Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara, to Twoja decyzja czy idziesz, czy nie:)
A jakby mi ktoś pojechał tak z karmieniem, to powiedziałabym tak jak Gosiak! Mnie juz pytają jak długo zamierzam karmic! Odpowiadam, ze do matury, Max pierwszej sesji:)
Ja posprzatalam, wymyłam podłogi, wyszorowalam łazienkę i poprasowalam czesc ubrań. Teściowie generalnie moga jesc z podłogi
Moj P gra małemu na basie, a ten patrzy jak zaczarowanyprzedszkolanka:), Lara 82, Laurka, Pia Gizela, Januszkowa, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Lara nie denerwuj sie, nie warto. widac nie zalezalo im na tak bliskim kontakcie z dzieckiem jaki masz Ty i to jest najwazniejsze!
u nas paskudna pogoda wiec siedzimy w domu
a ja mam tez kiepski dzien tylko plakac mi sie chce ze mam zostac bez meza...ehhh
placze przy malym a on sie smieje -sloneczko moje kochane:)Lara 82 lubi tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:60zl za chuste to niedrogo. Tylko chyba jednak musial by mnie ktos nauczyc wiazac bo z youtube to chyba nie nauczyla bym sie. Bala bym sie, ze zrobie dziecku krzywde. A do jakiego wieku nosi sie dziecko w chuscie?
Sue lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Czy wasze dzieci tez sie zagapiaja tak w tv ze nie mozna odwrocic ich uwagi? No moj to taki telewidz ze musze pudlo wylaczyc
Mój tez lubi TV. Szczególnie jak leży na macie. A mata jest akurat przed TV (jedyne miejsce gdzie bąbel nie jest narażony na zedptanie przez brata)
-
nick nieaktualny
-
Gosiu nie wiem co jest z tymi słodyczami, no mam tasiemca. Wczoraj zezarlam tyle ze szok. Obiecalam ze dziś nie zjem. A juz pękło kinder bueno i 7 ciastek zbożowych owsianych. No juz się boje żeby młodego brzuch nie bolal! A juz o mojej wielkiej dupie nie wspomne!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:55