Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez pije karmi.
mi lekarz przepial tabletki antykonc. przy karmieniu
Lara moja mama tez pracuje w opiece i suie idzie nasluchac roznych historii.
ja dalej planuje kolejne dziecko okolo roku Frania. A jak sie nie uda to wlasnie szukac bede pracy w Katowicach. Lara ile masz km do k-c?
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Słoneczną musisz nosić? A nie da się np leżeć i zabawiać jakąś zabawka. U nas teściową kupiła kostkę dla niemowlaka babydream w rossmanie. Czyni ona cuda. Mis się nia bawi łapie a jak zaczyna płakać to zadzwonie dzwoneczkiem i jest spokój.
A jak kupy nie zrobił polz go na brzuszku, ale na swoich kolanach i masuj po plecach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:12
-
My już obudzeni całkowicie. Powiem wam jestem w szoku. Poślubiony po 5 wstał i mówię mu zajrzyj do małego, bo normalnie o 4 pobudka. On idzie, patrzy, a synuś nie śpi! Bawi się rączkami! Co się porobiło!
U nas też najlepiej kupa idzie jak się synuś zabawi tak porządnie sam. -
A tak sobie pomyślałem dziś. Wiele dziewczyn nie pisze, ciekawe co u nich słychać?
Lady MK, Gusia, Angelique, Mistrzyni. Fajnie jakby od czasu do czasu cos napisały jeśli nas podczytuja. No chyba ze były z nami tylko w ciąży a teraz over, nie ma belly-nie piszemy. -
Sylwia ja mialam jiz @ i teraz w 15dc dostalam znowu. Nie wspomne juz ze trwala z 8 dni i mega obfita ze az mnie zalewalo i krecilo mi sie w glowie tak bylam oslabiona
U nas skok byl w 11tyg to maly nie chcial jesc. Przestawil sie na jedzenie co 4h i wieksze porcje. -
Megg a nie musisz mu podawać żelaza?
Franus jest duży i szybko rośnie może stad ta anemia.
Szwagierki synek tez miał prawie do 5miesiaca, ale urodził się duży i bardzo szybko rosl. To było powodem anemii. Ona tylko żelazo podawała, a jedzenie i tak wprowadzała po 6miesiacu. Niedawno miał roczek, jest naprawdę dużym chłopcem. Nie grubym ale dużym.
Piotruś ma teraz ubranka takie które on nosił jak miał miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:14
-
A mój Pitu wymeczyl kupkę i ucina drzemke przy lodowce,dom ogarnelam, plan na dziś jest zaraz pewnie wstanie i zobaczymy ile nam się tego planu uda dziś zrealizować
,
Na pewno musimy iść na spacer bo nie byliśmy 2dni,Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:15
-
Słuchajcie chce zamówić fakt dopiero teraz kocyk ocieplany minky. I się zastanawiam czy brać ten rozmiar 75x100 czy od razu droższy 100x135 (dla przedszkolaków).
Jak myślicie bo niektóre z was maja ten 75x100 do kiedy dzieciaczki będą z nich mogły korzystać?derii84 lubi tę wiadomość
-
Zazdroszcze wam ze mieszkacie blisko sklepów
ja muszę wszędzie autem, no a naradzie to z Piotrusiem nie możliwe:-(
A ten mój las juz mi bokiem wychodzi bo i tak spaceruje miedzy domami bo teraz inwazja kleszczy. A po tym co spotkało januszkowa to boje się i o Piotrusia ze mu cos do wózka wpadnie i o siebie, ze mnie uzre. Tym bardziej ze juz w zeszłym roku jednego u siebie na nodze znalazłam, ale tylko spacerował jeszcze wiec nic mi nie zrobił.