Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara podeslij linka do motylka. Kurcze ja nic nie podkladalam jak jedzie w gondoli. To trzeba?
Moj niunio zasnal ! Tylko troche zjadl i poszlam przewrocic pierogi na patelni i wracam wyjmuje cyca a on spi!)
Ale on sliczny jest jak spi:) aanioleczek:))Lara 82, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
A do mnie właśnie dzwonił były dyrektor IT z mojej firmy z propozycją fajnej pracy, miło mi się zrobiło, naprawdę - akurat byłam podczas śpiewania "domowego przedszkola"
I generalnie wypytał mnie trochę - na jakim etapie jesteśmy, sam ma 4 dzieci, więc ma doświadczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 18:39
Lara 82, Sue, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/poduszka-motyl-minky-do-wozka-fotelika-duzo-wzorow-i5155839355.html
Słoneczna Ty mieszkasz wśród bloków z tego co mi się wydaje, więc macie chodnikii jest prosto jak jesteś na spacerze. Więc myślę, że nic się Maciusiowi nie dzieje.
Ja od początku upychałam Piotrusiowi pod główką jak byliśmy na spacerze żeby miał miękko bo u nas to żwirowa droga, lub polna przy lesie. Dlatego u mnie na endomondo byłby słaby wynik bo ja muszę bardzo powoli spacerować aby misiem nie rzucało za bardzo -
Lara 82 wrote:Gosia to fajnie masz. No Wy w trójmieście macie więcej możliwości, u nas jak coś zostaje śląsk, niby nie daleko i wiem, że może się tak zdarzyć, że będę dojeżdżać do pracy. Ale na razie póki miś jest mały chciałabym pracować na miejscu.
-
Dziewczyny a ja chodze z mala do lasu na wertepy i zadnych angelwings nie mam... Wytlumaczcie prosze czy naprawde to niezbedne :)moja na plasko na samym materacu.. Weryepy lesne uwielbiamy;) glowka lata az milo:p to szkodzi?
asia888 lubi tę wiadomość
-
H. Wiecie co.. A ja sienzastanawiam czy to serio takie niedobre... Zaden lekarz nic nie mowil o tym nam... Nasi rodzice na bank nic nie wkladali i jakos z naszymi mozgami chyba ok
nonale oczywiscie kazdy bajer dobry jest by naciagnac rodzicow wiec pewnie i ja sie skusze a co...
Lara 82, asia888 lubią tę wiadomość