Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj najbardziej lubi reklamy bo sa takie kolorowe.
lara nie przejmuj sie. Stresy sa ci jeszcze potrzebne. To twoj wybor czy idziesz bez wzgledu na powody.
Jutro noc muzeów. I ja z kolei zastanawiam się czy nie pojedziemy sobie połazic. Malego w chuste to bedzie spał, ale nie wiem...moze wole polozyc sie spacmoze winko jakies piatkowe..hmmm
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Lara nie denerwuj sie takim glupim gadaniem, ja tez mam wesele bardzo bliskiej kolezanki 6 czerwiec i tez nie idziemy bo nie wyobrazam sobie zostawic z nikim tak malego dziecka, nawet z babcia bo widzial ja raptem pare razy i nie jest przyzwyczajony do nikogo innego jiz my, a szczegolnie mama, u niego, i wiem ze pozostawienie go z kimkolwiek to bedzie stres dla niego. Wesela weselami, kolezanki kolezankami ale dziecko najwazniejsze i rob jak ty czujesz nie ogladaj sie na niczyje gadanie i jakies durne porownywanie... Co ci ludzie maja z tym porownywaniem!! Jak mnie to drazni! Bo dziecko tej ciagle spalo a tamtej wogle nie plakalo a sasiadki szwagier ma corke ktora wogle mowila i to wierszem w tym wieku
a kogo to obchodzi
Lara 82, Sue, mala_mi1982, marcela29 lubią tę wiadomość
-
Lara wez sie nie przejmuj. Ludzie zawsze beda miec swoje madrosci i cos do powiedzenia. Czy pojdziesz czy nie to jest tylko i wylacznie Twoja decyzja i niech sie odczepia.
Maly dzis byl niespokojny w nocy, brzuszek mial troche wzdety i prykal. Pewnie jelitka nie nadazaja trawic tych wszystkich lekarstw
Musze zadzw do doktorki bo malemu zaczelo rzezic w oskrzelach i ciezej oddychaPrzynajmniej mi sie tak wydaje.
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Lara, ja bym na takie argumenty użyła argumentu, że karmisz piersią i dajesz dziecku wszystko co najlepsze, porównała do mm, trudno jak ktoś bije poniżej pasa, to można mu oddać, żeby mu w pięty poszło. Nie użyłabym nigdy takiego argumentu, ale jak ktoś zaczyna w ten sposób, to sam się prosi o ripostę.
Też bym się wkurzyła.Lara 82, Sue, mala_mi1982, Laurka lubią tę wiadomość
-
Dzis kończymy 3 miesiące! Najpiękniejsze 3 miesiące w moim życiu. Najpiękniejsze i najtrudniejsze zarazem.
Kocham tego szkraba ponad wszystko.
Gosiak, Bietka, asia888, Lara 82, Sue, megg, mala_mi1982, Januszkowa, marcela29, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Lara ja bym powiedziala ze karmisz puersia i nie poszlas na latwizne;) to meczarnia dla takiego malucha.
My mamy zaproszenie na wesele i tez nie idziemy - nawet mi do glowy to nie przyszlo;))
Jakbym miala slub i wesele na miejscu u bliskiej osoby to sprobowalabym pojsc na slub tylko
Sue na torrent jest turbo wyzwanie normalne a na yt turbo wyzwanie dla deto cell.
Ja lulam malego po karmieniu. Dobrze ze chociaz tak spi
Ash? Czy jak wypelnialas ankiete w szpitalu zeby dostac niebieskie pudelko to teraz tez tak dzwonia do Ciebie? Teraz pan dzwoni ze ma jakies plansze za 21 zl. Wczoraj przerwalam rozmowe bo maly wstal a potem dzwonil jak spal albo jak placze?
A robilas zdjecia z tej firmy pelargos? W tym jedno gratus? Jeszcze do mnie nie dojechali z tymi zdjeciami -
Dorocia, ja się podpisuję pod tym co napisała Gosiak o chustach. Nie mam wypasionej chusty, które potrafią kosztować tyle co wózek. Swoją kupiłam za 60 zł z przesyłką (ale nie powiem sporo szukałam zanim na nią trafiłam). Koszt wizyty doradczyni 120 zł, ale zdecydowałam się na nią bo jest też fizjoterapeutą i obejrzała synka. Ale też w necie jest wiele filmików
-
U nas dzis pada przelotnie. Nie idziemy dzis na spacer.
W niedziele przyjedzie moja mama. Mowi ze na tydz!! A ja jej mowie ze po 2 nocach sie zabierze;)
Ja w mojej rodzinnej miejscowosci nie bylam od listopada!!
MoZe za tydzuen pojedziemy pierwszy raz.. -
słoneczna 85 wrote:Lara ja bym powiedziala ze karmisz puersia i nie poszlas na latwizne;) to meczarnia dla takiego malucha.
My mamy zaproszenie na wesele i tez nie idziemy - nawet mi do glowy to nie przyszlo;))
Jakbym miala slub i wesele na miejscu u bliskiej osoby to sprobowalabym pojsc na slub tylko
Sue na torrent jest turbo wyzwanie normalne a na yt turbo wyzwanie dla deto cell.
Ja lulam malego po karmieniu. Dobrze ze chociaz tak spi
Ash? Czy jak wypelnialas ankiete w szpitalu zeby dostac niebieskie pudelko to teraz tez tak dzwonia do Ciebie? Teraz pan dzwoni ze ma jakies plansze za 21 zl. Wczoraj przerwalam rozmowe bo maly wstal a potem dzwonil jak spal albo jak placze?
A robilas zdjecia z tej firmy pelargos? W tym jedno gratus? Jeszcze do mnie nie dojechali z tymi zdjeciami
Tak! Masakra! Ciagle dzwonią i piszą maile!!! Mam dość!
Zdjęcia robiliśmy i kupiliśmy foto książkę. Drogo bardzo ale trudno.