X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się popłakałam :-(

relge6yd3cl8y0me.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj najbardziej lubi reklamy bo sa takie kolorowe.

lara nie przejmuj sie. Stresy sa ci jeszcze potrzebne. To twoj wybor czy idziesz bez wzgledu na powody.

Jutro noc muzeów. I ja z kolei zastanawiam się czy nie pojedziemy sobie połazic. Malego w chuste to bedzie spał, ale nie wiem...moze wole polozyc sie spac :/ moze winko jakies piatkowe..hmmm

Lara 82 lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara nie denerwuj sie takim glupim gadaniem, ja tez mam wesele bardzo bliskiej kolezanki 6 czerwiec i tez nie idziemy bo nie wyobrazam sobie zostawic z nikim tak malego dziecka, nawet z babcia bo widzial ja raptem pare razy i nie jest przyzwyczajony do nikogo innego jiz my, a szczegolnie mama, u niego, i wiem ze pozostawienie go z kimkolwiek to bedzie stres dla niego. Wesela weselami, kolezanki kolezankami ale dziecko najwazniejsze i rob jak ty czujesz nie ogladaj sie na niczyje gadanie i jakies durne porownywanie... Co ci ludzie maja z tym porownywaniem!! Jak mnie to drazni! Bo dziecko tej ciagle spalo a tamtej wogle nie plakalo a sasiadki szwagier ma corke ktora wogle mowila i to wierszem w tym wieku ;) a kogo to obchodzi ;)

Lara 82, Sue, mala_mi1982, marcela29 lubią tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara wez sie nie przejmuj. Ludzie zawsze beda miec swoje madrosci i cos do powiedzenia. Czy pojdziesz czy nie to jest tylko i wylacznie Twoja decyzja i niech sie odczepia.

Maly dzis byl niespokojny w nocy, brzuszek mial troche wzdety i prykal. Pewnie jelitka nie nadazaja trawic tych wszystkich lekarstw :(
    Musze zadzw do doktorki bo malemu zaczelo rzezic w oskrzelach i ciezej oddycha :( Przynajmniej mi sie tak wydaje.

Lara 82 lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue i inne dziewczyny- wiekszosc treningow chodakowskiej jest do pobrania na chomikuj. Pl :) sekret ten nowy nawet jest

Dziewczyny co do pupy uzywacie chusteczki, wode z mydlem, sama wode?

bella84 lubi tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, ja bym na takie argumenty użyła argumentu, że karmisz piersią i dajesz dziecku wszystko co najlepsze, porównała do mm, trudno jak ktoś bije poniżej pasa, to można mu oddać, żeby mu w pięty poszło. Nie użyłabym nigdy takiego argumentu, ale jak ktoś zaczyna w ten sposób, to sam się prosi o ripostę.

Też bym się wkurzyła.

Lara 82, Sue, mala_mi1982, Laurka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, ja używam samej ciepłej wody przegotowanej.

asia888 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tv u nas tez zapatrzony eh
    A z tym kaszelkiem to chyba slina, u nas tak jest

Moj chyba zabkuje bo zaczal gryzc kciuka i jak dorwie moj palec to gryzie z calej sily! I szarpnac potrafi, i slini sie na potege

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, pisałaś, że Twoja mała nie lubi chusty. Moja na początku prawie histerie urządzała jak ją motałam, byłam załamana. Ale z każdym razem płakała mniej - a teraz jak jest marudna i widzi, że biorę chustę, to ma banana na twarzy :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DDTV o tesciowej :)

Gosiak lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też jest zainteresowana filmami, TV nie mamy, więc tylko jak coś razem oglądamy popołudniu/wieczorem. Koleżanka kiedyś mi mówiła, że jak chce mieć chwilę dla siebie, to zmienia się w wyrodną matkę i puszcza małemu reklamy ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia, pisałaś o chustach... to wcale nie taki drogi interes, zważywszy, że najlepiej mieć chustę używaną. Ja kupiłam swoją od koleżanki za 50zł! :) My teraz praktycznie nie używamy wózka, tylko chustę.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis kończymy 3 miesiące! Najpiękniejsze 3 miesiące w moim życiu. Najpiękniejsze i najtrudniejsze zarazem.
    Kocham tego szkraba ponad wszystko.

Gosiak, Bietka, asia888, Lara 82, Sue, megg, mala_mi1982, Januszkowa, marcela29, kasia_1988 lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja bym powiedziala ze karmisz puersia i nie poszlas na latwizne;) to meczarnia dla takiego malucha.
    My mamy zaproszenie na wesele i tez nie idziemy - nawet mi do glowy to nie przyszlo;))
    Jakbym miala slub i wesele na miejscu u bliskiej osoby to sprobowalabym pojsc na slub tylko

Sue na torrent jest turbo wyzwanie normalne a na yt turbo wyzwanie dla deto cell.

Ja lulam malego po karmieniu. Dobrze ze chociaz tak spi

Ash? Czy jak wypelnialas ankiete w szpitalu zeby dostac niebieskie pudelko to teraz tez tak dzwonia do Ciebie? Teraz pan dzwoni ze ma jakies plansze za 21 zl. Wczoraj przerwalam rozmowe bo maly wstal a potem dzwonil jak spal albo jak placze?
    A robilas zdjecia z tej firmy pelargos? W tym jedno gratus? Jeszcze do mnie nie dojechali z tymi zdjeciami

atdcqtkf2affvuei.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia, ja się podpisuję pod tym co napisała Gosiak o chustach. Nie mam wypasionej chusty, które potrafią kosztować tyle co wózek. Swoją kupiłam za 60 zł z przesyłką (ale nie powiem sporo szukałam zanim na nią trafiłam). Koszt wizyty doradczyni 120 zł, ale zdecydowałam się na nią bo jest też fizjoterapeutą i obejrzała synka. Ale też w necie jest wiele filmików :)

relg9vvjrtqik460.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis pada przelotnie. Nie idziemy dzis na spacer.
    W niedziele przyjedzie moja mama. Mowi ze na tydz!! A ja jej mowie ze po 2 nocach sie zabierze;)
    Ja w mojej rodzinnej miejscowosci nie bylam od listopada!!
    MoZe za tydzuen pojedziemy pierwszy raz..

atdcqtkf2affvuei.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pierwsze oznaki ciemieniuchy pomógł nam linomag i olej kokosowy na zmianę ;)

Gosiak lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna ja tylko brzuszki robię, codziennie 50 tylko, ale to pół godziny z życia :D I ledwo wyrabiam. Przysiady odpuściłam ze względu na strzelające kolana.

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas deszczowo. Mały marudny dziś okropnie.

W końcu przyszły moje książeczki kontrastowe, mam te 3+ i 6+, kupiłam w pakietach po 25 zł :D, ale synuś niezainteresowany. Może przez to marudzenie?

relg9vvjrtqik460.png

• ash Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Lara ja bym powiedziala ze karmisz puersia i nie poszlas na latwizne;) to meczarnia dla takiego malucha.
    My mamy zaproszenie na wesele i tez nie idziemy - nawet mi do glowy to nie przyszlo;))
    Jakbym miala slub i wesele na miejscu u bliskiej osoby to sprobowalabym pojsc na slub tylko

Sue na torrent jest turbo wyzwanie normalne a na yt turbo wyzwanie dla deto cell.

Ja lulam malego po karmieniu. Dobrze ze chociaz tak spi

Ash? Czy jak wypelnialas ankiete w szpitalu zeby dostac niebieskie pudelko to teraz tez tak dzwonia do Ciebie? Teraz pan dzwoni ze ma jakies plansze za 21 zl. Wczoraj przerwalam rozmowe bo maly wstal a potem dzwonil jak spal albo jak placze?
    A robilas zdjecia z tej firmy pelargos? W tym jedno gratus? Jeszcze do mnie nie dojechali z tymi zdjeciami

Tak! Masakra! Ciagle dzwonią i piszą maile!!! Mam dość!
    Zdjęcia robiliśmy i kupiliśmy foto książkę. Drogo bardzo ale trudno.

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 2908 2909 2910 2911 2912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ