Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Przedszkolanko jakie cw robilas bo chyba nie odp? I ile razy w tyg.
Jaki zestaw robicie dzis? Bo ja chce zrobic tyrbo spalanie;) tylkompewnie z przerwa w polowie;))
ja dzisiaj skalpel 2 i secret- masakra!ale nie poddaje się, robię przeważnie to co Ewka i na razie codziennie, dzisiaj 15 dzień był
czekam co na jutro.
Teraz -50% dała na wszystko to fundnęłam sobie pogromce cellulitu i książkę Zmień swoje życie..słoneczna 85, mala_mi1982, asia888 lubią tę wiadomość
-
Lara, nie podtrzymuję chusta trochę asekuruje na wysokości uszek, ale synuś całkiem dobrze trzyma główkę, jednak jak mam o bez chusty to asekuruję mu główkę.
nic nie podkładam, rzadko kiedy walną mi głową w przód, jak coś to na pierś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 21:28
-
Dziewczyny, ale produkujecie
Ja ubieram po domu tak jak wiekszosc z Was w body z dl. R. Spodenki, skarpety, czasami polspiochy. Na zewnatrz jakas bluza, sweterek i cieplejsze spodenki, jeansy. Mam problem z czapeczkami, nie moge dobrac takiej zeby uszka nie wychodzily. Stad ciagle oslaniam ja dodatkowo pieluszka w wozku kolo buzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 22:24
-
Gosiak wrote:Ash, tak, mielony. Łyżeczkę rozpuszczam w wodzie, w smaku niedobre - nie jest to femaltiker na pewno, ale da się wypić
u mnie dzis dwa spacery, a od cw przerwa, w tym tyg mam zrobione dwa skalpele i zostaly mi dwa do zrobienia
Gosiak zazdroszcze basenu, u nas boboswim dopiero od wrzesnia bo w wakacje przerwa, ale w lipcu pojdziemy ot tak na basen
my jutro szczepimy, druga dawka rota i 5w1 ...altacet i pedicetamol naszykowany, oby mała dobrze to zniosła"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Przedszkolanko ale masz lepsza kondycje. Ja w dzien nie mam jak bo jestem sama i ciezko czasem kanapke zjesc. Cwiczyc moge jak maly zasnie wieczorem wiec juz ciezko.
Dzis jeszcze 6 km wozkiem i 105 przysiadow:)
Pia a Ty? Mialas zaczac? A Lara?
Co do kondycji to juz jest lepiej.
A moj maz dzis ze mna robil i po rozgrzewce stwierdzil ze nie da rady;) ale zrobil chyba pierwsza runde jeszcze;))
-
Cały dzień na ogrodzie, super dzień mieliśmy. Mały ostatnie noce sypia po półtorej godziny, zamiast się spanie wydłużac to się skraca. W dzień nie ma jak odespac bo Russell uskutecznia dwie 20 minutowe zaledwie drzemki dziennie.
Zrobiłam dziś ćwiczenia na brzuch z Chodakowską i pośladki z Mel B. To zrobiłam to takie bardziej "zrobiłam" bo kondycja dalej słabajutro dla odmiany siłownia.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Hm to pochwalilam moje dziecko za spanie i dzis zamiast obudzic sie kak zwykle ok 3 obudzila sie o 2.20.. No nic ... Ckekawe kle teraz pospi..
Tak czytam o tym jak nosicie w chuscie i kurcze moja cos niebardzo chce... A moze to ka cos zle robie?;/ bo mi plscze w chuscie:/ -
Ja machnelam skalpel
dla mnie masakra zakwasy mam hehe
Przedszkolanka co to za pogromca cellulitu?
Lara u nas ostatnio tylko body z krotkim ale jest goraco, 25st w mieszkaniu, do snu tak samo a body plus pajac na spacer, ale u nas juz lato
Bella zgsdzam sie z twoim mezem