Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Ja w chuscie nie dalabym rady nisic 7809 kg. Staram sie jak najwiecej bawic na lezaco no i jakby w gondoli nie chcial jezdzic to dopiero by bylo...
-
nick nieaktualnymi w chuście też troszkę lżej niz na rekach ale generalnie lekko nie jest. Nie ukrywam, że czekam az będe mogła nosic w nosidełku. Na razie rehabilitantka i tak nie zalecała u nas noszenia w chuście...
co do rozmiaru to my juz nosimy 68. Rekawki sa czasmai jeszcze troszkę za długie i nogawki w spodenkach ale nie jest źle ;] -
Słoneczna tak, dziś rest day:)
Agnieszkaa, co to za blog? Uśmiałam sie jak nie wiem!!
Nocka fajna, karmienie o 23:30, 3, chyba o 4, ale to sam sie podłączyłu 6:)
O 8 wstał, walnął kupę, pobajerzyl ze mna troche i teraz drzemie:)
Lara, my na kupę mówimy zrzut, bo tak słychać, jakby mały bombę zrzucałpierdzi jak stary chłop
No i kupek tez 5-6 dziennie.
No i w nocy moje dziecko jest nieprzewijalne! Tak wierzga nogami, ze nie potrafię mu pampersa założyć
Jak mu pieluche wkładam pod pupę, to ten kolana do brzucha i pampers wjeżdża z pod tyłka, jak przód zakładam, zeby zapiać, to tak nogi prostuje, ze sie zapiać nie da. Ubaw mamy zawsze z tegoLara 82 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Ma byc chyba 6-8 tyg. Kurcze u mnie ten maly az 7800
Tylko na piersi.
Czasem sie boje ze moze cos nie tak. Czy dzieci zawsze patrza wam w oczy jak do nich mowicue? Moj czesto sie rozglada i nie patrzy
No wiem wiem i dlatego przełożę zeby było 8 tyg odstępu a nie 6
Idę zwarzyc synka bo wczoraj po kąpieli zapomniałam a ważymy sie co czwartek.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
u nas noc cudna, 4 i potem 7.30:) u nas kup sporo 3-4 i jakies kleksy, z greguly tak glosne ze w innych pokojach slychac, dziwie sie jak taka mala pupa takie wielkie baki puszcza:)
u nas szczepienia sa od 13 wiec spacerujemy przed, na popoludniowy spacer nie slysmy bo po pierwszym szczep byla marudna i spiaca, a wczoraj po drugim bylo ok ale u nas lalo, co do rota to pierwsza dawka musi byc do 12tyg i po 6tyg druga, ogolnie chyba do 20 trzeba zakonczyc my juz mamy to za soba, malej nie smakowalo ale powolvku dala rade
ktos pytal o body z mucha, na dawanda.pl jest body z krawatem i szelkami + spodenki( jakbym miala synka to bym kupila nawet na chrzciny)
mi na chrzciny dla malej ubzdural sie wianuszek/opaska z zywych kwiatow, ciekawe czy znajde
w przychodni mierzyli mala i wg nich ma 59cm, dziwne bo ubranek 62 wcisnac sie nie da niezaleznie od firmy, ja mierzylam i ma 66,waga 5900 wiec przybra 2200"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Aga ja nosze w kieszonce, kangurku i na plecach. Teraz jeszcze mam chuste kolkowa wiec i na biodrze.
Kangurek jeszcze lepiej rozklada ciezar i wogole sie nie czuje.
Sloneczna ale twoje dziecko ciezkiemegaaa.
Ciekawe jak ten skok u nas bedzie przebiegal. -
Lara tez myslalam ze da nam lekarz zelazo, ale stwierdzil ze anemia nie jest duza, nie ma co go faszerowac zelazem i dlatego mam podawac za 3 tyg zupki zeby tam mial wszelkie potrzebne skladniki i anemia powinna minac
racja- jakbym sama nie zrobila morfologii to nawet o anemii nie mialabym pojecia
i lekarz tez mowil ze przez to ze chlop jak dąb i szybko rosnie:)
kocyk mam ten co Pia i wydaje mi sie ze jest duzy, wystarczajacy
a kupy mam co 2-3 dni, nawet czasem co 5 i wtedy Franek strasznie cisnie i on wydaje odglosy nie pupkaLara 82 lubi tę wiadomość
-
Sloneczna widze Macius jak i Franek duzy, moj pewnie juz tez gdzies tyle bedzie mial bo byl wazony 1,5 tyg temu
i nie wiem jakbym miala go w chuscie nosic, teraz wynosze wozek bo mam dosc noszenia na rekach
wlasnie spi w wozku:)))
mi mowila pielegniarka ze po szczepieniu mozna na spacer, ale nie wystawiac dziecka na slonce i 3 dni raczej nie kontaktowac z goscmi najbardziej z dziecmi przedszkolnymi
bluzeczki i body z krawatem sa w pepco
Agnieszka podaj link do twego blogu bo fajnie napisane:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:59