Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara 82 wrote:Piamam do ciebie pytania, do czego jest zakwas orkiszowy?
I jaki kolor kupilas TULI? Ile dalas? Na allegro?
I czy kupowaliscie wkładkę dla niemowląt?
Zakwas na chlebMoja mama piecze w domu bułki, to może i chleb mi upiecze, bo ja nie mam kiedy
Tulę mamy szarą z gwiazdą, bo doszliśmy do wniosku, że kolorowe piękne, ale jak człowiek się na kolorowo ubierze, to będzie "wieś tańczy i śpiewa".
Kupiliśmy w sklepie internetowym http://www.fabrykawafelkow.pl/nosidelka-ergonomiczne/7151-nosidelko-ergonomiczne-tula.html?search_query=tula&results=14
I wkładkę też mamy, bo raczej 7 kg szybko nie osiągniemy.
Cena to 520 zł z przesyłką. Taniej nigdzie nie znalazłam. A te niehaftowane są tańsze o 40zł
Na razie 1 przymiarka była i supcioPoproszę męża to może dziś jakieś foto zrobi
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Pia mocz musisz sprawdzic na pierwszyn miejscu bo przyczyn moze byc duzo. Badanie moczu jest tanie ok 15 zl
Dzięki! Ale jak ja mam te siuśki złapać?
U nas od 5tej, jedzenie i spanie na rączkach, było tylko pół godziny zabawy z karuzelą, to coś zrobiłam. I dzień tez karmię co godzina max. 1,5h.
Trochę w brodę sobie pluję, że laktator za 300 zł kupiłam -
Zrobiłam brazylijskie pośladki cz1 i 2. Zajęło mi to z 20 min. Kondycja -10. Kręci mi się w głowie, spocilaM się jak nie powiem co, noga normalnie nie umiem ruszyć. Z tym że nie wiem czy to dobrze robię bo mnie pośladki nie bolą ale za to uda i łydki! Czy będę miała zamiast pośladków brazylijskie łydki?
Rudasek, Lara 82, dorocia2324, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Zrobiłam brazylijskie pośladki cz1 i 2. Zajęło mi to z 20 min. Kondycja -10. Kręci mi się w głowie, spocilaM się jak nie powiem co, noga normalnie nie umiem ruszyć. Z tym że nie wiem czy to dobrze robię bo mnie pośladki nie bolą ale za to uda i łydki! Czy będę miała zamiast pośladków brazylijskie łydki?
Katiś ja tez robiłam to własnie eraz..masakra, tez sie leje ze mnie...
ja wczoraj zrobiłam extra figure i dzis mam mega zakwasy, ledwo dałam rady zrobić te 2 czesci:) le sie zmobilizowałam, trzebatrzeba na wczasach dupe pokazać a nie flaka:)
łydki i cała od psa jestem obolała:) -
Pia Gizela wrote:Dzięki! Ale jak ja mam te siuśki złapać?
Lara 82, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
nasze foto na 2 forum
ide prasowac bo kuuuuupa tego
musialm młodemu ciuchy na wieksze wymienic
Lara ja sie smieje ze Franke taki duzy bo w nocy jak spimy podjada w lodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:34
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
megg wrote:Lara na hm onlin ten komplecik smoczek jest rozm 68, nie wiem jaki ty chcialas
A ty dzięki,ale zamówienie poszło juz godzinę temu:-)juuupiii:-)
Będzie smocze ubranko i smocze skarpetki
Napalilam się jak głupia na to i codziennie sprawdzałam
Widzę ze Ty tez patrzysz
Chciałam się pochwalić jak przyjdziebo mam nadzieje ze juz mi nie napis za ze nie ma czy cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:40
Gosiak, megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
mala_mi1982 wrote:Jej, dziewczyny, ale was podziwiam za te ćwiczenia. Zaliczylam właśnie skalpel po raz pierwszy w życiu
i pewnie jutro się nie rusze
Nie wiem czy mam na tyle silnej woli, żeby to kontynuować...
mala_mi1982, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
cath wrote:Macie jakies sprawdzone sposoby na wypadające włosy?? Mi wypadają garściami!
sa wszędzie!!
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Gosiak wrote:Ja się zaczajałam rano, dawałam do picia kociego mleka i jak się napiła, czekałam z pojemnikiem. Jak już się ustawiła w kuwecie i zaczęła siku, to hyc ogon do góry i pojemniczek podstawiałam. Jak kot zacznie sikać, to już go nic nie powstrzyma
to mąż będzie miał jutro rano zabawęGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość