Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy wasze dzieci tez mocno drapią sie po głowie i wyrywają wlosy? Moja od wczoraj to robi a wczesniej bardzo drapala sie po nodze. No i teraz wychodzi mi ze moze to byc cholerne azs. Boje sie ze pediatra olał troche sprawę bo skora Konstancji na rękach i nogach jest chropowata i czerwona ale o wiele lepiej niż dwa miesiące temu ale dalej jest no i chyba ja swędzi!
w poniedziałek umawiam sie do alergologa nie ma co!
-
Lara 82 wrote:Marcela pewnie ze tak,każdy z nas patrzy przez pryzmat własnych doswiadczen. Ja myślę, ze czasem warto cos powiedzieć czy doradzic. Każdy zrobi po swojemu, ale często zdarza się, ze np. to czy to nawet człowiekowi do głowy nie przyjdzie, póki od kogoś nie usłyszy.
A czemu na barana nie wezmiesz? Bo tu ja np. myślę i myślę i nie wiem czemu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 22:39
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
u nas dzis slina ciurkiem sidm lała i juz 3dzien rece ciagle w buzi i to obie naraz pcha, zabawke jak dorwie tez do buzi i zauwazylam biala kropke w miejscu prawej dolnej jedynki- ciekawe czy to zabek... choc z tego co slyszalam od slinotoku do wyjscia zabka moze minac duzo czasu
my jutro tez jedziemy na wybory, choc maja byc utrudnienia na drodze bo u nas maraton bedzie"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
U nas tej nocy Franus czesto sie budzil i kupy nie ma 4 dzien
buuuuuuu
Jaka pogoda u was?u nas szaro i pochmurno
a dzieciaki maja komunie i im biedaczkom polejeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 08:36
-
Aha no i dzis sie zwazylam, pomierzylam i zdjecia porobione. Powiem tak: wygladam strasznie i cwiczenia sa konieczne!! Dobra wiadomosc to taka, ze pomimo obzerania sie ogolnego i slodyczami waga stoi w miejscu. Wiec mysle, ze jak zaczne ograniczac slodycze, cwiczyc to powinna poleciec w dol. Zobaczymy, jutro zaczynam
Pia Gizela, mala_mi1982, megg lubią tę wiadomość
-
Wezwaniem wczoraj pediatre w południe bo Lili zaczęło się Łac z noska. Zdążyliśmy kupić nasivin, cebion, drosetux a dostała jeszcze wapno i neosine. Biedne maleństwo tak się Męczy co 2 Godziny katarek idzie w ruch nawet w nocy. Dobrze ze wezwaniem teto pediatre bo do poniedziałku pi pierwsze męczyłaby się, a po drugie mogłoby zejść na oskrzela.
Miłego dnia dziewczyny. bardziej pogodnego niż u nas. -
Nareszcie!! Musze sie pochwalic az bo moje dziecko zaakceptowalo smoczek w koncu!!
po takim dlugim czasie wypluwania:) mialam do tej pory niby chwalone lovi ale chyba jej ksztalt nie odpowiadal i przejrzalam rozne smoczki ale wiekszosc na polskim rynku ma podobny ksztalt lub zblizony i tak szukalam i szukalam az natknelam sie na avent soothie
kupilam w wersji wubbanub przez allegro z zabka i stal sie cud
mala tak go pokubila ze sama go sobie wpychala dzis i nawet zasnela z nim
yeeeaaaah
Gosiak, mala_mi1982, dorocia2324, AsiaSzw, megg, Laurka lubią tę wiadomość
-
lara niestety to byla tylko jedna taka aukcja ale moge dac Ci linka i mozesz wyslac zapytanie do babki bo ona miala zabke i kaczorka ale aukcja byla jedna wiec jak ja kupilam zabke to jeszcze jej kaczorek powinien zostac
Ale mozesz kupic tez bez maskotki sam smoczek ewentualnie pozniej jakas zawieszke do niego bo tez sa takie specjalne
To aukcja na ktorej ja kupilam zabke:
http://allegro.pl/wubbanub-smoczek-avent-0-6-m-cy-hit-nr-1-w-usa-i5314510489.html
A tutaj jest wersja bez zabki: mozna kupic pojedynczy smoczek lub w komplecie, ja wzielam pojedynczy By zobaczyc czy mala zaakceptuje te 3+, niby te 3+ sa twardsze i moga za gryzak sluzyc, kolezanka ktora ma bardzo sobie chwali wiec ja dodatkowo tez taki zakupilam i na niego czekamale wersja miekka wubbanub sie przyjela:) wiec zakladam ze i twardszy bez maskotki sie przyjmie
wtedy kupie jeszcze 2 bo wiadomo sie brudza zuzywaja i zawieszke
http://allegro.pl/avent-smoczek-silikonowy-2-szt-soothie-3-m-632-i5298567009.htmlGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
To moze i ja kupie? Mam tez aventu taki co Sue ma bo widzialam u Tomcia na zdjeciu ale to pewnie nie taki. U nas pada. Dobrze se moge wychodzic na karmienie bo tesciowa oczywiscie Boze u nas tak sie nie trzymalo, o Boze jak on glowe trzyma i sie meczy o Boze:)) o Boze jakie chlodne nozki!
( a kark cieply)
I tak w kolko;)Gosiak, Lara 82, dorocia2324, megg lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Bella to ja tez chce, tylko nie mogę znaleźć tych wubbanub.
Masz linka do aukcji?
A raczej ten, bo już 3 mies +
http://allegro.pl/smoczek-soothie-avent-silikonowy-hit-z-usa-3-i5318752907.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 13:14