Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja okropnie niewyspana i samopoczucie do dupy. Do tego pogoda nie ulatwia dzisiejszej egzystencji...
Poszlam pozno spac maly od 5 juz nie spal, jak go uspilam to starszy wstal i dziekuje pospaniuChyba zaraz padne
Maly bardziej marudny i brzuszek troche wzdety pewnie od tych lekow
Moj maly bardzo sie we mnie wpatruje. Czasami gdzies sie zapatrzy i jak mowie do niego to nie patrzy na mnie ale sie usmiecha. A jak wlacze karuzele to woli na mnie patrzec dopiero jak znikne to albo nawoluje mnie albo wpatruje sie w karuzele.
Raczki tez sa namietnie zjadane i slinione. -
Słoneczna, szczepienie było o 10:30 a gorączka wyszła kolo 17-18. Nie było więcej 38,5. Nie zbijałam niczym, lekko do spania przykryłam, rano jeszcze trochę miał gorączkę ale zaraz przeszła. Innych objawów nie było.słoneczna 85 wrote:Czy wasze dzueci goraczkowaly po pierwszyn szczepieniuz? Jesli tak to po jakim czasie?
-
dorocia2324 wrote:Zaraz Was nadrobie ale szybkie pytanie. Pisalyscie, ze Floractin i Dicoflor ma taki sam sklad a roznica w cenie jest. Teraz mam Dicoflor ale mi sie konczy moge kupic teraz Floractin czy juz trzymac sie Dicofloru?
-
No mój jak u Dorci bardzo lubi na mnie patrzeć i poznaje moj glos. Bo czasem nie widzi a jak mowie to się śmieje.
Słoneczną niczym się nie martw mojej szwagierki mały ma roczek i wazy 14kg, a to podobno dużo.
Zdrowy, nie gruby tylko duży i wszystko ok.. Tez tak szybko przybierał.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Luna tak strasznie wczoraj plakala przez gazy i dziasla :[ Jak w koncu sie zdrzemnela, to ja potem wykapalam i po kapieli karmilam. Jadla chyba z poltorej godziny! Uwierzyc nie moglam. Normalnie sukcesem jest jesli zje 90 ml, a wczoraj na wieczor ssala cyca, potem 90 ml + 60 ml + 30 ml! Skonczyc nie chciala. Spala od 21 do 4, kiedy to musialam ja nakarmic przed wyjsciem, bo inaczej by mi klate rozsadzilo ;] Aaach juz prawie weekend. TGIF!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 13:51
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya