Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym sie bala karmic dziecko w trakcie jazdy, jak np nagle trzeba hamowac, albo ktos zatrobi i dziecko sie wystraszy i zakrztusi-wole nawet nie myslec, zanim sie wypnie dziecko z fotelika, zanim sami z auta wyjdziemy moze byc za pozno... jak dla mnie karmienie tylko na postoju
Lara 82 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Ten moj slod smakuje prawie jak siemie lniane tylko nie ma tych glutkow
Ten trening na brazylijskie posladki to ile ma czesci i wszystko na raz robic czy jak?
Co polecacie na brzuch, boczki i uda?
Bo ja od pon zaczynam i chce to jakos zgrac.megg lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj przetestowaliśmy nosidełko bondolino i powiem Wam, że rewelacja, faktycznie z materiału jak chusta, więc dziecko się ładnie układa w nim, łatwo się zakłada i dociąga, nóżki na żabkę, kręgosłup jak trzeba. M. ją niósł i spacerek 1,5h zaliczyliśmy. Dobrze wydane pieniądze.
Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
marcela29 wrote:ja bym sie bala karmic dziecko w trakcie jazdy, jak np nagle trzeba hamowac, albo ktos zatrobi i dziecko sie wystraszy i zakrztusi-wole nawet nie myslec, zanim sie wypnie dziecko z fotelika, zanim sami z auta wyjdziemy moze byc za pozno... jak dla mnie karmienie tylko na postoju
Karmienie na postoju nic nie dawało. To nie chodziło nawet o jedzenie a o zasypiania przy piersi. Bo moje dsiecko tylko tak potrafiłoA jak byliśmy w trasie to plakal i plakal, a tego nie byłam w stanie znieść.
Strach był, ale cos za cos.
Ja nikogo nie namawiam, tak tylko opisuje. Przy Tymku juz tak nie muszę robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 15:50
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiu odnośnie weryfikacji poglądów, nie przejmuj się wcale. Ostatnio koleżanki roczna córeczka zlamala obojczyk ucząc się chodzić. No i jest tak zabandazowana ze nie da się jej wysadzić w fotelik. No i co w takiej sytuacji? Otóż wożą ja normalnie na kolanach bo innej opcji nie ma a do lekarza czy na zmianę opatrunku trzeba było jechać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 16:02
Gosiak, mala_mi1982, megg lubią tę wiadomość
-
No fakt mój jak wieczorem chce cycka to tak go ciumka ze mleko nie leci tylko musi sobie w budzi potrzymać, wiec tak jak mówisz MalaMi o jedzenie nie chodzi tylko o cyca.
No jak nic się nie zmieni nici z wakacji nad morzem w sierpniu.
Gosiu kolezanka kazała mi Piotrusia wkładać do fotelika w domu jak jesteśmy przynajmniej raz dziennie, ona tak przekonała swoja córkę.
Od jutra będę testować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 16:02
Gosiak, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Gosia a do nosidla to dziecko nie powinno siedziec??
Zuza mówiła, ze w bondolino można już od 3-4 miesiąca spokojnie nosić. Że to jest jedyne nosidełko, w którym można nosić wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 17:03
-
A ja zwazylam siebie i potem siebie z malym i wyszlo mi 7,6kg!!
Rany ja nie wiem co to za pokarm mam!!
Sterydow nie biore;p
Mam nadzieje ze to nic zlego.
Ja skonczylam robic kluski. Maz lula;) jeszcze gulasz musze zrobic.. Mialam przesadzic kwiaty ale dam spokoj. Najwyzej tesciowa powie ze suche;))Gosiak, mala_mi1982, Bietka, megg lubią tę wiadomość
-
Słoneczna, ja zwazylam sie dzis z małym i wyszło, ze wazy 4,8:) a w środę było 4,7:)
Ubranka w końcu na nim nie wisza:) no i widze, ze rośnie jak na drożdżach
Dołożyłam jedno karmienie na śpiocha w nocy i to chyba dzieki temu:)mala_mi1982 lubi tę wiadomość