Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia ja od 8 maja 2014 nie wiem co to miesiaczka :p
No ale ja to mam wymierajace jajniki dobrze ze chociaz corcia mi sie udala wiec juz jestem happyna okres czekam i czekam i ani widu ani slychu.. Niby do 3 miesieecy od konca karmienia moge sie nie martwic
Kurcze ja tez morfologii i moczu malej nie robilam od szpitala.. A trzeba?? Czuje sie jak jakas zacofana.. Tu mi o wingsach piszecie tu o badaniach tu o usg ze po 3 m.. Ja nic nie wiem!! Albo jestem niedoinformowana albo jakas cofnieta:/ -
Ja od 10.05.2014 nie mam okresu
tez małemu nie robiłam morfologii, na usg przezciemiaczkowe czekamy:)
Tez zamówie to angel wings, bp u nas tez wertepy, małemu podkładam z jednej strony pieluszkę, ale główka tez lata, a to mi sie nie podoba.
Ja dzis nie miałam koedy cwiczyc, jutro rano nadrobie. Dzis tylko długi spacer.
Padam na twarz, ide spac.
-
Bella nie jesteś zacofania. USG główki zrobilam tylko dlatego, ze takie było zalecenie ze szpitala. Morfologii nie zrobilam, choć chciałabym zrobić i zrobię przed następnym szczepienie na poczatku czerwca. Choć jak pomyśle ze on ma mi tak płakać to aż się boje.
-
ja mialam jeden dzien plamienie, ale doslownie pare kropel na wkladce i @ bbrak co mnie cieszy:)
mi lekarz na kontroli poporodowej zalecil globulki mucovagin kupilam juz drugie opakowanie bo mowil ze przy okazji blizny zmiekna
a co do odginania w tyl to dzieci tak robia, nawet cos na wzor mostka i jest to normalne, oczywiscie jak nie jest to nasilone
w radio bajka kolejna ciekawa audycjia Zawitkowskiego do wysluchania-polecam, "karmienie a umiejetnosc mowy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 22:24
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Teściowe byli dzis, mały fajnie zareagował
gadał z dziadkiem:)
A tesciowa jak go zobaczyła, to sie ze wzruszenia popłakała i opowiadała mi, ze jak jej tesciowa pierwszy raz zobaczyła najstarszego syna, to ona jej kazała zakładac maseczke, zeby jej syna nie zaraziła. O dziwo dałam rade:)
Miałam Wam pisac - jestem po pierwszymboli
Maz stwierdził, ze nie czuje różnicy i ze blizny nie widac nawet! Czyli blizna jest bardziej w mojej głowie. Tez tak macie, ze cos Wam tam "przeszkadza"? Ja sie jal dziewica czułam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto się zabezpieczcie - gumki?
Ja też sie boje że wpadniemy dlatego uzywamu gumek. Na razie nie mierze temp więc to najlepsze wyjście. NIe jestem jeszcze gotowa na druie dziecko.
Możejak Grze będzie miał 8-10 miesięcy to zaczniemy się starać o drugie jak nic sie nie wydarzy -
Katis to sie Zabezpiecz jak nie chcesz wpasc;)
Ja robilam biszkopt bo ccialam upiec tort...
No masakra! Jest plaski jak nie wiem. Nie wiem czemu nie wyrosl.
Przysiady zaliczone. Turbowyzwanie pogromca celulotu niedokonczone. 46 min to za dlugo dla mnie -
Ja sie jakos nie boje szczegolnie ze wpadniemy ale moze to przez moje problemy z zajsciem w ciaze?
Dziecko mi sie psuje:( wczoraj pierwsze wstanie om1.20 dzis 00.20 no kirde.. A ostatnie tygodnie jak tatus byl tompoeknie o 3 a nawet 4 bylo.. Moze to przez wieczorne spacery od 18 na ktorych spi wrecz do kapieli o 20 i ja budze na kapiel... Hm:/