Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaSzw wrote:Gosia nie da sie wyjac tej wkladki.
My tez na basen chcemy. W niedziele w aquaparku jest. Chodzilam do nich z mlodym i bardzo zadowolona bylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 19:55
-
My bylismy dzis u znajomych na grillu 90km od Gdanska. Maly w drodze powrotnej troszke spal a troszke poplakal. Ale jakos dalismy rade. Pogoda tylko nie dopisala wiec siedzielismy glownie w domu a panowie ogarniali grilla z domu haha
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Jezdzilam z chrzrsniakiem na basen jak byl malutki i super naprawde sa te zajecia.
z Frankiem tez planuje nawet ma juz kapielowki od dziadkow hehe
Ja dzis kupilam tez smoczek ale taki z zebamiallegro aukcja5180692032
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:17
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Melduje Ze zrobilam turbo wyzwanie;) dzis przerwa tylko ok 5 min;)
Dzis jeszcze 80 przysiadow;)
'Moj maly caly dzien nie spal. Potem po wizytacji spal jedzac az padl i spi nadal. Biedaczek nawet na dworze nie chcial spac. Babcia mowila ze za cienka czapeczka itd a 14 st wiec nie sadze ze jest potrzebna polarowa i tak co chwile cosprzedszkolanka:), Sue lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:'Moj maly caly dzien nie spal. Potem po wizytacji spal jedzac az padl i spi nadal. Biedaczek nawet na dworze nie chcial spac. Babcia mowila ze za cienka czapeczka itd a 14 st wiec nie sadze ze jest potrzebna polarowa i tak co chwile cos
-
Gosiak tesciowa np chciala go ciagle nosic na poduszce bo kiedys sie tak nosilo,)
Jak marudzil u mnie na rekach to mowila zeby jej dac to ona ponosi..
Najlepeij jak kladlamnna brzuszek na macie i on podnosil glowke to mowila Ze sie meczy i zankazdym razem jak przekrecalam go na brzuch to mowila O Boze..
Na dworze ze zimno. Bylo 14 st fakt ze wczesniej padalo ale mial kocyk i oslonke wiec chyba czapka zimowa mu niepotrzebna?
Chyba mial dosc bo nawet na dworze nie chcial spac.
A i powiedziala ze dobrze ze nie chce butelki;))Gosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
cześć sexy mamusie
ja dzisiaj zrobiłam Secret, wczoraj turbo wyzwanie, bo na więcej nie starczyło czasujutro mam zamiar robić wszystko ,co Ewka każe
Słoneczna, ja się nie wypowiem co moja teściowa wymyśla jak u nas jest, bo od razu mi ciśnienie skoczy...działa na mnie jak płachta na byka.
a może już 3 miesięczny maluch na basen? Bo to jednak woda strasznie chlorowana itp. ? jak myślicie?
i jeszcze co sądzicie o przebijaniu uszek dziewczynce? Kiedy najlepiej?
Chyba zapowiada się nowy prezydent -
My mieliśmy dziś dobry dzień. Bartuś spał
Do południa jadł i przysypiał u mnie na rękach, bawił się z tatą. Potem pojechaliśmy na Komunię. Mszę przetrwał na rękach, ale tuż po wyjściu z kościoła zasnął i przespał całą imprezę więc zamiast zbierać się po obiedzie i torcie to posiedzieliśmy jeszcze do 16,00, obudziłam go nakarmiłam i pojechaliśmy do domu. Tylko po kąpieli jakaś marudka się z niego zrobiła, ale zasnął u taty na rękach podczas tradycyjnej wieczornej wędrówki po przedpokoju
Mi też się marzy chodzenie na basen z synkiem -
Słoneczna, ja dziś tylko spacer
przed spaniem zrobie przysiady. Bolą mnie kolana, wiec stwierdziłam, ze dzis sobie odpocznę.
Jutro dam w palnik za to:)
Noszenie na poduszce na pewno jest dobre dla kręgosłupa dziecka... Boże, az sie boje przyszłego tygodnia!!słoneczna 85, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Co do smoczków - ciekawe polecacie te z Aventa. Chyba się skuszę, tylko będę musiała mężowi powiedzieć, że kupiłam w mega promocji, bo jak mu pokazałam aukcję to mnie wyśmiał
Do tej pory mieliśmy: zwykły avent lovi, NUK, Tomme Tippe. Niestety do żadnego się nie przyssał