Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna, chyba nie trzeba tych pośladków robic, ale ja zrobie:)
Powiem Wam, ze ciesze sie, ze trafiłam na to forum:) ze sie tak wspieramy:)
Fajnie wiedziec, ze sie nie jest samym:)
Moj maz sie cieszy z tych moich dodatkowych kilogramówmowi, ze przed ciaza miałam "chude ramionka". A ja chce moje chude ramionka spowrotem! (Btw, tak sie to pisze?)
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Sue mój mąż też się cieszy, ze nie zrzuciłam wszystkiego a zwłaszcza większy tyłek mu się podoba. Szkoda, że tylko jemu
Ja mam dzisiaj ewidentnie rączkowe i śpiące dziecko. Jak nie śpi to tylko na rękach chce być.
Gosiak może coraz częściej będziesz miała takie sytuacje
Staś też nie chwyta zabawek. Nawet jak mu włożę do rączki, to praktycznie odrazu wypada.Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga. Linki do zabawek ktore kupilam :
Owca sensorem : http://allegro.pl/cloud-b-przytulanka-z-pozytywka-czujnik-ruchu-i5262422074.html
Zolwik: http://allegro.pl/cloud-b-lampka-nocna-zolw-projektor-bluetooth-i5248151650.html
Mata: http://allegro.pl/fisher-price-mata-edukacyjna-rainforest-k4562-i5273680231.html
Mata jest rewelka a jakbym miala wybierac zolwia lub owce to bralabym zolwia bo ma dzwieki i do tego mozna je mooocno podglaszac ( a wiec szumy sa super glosno jak sie chce) i ma projektorowca jest milusia tez ale ma 4 melodie : szum oceanu bicie serca spiew wielorybow i deszcz a glosnosc taka sobie..
-
angelcia wrote:Sue ja sobie ciagle obiecuje, ze ostatni fajek, ze ostatnia paczka... Musze to dla Córki zrobić... Teraz mi się akurat skonczyla wiec..
no może jeszcze ostatnia, bo przecież mi pazury zżółkną od fajek!
Paznokcie to chyba najmniejszy problem przy raku.Rudasek, Sue, Gosiak lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dziewczyny - popłakałam się ze szczęścia!
Gabryś śmiał sie w niebogłosy chyba z 5 minut
Utuczyłam Misia w tydzień o 310 gram.
Zlikwidowalam przerwę nocna i w ciagu dnia częściej sie karmimy.
Wazy teraz 5760jestem w szokuuu!!!!
mala_mi1982, Sue, dorocia2324, przedszkolanka:), Penelope, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaurka wrote:Paznokcie to chyba najmniejszy problem przy raku.
Owszem, ale od czegos trzeba sobie "głupotę" zacząc tłumaczyc.
Co do skoku - byc moze. Caly dzien o kant tyłka rozbić. Spanie po 10 min, marudzenie, wszystko jest be, a po kąpieli dodatkowa atrakcja - wrzask, ktory slychac w promieniu 5km, rzucanie sie przy jedzeniu, niezły bunt.
"Piekne" czasy wracaja.Uh... SUUUUPEEER
-
nick nieaktualny
-
A moje dziecko mało dziś bardzo dobry dzień, pospał, pojadł, pouśmiechał się, pobawił, dotlenił na spacerze (na rączkach), ale nie było dziś histerycznego płaczu.
Teraz śpi na rączkach
I byliśmy na zakupach w Auchanie i był grzeczniutki. I zjadłam gofra malinami!!!Gosiak lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:A moje dziecko mało dziś bardzo dobry dzień, pospał, pojadł, pouśmiechał się, pobawił, dotlenił na spacerze (na rączkach), ale nie było dziś histerycznego płaczu.
Teraz śpi na rączkach
I byliśmy na zakupach w Auchanie i był grzeczniutki. I zjadłam gofra malinami!!!
I też dziś wyjątkowo grzeczna -
Boziiiuuuu dziewczyny kiedy wy macie czas pisacccc ???
Ja ten tydzien jestem zalatana jak kot z pecherzemciagle gdzies cos zalatwiam, a to chrzciny, a to urzad skarbowy, a to warsztaty...jutro twz mam latanie. Miedzy tymi rzeczami obiad zakupy spacery z malym a wieczorem padam jak mucha.
Gosiak jestem jestem, czaswm wleze tu do was ale na chwile tylko ze czasu odpisac nie mam. Przepraszam ale ja taki perszing jestwm nie lubie w domu za dlugo bo nudno mi wiec sobie wyszukuje rozne zajecia. Mam nadzieje ze sie w koncu ruszysz z donu z Janeczka i ze spotkamy sie na warsztatach albooo co lepsze na tancu w chustach z dziecmiostatnio w Akpolu byly a teraz czekam na info gdzie bedzie i kiedy i dam ci znac
Cath piek e fotki macie. Normalnoe cudne
U mnie jesli chodzi o pomoc to moja mama ostatnio w kazdy wtorwk do mnie przyjezdza i zajmuje sie malym, ja zazwyczaj mam jakies klientki zapisane w tym czasie i jeszcze troszke czasu dla siebie mam a to pedicure a to cos tam jakies zakupy czy inne pierdy. Rodzice mojego M to tacy dziadkowie przez tel. Mieszkaja 15 min od nas a tylko dzwonia spytac jak maly. Pfff coprawda mi to na reke bo ich niecierpie szczegolnie tesciowej. Grrr strasznie przemadrzala baba.
No dobra bo padam ide do wanny i spac. Ignas spi od 19.30 teraz bedzie karmienie ok 23 i potem 4noce sa juz z zasady wlasnie takie, czasem tylko jedno karmienie ok 3 ale to zalezy ile w ciagu dnia zje. A ze dzis malo i kolacje haftnal mi na klate to zapewne beda 2
Calusyyy od cioci Asi