Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanks a skad masz sekret? Podeslij prosze linki jeszcze raz. Czy wam dziala turbo spalanie z yt? Mi sie nie chcialo otworZyc:)
Dodam ze dzis ze mna cwiczyl moj maz. Zalozyl sie ze docwiczy do konca:) zebyscie go widzialy po 5 min:)) mialam ubaw ale mowi ze dobre te cwiczenia i sie nie spodziewal:))
Sue, megg, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, powiem Ci, ze trochę byłoby mi szkoda takiego dziecka. Ja pamietam, ze sie przestraszylam, a
Miałam 8 lat. Sama zadecydujesz, ale chyba czytałyśmy te sama dyskusje:) Na fanpage moda na brzuszek? swoją droga, niezle tam czasami matki po sobie jadą
-
Gosia basen z czystym sumieniem polecam. Jeżeli mogę coś podpowiedzieć to że my chodzimy na zajęcia gdzie jest 4 Rodziców z dziećmi i instruktor ( u nas akurat 4 tatusiow) i mamy odbierają dzieciaczki. Świetna relacja się wytworzyła między Lila a tata. Polecam. Tak są pieluszki 2-3 od 4 kg.
Co do przywracania z brzuszka na plecy moja mała już wychqicila że można tak zrobić jakieś 2 tyg temu i jak już nie chce trzymać główki to fika na plecy.
Dzisiaj zauważyłam jak wyraźnie już łapie zabawki i wszystko władza do buźki.
Bylyscie już z ddzieciaczkami u okulisty?Gosiak lubi tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Gosia basen z czystym sumieniem polecam. Jeżeli mogę coś podpowiedzieć to że my chodzimy na zajęcia gdzie jest 4 Rodziców z dziećmi i instruktor ( u nas akurat 4 tatusiow) i mamy odbierają dzieciaczki. Świetna relacja się wytworzyła między Lila a tata. Polecam. Tak są pieluszki 2-3 od 4 kg.
bo w regulaminie jest taki zapis: co zabrać ze sobą: dużo jedzenia - dzieci po pływaniu są bardzo głodne
U nas też ma być kameralnie - maks. 5-6 dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 22:15
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:DZIEWCZYNY GDZIE MOGE KUPI TEN SMOCZEK wubbanub? nie ma na allegro i w naszych internetowych.
smoczek przytulanka:)
http://olx.pl/oferta/smoczek-przytulanka-wubbanub-CID88-IDa5G4R.html#943e9b989aGosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
megg wrote:http://olx.pl/oferta/smoczek-przytulanka-wubbanub-CID88-IDa5G4R.html#943e9b989a
Bo na olx zalecają odbiór osobisty... może na dzień dziecka sprawię córze...Myślę...
megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Co do smoczków - ciekawe polecacie te z Aventa. Chyba się skuszę, tylko będę musiała mężowi powiedzieć, że kupiłam w mega promocji, bo jak mu pokazałam aukcję to mnie wyśmiał
Do tej pory mieliśmy: zwykły avent lovi, NUK, Tomme Tippe. Niestety do żadnego się nie przyssał
A może kup zwykłego z canpol babies?
Tymek tak miał, że kupowałam różne,rzekomo lepsze bo droższe, a okazało się, że najlepiej mu spasowal canpol babies anatomiczny. Plus taki,że tańsze. A teraz widziałam, że są bez BP -
słoneczna 85 wrote:kasia i jak katar a to wapno dajesz bez problemu? moj wypluwal
Jak byłam w ciąży to kupiłam smoczek do podawania lekarstw. Szczerze myślałam że to tylko gadżet nieprzydatny ale nie- jest genialny. Grzecznie wszystko z niego wysysa. i wapno też podaję przez ten smoczekGosiak, derii84, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Przedszkolanko, powiem Ci, ze trochę byłoby mi szkoda takiego dziecka. Ja pamietam, ze sie przestraszylam, a
Miałam 8 lat. Sama zadecydujesz, ale chyba czytałyśmy te sama dyskusje:) Na fanpage moda na brzuszek? swoją droga, niezle tam czasami matki po sobie jadą
Chyba właśnie tu
Ale faktycznie jedna mądrzejsza od drugiej chce być.. -
Gosiak wrote:Słoneczna, jak się zdecydujesz kupić, to daj znać, może byś odebrała dla mnie osobiście i mi wysłała?
Bo na olx zalecają odbiór osobisty... może na dzień dziecka sprawię córze...Myślę...
megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:No właśnie, u nas też będzie w wodzie z tatą a mama będzie obserwować i czekać z dużą ilością jedzenia
bo w regulaminie jest taki zapis: co zabrać ze sobą: dużo jedzenia - dzieci po pływaniu są bardzo głodne
U nas też ma być kameralnie - maks. 5-6 dzieci
Gosiu u nas jest tak ze mieszkamy 10 minut od domku. Dzieci po basenie czasami ulewaja. Mojej akurat się nie zdarzyło ale niby zaleca się nie karmić przychodzi basenem ok 2 godzin i po basenie conajmniej 30.
Ale dzieciaczki po basenie są głodne i ja karmie 15 min po a przed basenem godzinę wcześniej.Gosiak lubi tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Gosiu u nas jest tak ze mieszkamy 10 minut od domku. Dzieci po basenie czasami ulewaja. Mojej akurat się nie zdarzyło ale niby zaleca się nie karmić przychodzi basenem ok 2 godzin i po basenie conajmniej 30.
Ale dzieciaczki po basenie są głodne i ja karmie 15 min po a przed basenem godzinę wcześniej.