Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope gratuluje pamietajacego meza! A Russell jest przesliczny! A jak ja mowie, ze przesliczny, to znaczy, ze jest naprawde przecudnej urody, bo wierz mi na slowo honoru, bardzo rzadko zachwycam sie cudzymi dziecmi ;]
Penelope lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sa zele i sa syropki przeciwbolowe i te wlasnie produkty z jakiegos powodu sa w Polsce niedostepne (na pewno nie bez przyczyny). Kupilam, ale nie wiem czy chce uzywac, bo skoro proces bedzie trwal dlugimi tygodniami, to ile czasu bede tak szprycowac moje dziecko tymi specyfikami?
Bietka a o co chodzi z zimnym rogiem pieluszki tetrowej?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Polozylam dzis Tomka na brzuchu i on dalej kombinuje, jak sie przewrócić na plecy
czyli to nie przypadek:)
Dzis jak leżał na brzuchu to tak jakoś zamotał, ze prawie sie obrócił wokol własnej osi:) no i gada coraz wiecej:)
Wlasnie zasypia mi przy piersi, kurcze, fajne to kp:) bede go chyba karmic az sie sa odstawiGosiak, Laurka, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:A to juzz zyna sie bolesne zabkowanie? Moja corka sie micno slini i wklada raczki do buzi ale poki co nie jest jakas strasznie marudna.. Kiedy dac pierwszy gryzak wiec? I jakie gryzaki polecacie?
Moje dziecko drze sie w niebo glosy przez to :[08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
No ja mojego nie mogę zostawić na brzuchu bo juz się przekręca za każdym razem
A ostatnio zaczął piszczec, tak ćwiczy swój glos ze aż jest śmieszny bo potrafi się sam siebie wystraszycWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:00
Sue, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie misiek ostatnio zaczął się dziwnie zachowywać przy piersi i nie wiem czy to normalne czy nie.
Najpierw normalnie ssie, a potem przestaje i zaczyna łapać piers i puszczać, łapać i puszczać. Nie ma przy tym jakiś szczególnych nerwów, ale nie wiem, czy to zabawa czy np. On by chciał więcej a tam nie ma. Dodaj jeszcze, ze znacznie skróciła mu się długość ssania, no i pomijam fakt, ze misiek nie wytrzyma dłużej niż 2h czy noc czy dzień.
Kurcze może naprawdę mu brakuje? -
Lara 82 wrote:Słuchajcie misiek ostatnio zaczął się dziwnie zachowywać przy piersi i nie wiem czy to normalne czy nie.
Najpierw normalnie ssie, a potem przestaje i zaczyna łapać piers i puszczać, łapać i puszczać. Nie ma przy tym jakiś szczególnych nerwów, ale nie wiem, czy to zabawa czy np. On by chciał więcej a tam nie ma. Dodaj jeszcze, ze znacznie skróciła mu się długość ssania, no i pomijam fakt, ze misiek nie wytrzyma dłużej niż 2h czy noc czy dzień.
Kurcze może naprawdę mu brakuje?Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Luna ciagle placze i wtyka wszystko do buzi, ssie nadgarstek/przedramie, zeby sobie ulzyc. Jest glodna i chce jesc, ale po chwili ssania zanosi sie placzem, bo ja dziasla bola. Musze karmic "w biegu", bo tylko chodzenie i noszenie troche ja uspokaja. Plus wzmozone slinienie.
Probowalam masowac jej dziasla, ale jak tylko wloze palec do jej buzi, to natychmiast zaczyna go ssac lub wrecz przygryzac.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya