Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara podeslij linka do motylka. Kurcze ja nic nie podkladalam jak jedzie w gondoli. To trzeba?
Moj niunio zasnal ! Tylko troche zjadl i poszlam przewrocic pierogi na patelni i wracam wyjmuje cyca a on spi!
)
Ale on sliczny jest jak spi:) aanioleczek:))
Lara 82, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
A do mnie właśnie dzwonił były dyrektor IT z mojej firmy z propozycją fajnej pracy, miło mi się zrobiło, naprawdę - akurat byłam podczas śpiewania "domowego przedszkola"

I generalnie wypytał mnie trochę - na jakim etapie jesteśmy, sam ma 4 dzieci, więc ma doświadczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 18:39
Lara 82, Sue, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/poduszka-motyl-minky-do-wozka-fotelika-duzo-wzorow-i5155839355.html
Słoneczna Ty mieszkasz wśród bloków z tego co mi się wydaje, więc macie chodniki
i jest prosto jak jesteś na spacerze. Więc myślę, że nic się Maciusiowi nie dzieje.
Ja od początku upychałam Piotrusiowi pod główką jak byliśmy na spacerze żeby miał miękko bo u nas to żwirowa droga, lub polna przy lesie. Dlatego u mnie na endomondo byłby słaby wynik bo ja muszę bardzo powoli spacerować aby misiem nie rzucało za bardzo
-
Jasne, pewnie, też bym chciała na miejscu. Ja planuję wrócić na 7/8 etatu i jeszcze pracować godzinę mniej, bo KP i chodziłabym na 6h dziennie. Ale to oczywiście jak się nie uda z drugim dzieckiem od razu.Lara 82 wrote:Gosia to fajnie masz. No Wy w trójmieście macie więcej możliwości, u nas jak coś zostaje śląsk, niby nie daleko i wiem, że może się tak zdarzyć, że będę dojeżdżać do pracy. Ale na razie póki miś jest mały chciałabym pracować na miejscu.
-
Dziewczyny a ja chodze z mala do lasu na wertepy i zadnych angelwings nie mam... Wytlumaczcie prosze czy naprawde to niezbedne :)moja na plasko na samym materacu.. Weryepy lesne uwielbiamy;) glowka lata az milo:p to szkodzi?
asia888 lubi tę wiadomość
-
H. Wiecie co.. A ja sienzastanawiam czy to serio takie niedobre... Zaden lekarz nic nie mowil o tym nam... Nasi rodzice na bank nic nie wkladali i jakos z naszymi mozgami chyba ok
nonale oczywiscie kazdy bajer dobry jest by naciagnac rodzicow wiec pewnie i ja sie skusze a co...
Lara 82, asia888 lubią tę wiadomość

kupuję tego motyla jednak

zamowilam juz wingsy