Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musi zlapac wzrokiem. Jak rozdrazniony to nie ma co. Najlepiej po karmieniu;))
Pia mi przestaly strzelac kolana;) dziele przysiady w ciagu dnia. Brzuszki moze tez bede robic, ale robisz tak ze tylko glowe unosisz czy tak jakby do siadu?bo do siadu to nie ma opcji...
Ja lulam... Noga musze telepac ale dobre i to;)) -
Ile ta foto ksiazka? Co tam jeszcze bylo i po ile? Bo nic nie chca powiedziec przez tel. Wczoraj baba miala zadzwonic potwierdzic i nie potwierdzila i juz mnie to denerwuje. A dzownili traz z tymi plnszami? 65 plansz plus jakis prezent dla malucha? Za 21 zl? A moze juz masz?
-
słoneczna 85 wrote:Marszobieg z wozkiem;)) bedzie szybki marsz:) i turbowyzwanie zrobie bo mam( nie to detocell;))
A ja wlasnie ten zrobiłam,bo drugi zamòwiłam wczorajjeszcze dzisiaj spacer i brazylijskie może zrobie
Co do czasu to ja też z małą sama jestem,wykorzystuje czas jak śpia od kilku dni ma skok i ciężko...tylko ręce,cyc i płacz...oby do niedzieli minęło bo chrzciny:o
-
Gosiak ale Ty korzystalas z babki od chustowania moze ja cos zle robie? Niby bylismy raz na zajeciach jak bylam w ciazy z chustowania i widzielismy jak babka rzekomo certyfikowana( to od tego sa certyfikaty..,,) to robi i do chusty dostalismy instrukcje.. Jak mala byla malutka to chetnie siedziala w chuscie a teraz niekoniecznie bo nic nie widzi.. Zreszta iona nawet noszona nie chce byc przodem do nas woli byc przodem do swiata.. A nie mozna tak wiazac.. Wiec juz sama nie wiem.. Jak zrobi sie cieplej to moze na dwor sprobuje z chusta moze na dworzu lepiej jej bedzie? Albo tez wezme ta babke od chustowania:/ ile taka usluga kosztuje?
Co do tv moja tez lubi a co lepsza moj maz jak to wyczail to kladl ja glowka do tv i mial cisze i spokoj a ona ssie tam patrzyla.. Mnie to wkurzalo bo nie chce by mala ogladala tv i od malego psula oczy.. I co na to moj maz. - "kochanie musimy kupic wiekszy telewizor wtedy mala sobie wzroku nie popsuje "padlam :p uwazam ze lepiej pozabawiac dziecko na rozne sposoby niz dac tv do ogladania.. Ale pewnie beda sytuacje ze bedzie trzeba co nieco ogarnac jak bedzie wieksza i tv ja zajmie.. Choc teraz za wczesnie wg mnie
tylko jak to bedzie ze ja nie bede pokazywac jej tv a tato bedzie :p
-
asia888 wrote:Ja machnelam skalpel
dla mnie masakra zakwasy mam hehe
Przedszkolanka co to za pogromca cellulitu?
Lara u nas ostatnio tylko body z krotkim ale jest goraco, 25st w mieszkaniu, do snu tak samo a body plus pajac na spacer, ale u nas juz lato
Bella zgsdzam sie z twoim mezem
Turbo wyzwanie-pogromca cellulitu ,tak się płyta nazywajak przyjdzie to zobacze co to
Aaa mam cellulit o wiele mniejszy :dasia888 lubi tę wiadomość
-
Wogole mamy szczescie ostatnio do ludzi majacych neutralne podejscie do szczepien:) lekarka w przychodni a dzis byla u mnie pielegniarka srodowiskowa i zapytala czy szczepilismy i wtedy az zadrzalam na to pytanie bo juz znam na pamiec te wyklady apropos szczepien a tu mile zaskoczenie.. Powiedziala zeby robic tak jak serce podpowiada
ze jej wnuki byly szczepione co prawda tymi 6w1 ale sie tez bardzo bali mimomze na szczescie jest ok.. Mowila ze nie mozna zmuszac nikogo i mamy robic jak uwazamy:) i ze jej wnuki do przychodni chodza tez do tej lekarki u ktorej my bylismy teraz i nam pozwolila robic po swojemu szczepienia:)
-
Dzieki za cynk apropos treningow na chomikuj
posciagam sobie dzisiaj
dziewczyny a mozecie jakas mate polecic do cwiczen? Dodam ze mam problem z koscia ogonowa i lezac na plecach na twardszym gruncie mi sie wbija i ucisk tobi bolesny wiec mata chyba jakas grubsza by sie przydala:)
asia888 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Ile ta foto ksiazka? Co tam jeszcze bylo i po ile? Bo nic nie chca powiedziec przez tel. Wczoraj baba miala zadzwonic potwierdzic i nie potwierdzila i juz mnie to denerwuje. A dzownili traz z tymi plnszami? 65 plansz plus jakis prezent dla malucha? Za 21 zl? A moze juz masz?
Foto książka +6 zdjeć 300zl
Foto książka + 15 zdjeć 390 zł
Foto książka +15 zdjeć + 2 mini fotoksiążeczki 500zl
Jak dzwonią to od razu mowię ze nie mam czasu. Nic nie chce, bo mnie wkurzają juz. Nawet jakiś doradca kredytowy dzwonił wczoraj i ledwo udało mi sie go spławić. Jeszcze chwila i bym sie chamsko rozłączyła -
bella84 wrote:Gosiak ale Ty korzystalas z babki od chustowania moze ja cos zle robie? Niby bylismy raz na zajeciach jak bylam w ciazy z chustowania i widzielismy jak babka rzekomo certyfikowana( to od tego sa certyfikaty..,,) to robi i do chusty dostalismy instrukcje.. Jak mala byla malutka to chetnie siedziala w chuscie a teraz niekoniecznie bo nic nie widzi.. Zreszta iona nawet noszona nie chce byc przodem do nas woli byc przodem do swiata.. A nie mozna tak wiazac.. Wiec juz sama nie wiem.. Jak zrobi sie cieplej to moze na dwor sprobuje z chusta moze na dworzu lepiej jej bedzie? Albo tez wezme ta babke od chustowania:/ ile taka usluga kosztuje?
-
słoneczna 85 wrote:Przedszkolanko moj tyLko drzemki ucina a ostatnio odkrylam ze pospi dluzejnpo karmieniu jak go wloze do wozka i kolysze;) albo jezdze ale jakbym wlacZyla tv to koniec spania.
wiec siedze i noga jeZdze;)
U mnie jest identycznie odkrylismy to jakiś czas temu. W wózku dłużej pospi bo jak zaczyna się rozbudzac to można pokolysac i jeszcze pospi.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Moj tez zapatrzony w tv
Tylko u mnie musi leciec tv prawie przez caly dzien bo starszy jak krzyknie albo walnie czyms to jak byla cisza to hulal do gory Natan.
Ale robie tak zeby ciagle sie nie wpatrywal.
U nas raczki caly czas w buzi i caly zalany slina
Dorwalam ksiazeczke zdrowia starszego i pierwszy zabek mielismy w wieku 9 miesiecyCiekawe jak bedzie z Natankiem