Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam Angel wings LaMilu i jestem zachwycona. Tymek tez! Teraz chce kocyk bambusowy
Synek sie obsral po pachy na leżaczku (taki poranny rytuał ze kupa jest na leżaczku ok 8:30)
Przegrałam go i odłożyłam do łóżeczka zeby wynieść pampersa, wracam a on spi. Zawsze koło 9 ma drzemkę ale pierwszy raz sam kimnalzawsze usypia w chuście.
-
A ja przebierałam właśnie synka na przewijaku i tak sobie pogadaliśmy a n n golaska i ja mu mówię "kocham cię" i nachylam się by mu dać buziaka a on mnie z uśmiechem na twarzy obsikał
ash, Gosiak, Lara 82, asia888, mala_mi1982, Sue, dorocia2324, marcela29, Bietka, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Bella na olx jak klikniesz w dane kontaktowe to wyswietli Ci sie tel i mail, dzwonisz i umawiasz sie na forme sprzedazy, albo platnosc z gory albo przy odbiorze z tym ze roznie moze byc, ja na fotelik z baza trafilam dobrze ale np laktator mial byc uzyty 2-3 razy a byl napewno ok roku:-/ ciezko z reklamacja i bezpieczenstwem kupna, na allegro bezpieczniej ale i z olx tez korzystam"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Słoneczna ja kąpię w emolium i nic nie używam, żadnych szamponów nic kompletnie i jest OK.
A na suchą główkę polecam linomag kilka razy smarowałam, bo ktoś tu polecił chyba Katiś i super wszystko przeszło juz nic się nie łuszczy.
Fakt ma troszkę tam gdzie ciemiączko ale nie mam odwagi tam zdrapać tego. -
Sloneczna mi zostalo 8kg z ciazy
Lara mam tak samo 54kg i 170cm przed ciaza, teraz 62
Ja zrobilam skalpel wczoraj ale z przerwa w polowie. Drugie pol maly lezal ze mna na dywanie na macie i smial sie z mamy machajacej rekami i nogami
Moj argi nie zasysaale kciuk wygrywa ze smoczkiem i wszystkim innym ostatnio...
Sloneczna ja wlasnie zamowilam no scar w gemini. Zamowenie wyszlo mi na 850zlmasakra....
Mialam sie jeszcze odniesc do paru postow ale jak zwykle zanim doczytam wszystko do konca zapominam kou mialam odpisac
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja kupilam uzywany laktator medela mini electric i wymienilam wszystko oprocz silniczkai wszlo 150zl, w tym modelu ajbardziej chba tak sie oplaca bo wszystko jest wymienne
Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam nie bralabym tego badziewnego aventa recznego ktory wyniosl mie drozej a nadaje sie do smietnika tylko... -
nick nieaktualnySue Ada tak robi - zasysa.
Co potrafi, a raczej co ostatnio zaobserwowałam:
-paluch w buzi,
-zasysanie wargi,
-pokazywanie języka,
-ślinienie,
-podnoszenie główki na plecach,
-lekkie pełzanie,
-głowa sztywno,
-gadanie z "zmyślonymi przyjaciółmi"
-obracanie się na prawy bok, a raczej próba tego triku,
No i nie wiem co jeszcze?Sue lubi tę wiadomość
-
U nas maly mial ciagle krostki na buzi i ciele pediatra kazala odstawic oliwke i wszystkie kosmetykibo twierdzi ze przy takich maluszkach im mniej tym lepiej, uzywam tylko baby dream zelu do kapieli a buzie przecieram sola fizjologizna i jest super. Krem tylko do pupy idzie i to nie przy kazdym przewijaniu.
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, jak Tomek miał krostki na buźce, to smarowałam Dermaveelem. Przeszło po dwóch dniach. Jak pokażesz to pediatrze, to na bank stwierdzi, że to skaza białkowa. U nas tak było - pare krostek na buzi a ta mi kazała nabiał odstawiać. Z tym, że u nas to ewidentnie był trądzik niemowlęcy.
Mówiłaś, że jadłaś gulasz z papryką. Może to papryka? A raczej chemia, którą jest szprycowana - no chyba, że miałaś jakiś zamrożony, z taką prawdziwą papryczką
Ja właśnie po ćwiczeniach - 5km, abs z mel b i 105 przysiadów. Porozciągałam się i idę pod prysznic.
Moje chłopaki śpią
-
A wracając do prywatnego forum - jakiś czas temu napisała tu jakaś dziewczyna, że została zjechana przez styczniówki, które były też oburzone, że ktoś przez prawie rok je podczytywał. Nic wtedy nie napisałam, bo w czesiu się zgadzam ze styczniówkami.
Wiadomo - forum jest otwarte, każdy tu może wejść, ale jeśli ktoś chce nas czytać, to mógłby się chociaż przywitać.
I uważam, że forum zamknięte tworzyłyśmy po to, żeby pewnych rzeczy nie upubliczniać. I zgadzam się z ash, że jakieś próby dostania się na nie to szczyt bezczelności!ash lubi tę wiadomość
-
Sluchajcie ja nawet nie wiedziałam ze jest cos takiego jak ange wings a u mnie tak nie równo na spacerach!
Znalazłam cos takiego poduszka motyl minky jest trochę tańsza, myślicieli ze to to samo?
Ash/ Katis czym jest wypełniona ta Angel wings?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 11:33