezyczek i paluszki w buzi tez sa.
Moj Kuba od kilku dni kaszel i katar i dzis Natan od rana pokasluje. Dzwonilam do doktorowej i w sumie to na telefon za wiele mi nie powiedziala. Nie damy rady podjechac do osrodka bo moj dzis dlugo w pracy. Mam obserwowac i jak cos by sie dzialo to do szpitala wweekend z nim jechac. Kurcze mam nadzieje, ze nie zalapal nic od starszego. Czy ktorys maluch mial juz kaszel i czy cos podawalyscie? -
nick nieaktualnySloneczna, a może sproboj z innej butelki karmic Macka? Ada z Lovi tez nie chce pic, tylko z tomme tippe. Wydaje mi się, ze pokarm już po podgrzaniu nie powinien być drugi raz podawany, ale nie wiem.
Co do probiotykow typu biogaia itp. to czytałam, ze do 6msc się powinno podawac - ja mam jeszcze 4 butelki biogai i tyle podam i później już dość.
Espumisanu już dawno nie podaje.
Debridat mam odstawić (probowac odstawić przynajmniej) po 3msc czyli butelke mam wazna do 19.05 i do wtedy podaje, teraz już zmniejszyłam dawkowanie z 3x dziennie na 2x.
Mysle o kupieniu kilku komplecikow ubran i o sprzedaży, jak myślicie uda się wśród koleżanek? Nie chodzi mi o zarobek, a o to, ze w hurcie sa ladniejsze ciuszki no i tansze.Gosiak lubi tę wiadomość
-
ło boziu to jednak to moje dziecko to Anioł...cyca ciągnie, butle ciagnie, wszystko co ma w buzi
hehhe teraz sezon na kciuka ktory prawie za kazdym razem za daleko wkłada i ma odruch wymiotny...
-
Angelcia z tego co pamieta, to Słoneczna mialam inna butelkę, ja jej poleciłam Lovi bo moj Stas i dzieci znajomych bardzo ładnie ssaja te butelki..no ale widać nie ma reguły. Moj Stas od razu zassał tak jak cyca i jakby mógł to by cały ten smoczek wciagnał do buzi
butelka 160ml znika w mgnieniu oka:)
angelcia lubi tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Witajcie.
Gosiak jak robic ten slod do picia? Jedna lyzeczke slodu zalewasz woda przegotowana goraca czy letnia? Cala szklanke? -
dorocia2324 wrote:No wlasnie ostatnio zastanawialam sie jak dlugo podawac dicoflor. I sama nie wiem bo po nim jest mega roznica.
-
Pozdrawiam ze spacerku, dzisiaj w piękne rejony się wybrałam - dalej niż po osiedlu czy do decathlonu - porobiłam trochę fotek, jak wrócę to wstawię. Drzewa kwitną i przepięknie pachną, ptaki śpiewają, chyba nigdy dotąd nie cieszyła mnie aż tak wiosna
Pia Gizela, marcela29, mala_mi1982, angelcia, Lara 82, Suri97 lubią tę wiadomość