Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ostatnio mam dola przez ta oferte meza.
sorki ze was mecze ale okazalo sie ze nie bardzo moge z nim jechac bo budowy (ma byc tam kierownikiem) sa w roznych miejscach i moga go "rzucac" wiec my z malym raczej zostaniemy w pl
ew moge go odwiedzac
nie chce zeby jechal ale nie chce tez mu odbierac szansy
buuuuuuu -
Megg... Nie da sie do tego przyzwyczaic niestety... Nauczylam sie z tym zyc poprostu ale zawsze jest ciezko gdy wyjezdza... Jest straszna tesknota.. Ale sa tez pozytywne strony bo gdy wraca to spedzamy teraz ze soba 24 h no i cieszymy sie soba w kazdej chwili bo wiemy ze za pare tyg znowu pojedzie...
-
Choc u mnie teraz jest to nienajgorzej bo wyjezdza na 6 tyg ale wraca tez na 6 tyg... Tydzien przed powrptem sikam ze szczescia i odliczam godziny doslownie.. Ma to swoje uroki
kazde zblizenie po takim czasie hest jak pierwszy raz
a jak pomysle ze za 6 tygodni wroci i bedzie to czerwiec i zostanie do sierpnia kiedy bedzie lato piekna pogoda a ja mam maciezynski.. Nic nas nie bedzie ograniczalo... To skakac mi sie chce ze s zczescia:)
megg, Sue, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Pewnie to zaden wyczyn ale sama dzis wpakowalam mala w auto i pojecgalysmy po parasolke
do tej pory jej sama sama nie wozilam autem zawsze tylko gdy maz byl ale tez rzadko jechalismy gdziekolwiek w sumie to tylko na usg bioderek, na pogotowie, na dzialke moich rodzicow i ostatnio pierwszy raz do fashion house
a teraz sama sobie poradzilam jeeeej
to kolejny krok bedzie z wozkiem moze na klif na spacer
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Bella ja chyba jednak nie kupuje tego smoczka. Boje sie ze nue bedzue ssac i 85 zl w bloto
My ze spaceru biegiem bo ryczal jak nie wien..
Chyba zaczyna sie zabkowanie bo naa dole widac solidna biala krope i ciagle sie slini, gryzie, marudzi
Mam pytanie! Jak zaczynacie karmic np z lewej piersi to w prawej czujecie ciagniecie na poczatku?ja tak mam
-
Kremy jakos slabo mi pomagaja a i maski na cialo robilam:(* jedyne co to masaz banka chnska super,bede musiala do tego wrocic
Sloneczna ja mam cos takiego i nieraz mleko mi samo leci z drugiej
Ja mysle ze to fajnie tak 6tyg praca 6tyg dom, bo jednak razem cale dnie przez 6tyg super sprawa i czasu z dzieckiem duzo, moj wraca ok 19 i tylko niedziela wolna, podczas ktorej nieraz jedzie to brata odwiedzic, to cos zalatwic itd, i niestetyto czasu z dzieckiem jednak spedza a ze mna to juz wogle
Ja bym chyba wolala 6tyg w domu a 6tyg osobno, kazde by odpoczelo od siebie stesknilo sie itd. Mielismy taki rok ze moj wyjezdzal na 3-4tyg i na tyle wracal i mi pasowalo cos takiego -
bella84 wrote:Pewnie to zaden wyczyn ale sama dzis wpakowalam mala w auto i pojecgalysmy po parasolke
do tej pory jej sama sama nie wozilam autem zawsze tylko gdy maz byl ale tez rzadko jechalismy gdziekolwiek w sumie to tylko na usg bioderek, na pogotowie, na dzialke moich rodzicow i ostatnio pierwszy raz do fashion house
a teraz sama sobie poradzilam jeeeej
to kolejny krok bedzie z wozkiem moze na klif na spacer
bella84 lubi tę wiadomość