X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella nie kupowalam na olx nigdy nie mam pojęcia, jak nikt ci nie odpowie zapytam męża po pracy.

relge6yd3cl8y0me.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam Angel wings LaMilu i jestem zachwycona. Tymek tez! Teraz chce kocyk bambusowy ;)

Synek sie obsral po pachy na leżaczku (taki poranny rytuał ze kupa jest na leżaczku ok 8:30)
    Przegrałam go i odłożyłam do łóżeczka zeby wynieść pampersa, wracam a on spi. Zawsze koło 9 ma drzemkę ale pierwszy raz sam kimnal :) zawsze usypia w chuście.

ug3715nmrb0zdbvc.png

• ash Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to szczyt bezczelności taka próba dostania sie na zamknięte nasze forum!
    Cieszę sie ze takie forum mamy i możemy sobie bezpiecznie wstawiać zdjęcia i wiemy ze nikt niepowołany ich nie zobaczy.

Sue, megg lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przebierałam właśnie synka na przewijaku i tak sobie pogadaliśmy a n n golaska i ja mu mówię "kocham cię" i nachylam się by mu dać buziaka a on mnie z uśmiechem na twarzy obsikał ;)

ash, Gosiak, Lara 82, asia888, mala_mi1982, Sue, dorocia2324, marcela29, Bietka, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• ash Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez tak czasem robi i sie śmieje przy tym

ug3715nmrb0zdbvc.png

• ash Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja kupowałam na OLX ale z odbiorem osobistym.
    Sprzedawałam z wysyłka po wpłacie na konto. Bezproblemowo

ug3715nmrb0zdbvc.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella chyba sie dzowni i dogaduesz jak odbierzesz/ jak wysle

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, co do olx też się ostatnio pytałam. Serwis poleca odbiór osobisty, obejrzenie produktu na miejscu i jasa do ręki, ale możesz napisać wiadomość do sprzedawcy i może Ci wyśle.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój ostatnio chyba wie ze sika albo ze idzie kupka, bo normalnie zastyga wtedy w bezruchu :-) a ja wiem, ze coś się święci :-)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • marcela29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella na olx jak klikniesz w dane kontaktowe to wyswietli Ci sie tel i mail, dzwonisz i umawiasz sie na forme sprzedazy, albo platnosc z gory albo przy odbiorze z tym ze roznie moze byc, ja na fotelik z baza trafilam dobrze ale np laktator mial byc uzyty 2-3 razy a byl napewno ok roku:-/ ciezko z reklamacja i bezpieczenstwem kupna, na allegro bezpieczniej ale i z olx tez korzystam

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • słoneczna 85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie te zielone pampki niezbyt sie sprawdzaja i maja sztywne te boczki. Kurcze mij nadal ma czerwone policzki z krostkami;(
    Na glowce tez sucho

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna ja kąpię w emolium i nic nie używam, żadnych szamponów nic kompletnie i jest OK.

A na suchą główkę polecam linomag kilka razy smarowałam, bo ktoś tu polecił chyba Katiś i super wszystko przeszło juz nic się nie łuszczy.

Fakt ma troszkę tam gdzie ciemiączko ale nie mam odwagi tam zdrapać tego.

relge6yd3cl8y0me.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna mi zostalo 8kg z ciazy :(
    Lara mam tak samo 54kg i 170cm przed ciaza, teraz 62 :(

Ja zrobilam skalpel wczoraj ale z przerwa w polowie. Drugie pol maly lezal ze mna na dywanie na macie i smial sie z mamy machajacej rekami i nogami :)

Moj argi nie zasysa :) ale kciuk wygrywa ze smoczkiem i wszystkim innym ostatnio...

Sloneczna ja wlasnie zamowilam no scar w gemini. Zamowenie wyszlo mi na 850zlmasakra....

Mialam sie jeszcze odniesc do paru postow ale jak zwykle zanim doczytam wszystko do konca zapominam kou mialam odpisac :(

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja kupilam uzywany laktator medela mini electric i wymienilam wszystko oprocz silniczkai wszlo 150zl, w tym modelu ajbardziej chba tak sie oplaca bo wszystko jest wymienne :)

Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam nie bralabym tego badziewnego aventa recznego ktory wyniosl mie drozej a nadaje sie do smietnika tylko...

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue Ada tak robi - zasysa.

Co potrafi, a raczej co ostatnio zaobserwowałam:
    -paluch w buzi,
    -zasysanie wargi,
    -pokazywanie języka,
    -ślinienie,
    -podnoszenie główki na plecach,
    -lekkie pełzanie,
    -głowa sztywno,
    -gadanie z "zmyślonymi przyjaciółmi" :D
    -obracanie się na prawy bok, a raczej próba tego triku,

No i nie wiem co jeszcze? ;)

Sue lubi tę wiadomość

• asia888 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maly mial ciagle krostki na buzi i ciele pediatra kazala odstawic oliwke i wszystkie kosmetykibo twierdzi ze przy takich maluszkach im mniej tym lepiej, uzywam tylko baby dream zelu do kapieli a buzie przecieram sola fizjologizna i jest super. Krem tylko do pupy idzie i to nie przy kazdym przewijaniu.

mala_mi1982 lubi tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, jak Tomek miał krostki na buźce, to smarowałam Dermaveelem. Przeszło po dwóch dniach. Jak pokażesz to pediatrze, to na bank stwierdzi, że to skaza białkowa. U nas tak było - pare krostek na buzi a ta mi kazała nabiał odstawiać. Z tym, że u nas to ewidentnie był trądzik niemowlęcy.
    Mówiłaś, że jadłaś gulasz z papryką. Może to papryka? A raczej chemia, którą jest szprycowana - no chyba, że miałaś jakiś zamrożony, z taką prawdziwą papryczką :)

Ja właśnie po ćwiczeniach - 5km, abs z mel b i 105 przysiadów. Porozciągałam się i idę pod prysznic.
    Moje chłopaki śpią ;)

• Katiś Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam angel wings z La Milou i Pola uwielbia. Wtula się w boczki. Co do ćwiczeń: dziś zrobiłam 100 przysiadow jak usypialam mała w wózku.
    Co do wargi to Pola też zasysa i przygryza gornymi dziaslami.

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wracając do prywatnego forum - jakiś czas temu napisała tu jakaś dziewczyna, że została zjechana przez styczniówki, które były też oburzone, że ktoś przez prawie rok je podczytywał. Nic wtedy nie napisałam, bo w czesiu się zgadzam ze styczniówkami.
    Wiadomo - forum jest otwarte, każdy tu może wejść, ale jeśli ktoś chce nas czytać, to mógłby się chociaż przywitać.
    I uważam, że forum zamknięte tworzyłyśmy po to, żeby pewnych rzeczy nie upubliczniać. I zgadzam się z ash, że jakieś próby dostania się na nie to szczyt bezczelności!

ash lubi tę wiadomość

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie ja nawet nie wiedziałam ze jest cos takiego jak ange wings a u mnie tak nie równo na spacerach!

Znalazłam cos takiego poduszka motyl minky jest trochę tańsza, myślicieli ze to to samo?

Ash/ Katis czym jest wypełniona ta Angel wings?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 11:33

relge6yd3cl8y0me.png
‹‹ 2900 2901 2902 2903 2904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ