Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:ja z rozpaczy napoczęłam ptasie mleczko... niech ten chłop z roboty wraca!
-
Dzien dobry.
Sue ludzka tepota nie zna granic. Ten lekarz to chyba w ogole do szkoly nie chodzil. Przejsc na mm, bo sie dziecko mletkiem matki krztusi? Na litosc boska skad ci ludzie sie biora?!
Lara ja bym sie na maksa wnerwila! Po ch*j - za przeproszeniem - ludzie sie wtracaja?! Po kiego wala takie porownania w ogole! Twoje dziecko nie jest jej dzieckiem i skad pomysl, ze mialabys robic to samo i tak samo co ona?? Czy ona jest jakiejs swiatowej slawy autorytetem?? Jesli nie to niech zamknie dziob i sie nie udziela. Ty wychowujesz swoje dziecko, ona niech sie zajmie swoimi!Lara 82, Gosiak, dorocia2324, bella84, derii84 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Lara 82 wrote:Gosiu nie wiem co jest z tymi słodyczami, no mam tasiemca. Wczoraj zezarlam tyle ze szok. Obiecalam ze dziś nie ziem. A juz pękło kinder bueno i 7 ciastek zbożowych owsianych. No juz się boje żeby młodego brzuch nie bolal! A juz o mojej wielkiej dupie nie wspólne!!!
Do niedawna potrafiłam zjadać tabliczkę czekolady karmellove, pół paczki ciastek owsianych i np. kawałek kostki piernikowej albo eklera albo jakieś inne ciastko, no masakra jakaś... -
Luna tez sie patrzy w tv, bo dzieci przyciaga to jasne, migoczace swiatlo, ale nie ma bata! Nie pozwalam. Taki maluch moze latwo dostac padaczki. My nasza corke bedziemy wychowywac z dala od tv, komputera i tabletow jak najdluzej sie da. Nie chce uposledzonego spolecznie dziecka, ktore tepo gapi sie w monitor caly czas.
Przyklad: w Dzien Matki jak pojechalismy do restauracji przy stole obok tez byla duza rodzinna impreza. Okolo szescioro doroslych i chlopiec na oko 5-letni, ktory na telefonie ogladal mecz koszykowki! Jaki sens robic rodzinny wypad do restaurcji, jesli nie ma zadnej interakcji, konwersacji, nie spedza sie czasu ze soba i najmlodszy czlonek rodziny ma nos wlepiony w smartfona? Bylismy z mezem zdegustowani, a takie obrazki to norma i obserwujemy to wszedzie, gdzie pojdziemy. Para idzie razem do knajpy, zamawiaja jedzenie i jak kelnerka odejdzie nawet na siebie nie patrza, tylko kazde bawi sie swoim telefonem. Masakra.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
na chomikuj trzeba miec konto , chyba masz jakis transfer za free na poczatek, ja sms kupuje
Franek spi w wozku:)
u nas zyrafa tez nie intersuje małego narazie
Angelcia np mozesz jesc otrębyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:24
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
u nas tez deszczowo, my po szczepienib, mala plakala przy wkluciu, w domu cyc i drzemka, za 1,5 godz podam pedicetamol ale i tak mnie czeka bezsenna noc bo tak jak ostatnio bede obserwowac mala
"namowilyscie" mnie na ta poduszke (wyczytalam ze od 3mc jert) i pieluszki bambusowe, jest taki zestaw mala i wieksza to ta mala akurat do wycierania buzi ze sliny a wieksza do przykrycia
M dzis wroch wczesniej z pracy, na wypadek gdyby mała marudzila poki co po drzemce jest ok
a pediatra mowila ze taka pogoda drazni maluszki"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
na przemiane materi blonnik, ja jem codziennie i szk wody gotowanej na czązo i chyba na mała dziala bo ciagle mamy 3-5kup dziennie"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Hej
piękne zdjęcia
U nas rogal się sprawdziłpoduszka wings również, Pola wtula się w nią, mata dopiero teraz zaczyna być fajna. Gryzaki czekają. Najlepsze zabawki to te szeleszczace
Zrobiłam dziś 100 przysiadow, czy jak dziennie będę je robiła to coś dadzą?Pola
Hania