Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sobie dziś spacerowałyśmy 1,5h
http://wrzucaj.net/images/2015/05/08/spacer11IkdW.jpg http://wrzucaj.net/images/2015/05/08/spacerek2tQzPB.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 13:05
dorocia2324, Pia Gizela, angelcia, Aagnieszkaa, derii84, Lara 82, megg, słoneczna 85, Sue, Suri97, asia888 lubią tę wiadomość
-
u nas noc rewelacja, pobudka o 4.30 (od 20) i potem 7.30:) u nas jednak byl skok chyba, maruda byla 3dni, i ze snem lepiej, ok 9jest 30min, na spacerze 40min i po poludniu ok40 dzis mala 3 razy fiknela na bok z pleckow, i juz ktorys raz lapie za tableta i tel jak cos na nim robie
a jak bylam w sklepidm po gadajaca zabawke to mi pani polecala audiobuka dla niemowlat- w szoku bylam:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Butelek mam kilka i nic. Kolezanka mowila zebym odcisgala malutko np 20 ml i bede probowac bo sie boje ze tak jak Gosiak mowi nawet niekapka nie ruszy.
Dorocia mi pediatra mowila ze w razie kaszlu suchego drossetux 2 razy po 2 ml i mozesz tez lekko oklepywac plecki
Ja na spacerze. Spi ale wyjsc bylo ciezko bo tak plakal juz ze zmeczenia.
Bylam na specerze z kolezanka. Jej synek ma 8 mies to juz taki fajny. -
A u nas zrobiło się deszczowo, dobrze, że wykorzystałam pogodę.
Przyszły książeczki kontrastowe od Bobika. Córa bardzo zainteresowana, pokazałam jej wszystkie po kolei i opowiadałam o każdym obrazku - mamy następną aktywność na 10-15 minutPia Gizela lubi tę wiadomość
-
Bietka wrote:hej dziewczyny. My byliśmy dzisiaj w przychodni. młody waży prawie 6,300 czyli jest ok
Niestety mam tez gorsze wieści... Młody ma zmiany skórne wskazujące na AZS, mamy skierowanie do alergologa. Już go zapisała, ale termin na listopad dopiero
Będziemy musieli pójść w takim razie prywatnie. No i mam wyeliminować gluten z diety. Nie zdziwiłabym się gdybym jeszcze jajka musiała odstawić, ale z tym jeszcze poczekam. Będę teraz kombinowała co jeść
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Bietka bardzo współczuję, oby to była omylna diagnoza...
My mamy chyba skok rozwojowy, na to wskazuje zachowanie mojego synusia
Rudasku 160ml? Jejku, to mój je jak kurczak, max 100ml zje przy dobrym wietrze.
U nas sytuacja wygląda tak, Że w nocy jest pierś, a w dzień ściągam laktatorem i dokarmiam mm. Czyli po ponad miesięcznej walce nadal to samo, ehhhh.
Sue zmień avatarek, patrząc na niego łapie mega doła -
Tak ja tez mam od Bobika;) my ciagle na dworze. Juz 2,5h szkoda ze nie w donu tak zasnal no sama bym pospala! Ale dobrze sie wygrzac na sloncu.
Ja musze jeszze w empiku kupic te ksiazeczki z serii Maluszek patrzy. Mam jedna z koleczkami kolorowyni (byly
W biedronce) i ja lubi bardzoPia Gizela lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Przedszkolanko ale gdzie na necie? Bo ja na you tube szukam i cwicze z tv. Dobrze ze wczoraj nie dokonczylam skalpela bo dzis bardzo bola mnie nogi i lydki. Ledwo chodze.
Moj maly w nocy sie budzi czesto na karmienie;( jestem niewyspana jak nie wiem. Znowu je..
Co 1,5 h to max;((
Nie wiem co zrobic? Jak nie dwm to placze i reke cala wklada i strasznie ja ssie
Dodam ze z butelka lovi i moim mlekiem sie wczoraj nie udalo. On poprostu nie umie ssac butli. No trud o najwyzej kaszki bede lyzeczka dawac. Mam nadzieje ze bedzie pil z kubkow niekapkow:(
Spac tez nie chce a bylo lepiej. Rano mial drzemke 10 min..
Odpoczywam przy karmeiniu. Dzis jestem strasznie zmeczona.
http://www.cda.pl/video/200563ae/Skalpel-2słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:Zrobiłam brazylijskie pośladki cz1 i 2. Zajęło mi to z 20 min. Kondycja -10. Kręci mi się w głowie, spocilaM się jak nie powiem co, noga normalnie nie umiem ruszyć. Z tym że nie wiem czy to dobrze robię bo mnie pośladki nie bolą ale za to uda i łydki! Czy będę miała zamiast pośladków brazylijskie łydki?
hahaspokojnie, będzie wszystko brazylijskie