Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia! Sa rozne
Maz kupil biale wczoraj i sa fajne poki co i chyba z 3 rodzaje sa jeszcze.
Ja uZywam bialych pampkow ale w dzien np rano to wiem ze nakladam a zaraz zrobi siku czy kupe i moge mu zmienic wiec testuje wlasnie pieluszki " po domu"
A te fun fit ( Sue uzywa) sa jakos za 25 zl 46 sztWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:16
-
Słoneczna my od poczatku używamy babydream
jestem zadowolona z nich. No i z ceny tez:) u nas jest czesto kupa, przewijam małego co 2 godziny, nawet jak nie ma kupy, wiec jakbym używała droższych pampersow, to bym zbankrutowała! No a mysle, ze tak po 6-7 miesiacu zacznę uzywac wielorazowek.
Przed kapaniem jest u nas latanie z gola pupa, i zawsze sik w body pójdzie:)słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
U mnie raczej 2 h nie ma w panpku chyba ze w nocy bo teraz rzadziej robi w nocy i zmieniam nad ranem. W dzien nasika to juz marudzi albo jak ja czuje cieplo pod reka to tez od razu zmienian wiec troche tego idzie. Pampkow bialych chce uzywac w nocy i na spacery a tak to jakies tansze ale tez musza byc dobre.
Jak to mowia; szukajcie a znajdziecie;))9 -
To naprawdę często zmienianie pieluszki. Ale 46 szt za 25 zł. to chyba nie taka okazja. Skoro za 80zl jest 130 szt. Zielonych pampkow.
Ja na noc kupilam białe pampy, ale chybanieumiem ich zakładać bo juz2razy w nocy bokiem soku poszło.
A w ogóle to 3zielone są mniejsze od 3bialych. -
Dziewczyny ponawiam pytanko
jak sie kupuje na olx? Bo mysle by jednak jkupic tego smoka za 85 zl bo mam tylko 1 z maskotka i 1 bez ten twardszy wiec jeszcze jeden z maskotka sie przyda bo nie bede musiala wyparzac i myc co chwile no i pewnie sie troszke zuzywa
-
A wrącając do prywatnego forum, to nawet jeśli by się ktoś tu odezwał teraz nowy to chyba nie chciałabym aby dostał dostęp do prywatnego forum. Jednak juz trochę późno, i dla mnie było by to zbyt malo wiarygodne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:56
Sue lubi tę wiadomość
-
A ogólnie to tak się z Wami zzylam, jakbysmy się znały od lat.
Ciekawe ile tak będziemy ze sobą gadac.
Chciałabym kiedyś się z Wami spotkać face to face na neutralnym gruncie
Może jak dzieciaki będą starsze jakiś wypad?
Fakt ze zawsze ktoś będzie miał dalekoGosiak, słoneczna 85, mala_mi1982, Sue, dorocia2324, Bietka, megg lubią tę wiadomość