Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ej no Wy tak piszecie jakbym nie wiedziała o istnieniu gumek
Ile przecież się słyszy przypadków ze gumka pękła ? Ja nawet nie wiem jaki mam etap cyklu, a że zaszlam w ciążę za pierwszym podejściem, to zwiększa mój strach. Ja też nie jestem gotowa na drugie, o moim ciele już nie wspomnę. Chcę cały mój czas poświęcić dla Poli.
Ale trzeba będzie spróbować bo który mężczyzna tyle wytrzymachociaż mój T nie naciska.
Co do chusty to ja noszę w kieszace, na drugim forum jest zdjęcie.Pola
Hania -
Aagnieszkaa wrote:Dziewczyny, nosicie maluszki w chustach na Kangurka czy w Kieszonce. A może jeszcze jakiś inny splot proponujecie. Mam chustę. Zobaczymy czy poradzę sobie bez nauczyciela
trzymajcie kciuki. Mały śpi, a ja trenuje na jego misiu
ja w kieszonce noszę, to synek lubi najbardziejGosiak lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Aagnieszkaa, pozazdrościłam ci sesji i też się umówiłam, idziemy w środęMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
My juz po szczepieniu. 5 w 1 glaxo smith i engerix.
Na rota juz za pozno bo tylko do 12 tyg a juz w sr skoncZyl. No trudno. Nie wuedzialam
Maly plakal tylko przy ukluciu.
ZobacZyny jak bedzie przez caly dzien.
Wysypalo go i jest czerwony. Ma sucha skore. Pani polecala emolium i emulsje i mam go dmarowac z 3 razy dzuennie.
Z mlekiem tez mowila ze moZe byc od tego:( zobaczymy czy bedzie poprawa po emolium;((
Czy wasze dzueci dostaja zelazo?
Moj synek wazy 7800!
Pani mowi ze ok bo sa takie dzieci. Muerzyly glowke i klatke tez i okLara 82, megg, asia888, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Aagnieszkaa wrote:Dziewczyny, nosicie maluszki w chustach na Kangurka czy w Kieszonce. A może jeszcze jakiś inny splot proponujecie. Mam chustę. Zobaczymy czy poradzę sobie bez nauczyciela
trzymajcie kciuki. Mały śpi, a ja trenuje na jego misiu
-
My sesje zrobimy u tej samej ci nam robila noworodkowa. Jak juz bedzie siedzial.
Szkoda tylko ze be nas ale moj maz i tak nie lubi pozowac;)
Wiecie jaka jestem wkurzona ze ten biszkopt mi nie urosl? Chyba pojde kupie gotowe spody na tort!!!
Wieczorem musze miec tort dla meza!!
Mam 2 chude placki!!
Chyba ze jedna warstw wyloze biszkoptami?
Chyba mnie przeziebienie bierze!!
W niedz przyedzie mama i bedzieny sadzic kwiaty na balkonach;) jutro jedziemy z malum i mezem do centrum ogrodniczgo;) chce posadzic te pomidory na balkonie;dLara 82 lubi tę wiadomość
-
Sue a jaka konsystencje ma ten dermavel? Taki natluszczajacy?
Kurcze od czego o moze byc?boje sie ze o mleka:( a przciez mleko jest wszedzie, serwatki itd.
Dr mowila ze bez laktozy tez uczula jak juz jest uczulenie.
Gotuje zupe mocy na kurczaki z eko farmy:)) u nas w miesnym maja eko kurczaki bez antybiotykow
-
Dzisiaj sekret i top4! Ja już po
a Wy?
My chyba kończymy pomału skok (tfu tfu) ale i tak sama długo nie uleży.
Moja robi kupki mega głośne a ilość ròżnie,raz dziennie lub raz na 3 dni,a pòźniej 3 na raz
Dzisiaj zaczynamy przygotowania ostatnie bo chrzest w niedziele -
Synek spał od 8;45 do teraz
Zrobiłam sałatkę, obrałam i pokroiłam rabarbar do ciasta i posprzątałam mieszkanie! Bosko
U nas kupa 1 dziennie dość głośna. Zawsze na leżaczku
Ja w chuście nosiłam na kangurka ale już ma 3 miesiące wiec zaczynamy w kieszonce
Edit: bzdurę napisałam! W kieszonce nosimy, tylko nóżki przy brzuszku jak kangurekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:54
-
Przedszkolanko wczoraj sie ponierzylam zeby widziec efekty po mies;))
Moglam to zrobic tydz tenu;)
Wiem ze nie konze tych dlugich treningow ale i tak jetem dumna ze cwize. Moj ma nie daje rady. Juz widac ze robie lepiej niz on. A z tydz wcEsniej ZacZelam.
megg, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Sloneczna naprawdę tylko do 12 tyg. Można rota? A dlaczego? Ja myslalam, ze można zawsze? Tez nie szczepilam chciałam pozniej?!
No to niezły klocus z Maciusia
Piotruś malutki mysle, ze ma nie więcej niż 6 kg.
Nawet się ostatni o tak zastanawiałam, ze zwolnil zm tym przybieraniem
Bella nomTwoja corcia dobrze ze nadgonila.
My juz chodzi my w 68.
Chociaż z tymi rozmiarami idzie oszalec. Bo np. 68 z h&m jest olbrzymie, a z innych firm ok.
Mój powoli ze wszystkiego wyrasta. Niektórych rzeczy nie zdążył zalorzyc a ja o nich zapomniałam? Na szczęście my mamy praktycznie wszystko pożyczone lub odkupione wiec ja na ubrania to może łącznie wydalam z 350 zł.
Dopiero powyz j rozmiaru 74 mam mniej. No ale to będę częściej pralke wstawiać.