Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara ja suroqke znmarchewkinjadlam od razu bo myslalam ze mozna i w szpitalu tez dawali.
Kurcze moze tonpo gulaszu z papryka? Hm nie wiem bo na nogach nie mial
Wlasnie zamowilam emolim i dha sobie i krem noscar z masu perlowej na rozstepy.
Lara myslalam ze to Ty pisalas. Zw z 1 kg brakuje do " lansu" a moze to kto inny, nie pamietam.
Ja jestem lepsZa bo na dwor chodze w dzinsach ciazawych a w domu w getrach;) jesCze troche -
Cześć
Sue dzięki za wskazòwkę co do zabawy cycem;)faktycznie tak jest!
Słoneczna fajny ten Twòj synuś
A ja na wage juz nie patrze bo skacze w zależnosci co zjem. Wymiary po 2 tyg.ćwiczeń z Chodakowską: -6 cm :d w tym 3 cm.w talii
derii84, megg, słoneczna 85, Aagnieszkaa, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
A właśnie miałam pisać juz kiedyś jak Penelope pisała ze jej waga w gore skoczyła. Bo tak jest po ćwiczeniach.
Jak zaczynamy ćwiczyć po długiej przerwie to na wagę nie ma co patrzeć, bo zazwyczaj idzie w gore mięśnie zaczynają więcej ważyć. Dopiero po pewnym czasie pójdzie w dol, czasem to długo trwa. -
Laurka słyszałam, że schłodzenie pieluszki i włożenie jej fragmentu do buzi dziecka pomaga. Chodzi i znieczulenie zimnem.
My mmieliśmy dzisiaj ciężki dzień. Pobudka o 5, bo po co spać jak jak trzeba się uśmiechać i gadać
W ciągu dnia Staś mało spał, więc sobie odbił po poludniu. Dopiero teraz go odlożyłam, także mogę w końcu też pójść spać
Ash ja Staś też ma kupy ze sluzem już od dawna... Ja nie podaję żadnych probiotykow. Może powinnam? Tylko jakie?
-
Ponoc u dzieci kp kupa ze śluzem moze sie zdarzać.
U nas wyjaśniła sie ciemnozielona kupa - jadlam kasze gryczana!! Spotkałam koleżankę, która ma dwie córeczki i mi powiedziała.
Od niedzieli juz piekne musztardowe kupki. Republika roleski kraj jest tu... Sialalalala
Kupiłam sobie fajna sukienkę w mosquitoma taki kopertowy dekolt, zapinany na guziczek - bedzie super do karmienia, bo jest nawet elegancka
pora wychodzic do ludzi
-
Penelope sliczny synus
Lara jak tam komplet z hm?
moj tez skraca karmienie i na koniec sie na mnie patrzy i sie bawi:)
a co do spania to my nadal nie mamy dluzszch przerw jak 3 godz , moze swa razy 4 godz byly, moj pucek musi zjesc przez sen
ale od kad w nocy biore go juz do lozka to lepiej sie wysypiam
Słoneczna super Macius, fajnie ze taki pucek jak moj hehe
ciekawe ile wazyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 23:06
Penelope lubi tę wiadomość
-
Jak wazylam w domu to wychodzi 7,6;) w pt zwazymy bo ide do przychodni
Sue maly sie obudzil po m jak milosc i jadl i ssal do teraz praktycznie, krecil sie wuec odpuszczam dzis. Zrobilam wczesniej tylko 30 przysiadow;( leze juz i jutro zrobie;)
Sciagnelam wszystkie chyba treningi i jutro na bank zrobie bo nie ma m jak milosc. Dzis troche przez meza nie zrobilam bo namawialsm go na cw tak dlugo ze az maly wstal
Przedszkolanka a jakie cw robilas i ile w tyg?
Sue ktore pieluszki babydream sa wg Ciebie najlepsze? Bo w dzien po domu chce ich uzywac bo czesto zmieniamy i jak zrobi kupe to tez skysze wiec moga byc tansze.
Mialam juz bambino z Dayli ale falbanka jest bardzo sztywna a dzis kupilisny babydream biale i jutro bede testowac. Mieciutkiee sa
Ciekawe jak te zolte i fun fitmegg lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, my mamy fun&fit juz 3! Fajne sa, miękkie, nie odparzają
no i kupa jesCze nie wypłynęła nam:)
Ja jutro ide biegac + jakis brzuch:)
Dzis musze wstac o 4 i ściągac laktatorem mleko, moze ta moja prawa piers troche lepiej bedzie mleko produkować
Ide nakarmić małego na śpiocha i spac:)słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Megg mam napisane ze paczka została wysłana, a DPD przyjęło ja wczoraj w Oddz. W KTW, wiec myślę ze jutro, a właściwie dziś te paczki do mnie przyjdą.
Czekam na h&m i na słód.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 02:49
megg lubi tę wiadomość
-
Zasrani i przebrani. Mam nadzieje ze jeszcze pospi...
Kupa dzis jakas rzadka bez czasteczek.
Ale mnie bola plecy.. Niedlugo padne
Ale jak to mowi moja kolezanka;
Padles ? Powstan! Popraw korone i zapier...)
Lara 82, Pia Gizela, mala_mi1982 lubią tę wiadomość