Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyszłam i szybko wróciłam, straszny wiatr dziś i zimno.
Ale jak przeszłam szybkim krokiem kilka metrów, to poczułam zakwasy w szczytach ud - to od tego spacerowania z obciążeniem
Juuupi! Znalazło się dla nas miejsce na basenie. Wcześniej miałam info, że miejsca od września dopiero.
Będzie to Aqua Park na razie a nie Aqua Stacja, ale i tak super. Tata aż przebiera nóżkami, żeby z dzieckiem iśćSue, dorocia2324, marcela29, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny weszlam na prywatne dawno nie bylam - przepiekne dzieciaki!!! Wszystkie bez wyjatku!
Agnieszka modelka i maz tez przystojny bardzo!
Sloneczna kupilam ten wiekszy 50ml za 34,89zl
Maly spi a ja utonelam na naszych forach zamiast cwiczyc!Aagnieszkaa, Sue lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Agnieszka nie wiem jakim cudem udało mi się poślubić twojego posta 2x
Fajne te twoje info
Gdzie ty to wyszukujesz
Gdzie wyszukuj? Tych stron dziecięcych jest strasznie dużo, ciągle coś podczytuje, i czasem trafi się coś interesującego. Ten fragment jest ze strony babyonline, z kalendarza rozwoju niemowlaka tydzień po tygodniu.Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Ja mam 8kg na plusie moze i przy wzroscie 170 to jeszcze jakos uchodzi gdyby nie to ze wszystko mi zwisa i powiewa celulitu nie mam chyba tylko na twarzy i ogolnie jak taki placek rozplaszczony wygladam po ciazy.. I jeszcze mi wszystko idzie w dupe i uda a gora szczypior tragedia to wyglada
-
Asia888 a probowalas jakis kremow antycelulitowych? Wiadomo ze kremy to dodatek i cwiczyc tez trzeba ale kremiki dobre tez pomagaja
ja od porodu uzywam kremow do brzucha ud i posladkow i osobny do biustu i mam wrazenie ze mam gladsza skore i bardziej jedrna niz przed ciaza - poza brzuchem of course bo brzuszek jeszcze wymaga pracy ale pupa i uda sa super
ja zainwestowalam w shiseido- do biustu mam aromatic advanced i do reszty wczesniej mialam advanced body creator a teraz mam future solutions lx i jest super
-
Kurcze to moze zadzwonie ... Musze tylko od meza dostac zgode bo ostatnio poszalalam .. Kupilam kocyk i kolderke z la milou do tego mase ciuszkow zabawki te 3 wiec maz juz jak slyszyze cos znowu chce kupic malej to na mnie krzywi patrzy.. Teraz latwiej bo na messengerze trudniej widziec jego grymas twarzy
megg, Sue, dorocia2324, Bietka, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Ale dziecko 3 miesieczne juz prostsze w obsludze jest
dzis przygotowalam juz do obiadu wszystko, zrobilam pranie wykapalam sie zjadlam mam czas popisac tu z Wami normalnie szalenstwo
i zabka smok znowu mi ja uspila
wiec jak sie obudzi to jesc i na. Dwor
choc cos Gosiak pisala ze wieje wiec mize sie skinczyc na 30 minutowym spacerku
wczoraj bylam 2 h za to bo 1 h w lesie i 1 h po osiedlu grzalam mordke