Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez Was się waham, bo mi się podoba bardziej bombka
Całe życie wyznaję zasadę, że im mniej pstrokato tym bardziej elegancko - a dziś ma być elegancko.
No nic, pomyślę jeszcze - na pewno sfotografuję efekt końcowy, dzięki dziewczyny
A nawet jeśli dziś pojedzie w bombce, to za tydzień w tej drugiej pewnie - do drugich dziadków. -
bella84 wrote:Gusia sliczna Twoja corcia i jakie ma oczy!!!!!
No i myslalam ze ja mam grubcia bo z 2640 jest 5200 po 3 m i 1 tydz a Twoja jeszcze lepiej polecialakruszyny nadrabiaja
Gosia w kwiaty lepsza -
Bietka wrote:AAAA w ogóle ostatnio podczas spaceru nazbierałam młode pędy sosny i zasypałam cukrem
Będę miała syrop na zimę
planuję jeszcze zrobić syrop z mniszka lekarskiego i z lipy. Taka ze mnie mama się zrobiła ;-p
M sobie ubzdural ze musi szybkowar kupic, a ja chcialam zwyky gar do gotowania na parze, ale jak sie uparl to pewnie kupi choc mi kasy na to szkodaBietka lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Wpadlam na super pomysl:) pewnie nic nadzwyczajnego ale bije sie w glowe ze wczesniej o tym. Ie pomyslalam
u mnie prZy osiedlu jest sciezka rowerowa co prawda nie dluga bo z 1 km ale zawsze i bede wiec na rolki z wozkiem wychodzic
yeeaaah ale mnie oswiecilo cooo:) bede jezdzic w ta i spowrotem :p
asia888, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Mi się też ta w kwiatki podoba
My i po spacerze i w domu posprzątane, obiady pogotowane na przyszły tydzień
Synek prawie godzinę gapił się w karuzelę i memlał swój nadgarstek.
Zjadł i zasnął mi na ręce. A ja sobie poczytam.
I dziś zapiszczał pierwszy raz!
A od wczoraj niestety jak jest w foteliku, to się próbuje podnieść -
Bella zazdroszcze ja niemam takiej trasy
U nas od wczoraj duzo placzu. Martwi mnie ze maly przysnie po czym po jakis czasie zaczyna sie nagly hiseryczny placz, nawet ostatnio zasnal zccyckiem w buzi i zaczal tak plakac. Po czym wybudza sie i placz na sto dwa. Uspie go i po jakoms czasie znow to samo i tak kilkakrotnie w ciagu dnia. Mialyscie tak? -
A ja dzis zostaje sama w domu z dziecmi. Moj P pojechal do siostry opijac urodzenie coreczki ( urodzila corke 6.05
) a ja niestety nie pojechalam bo przeciez chlopcy chorzy
Bedzie tam spal bo nie ma jak wrocic. Sluchajcie a najlepsze jest to, ze on sam beze mnie pojechal pierwszy raz odkad jestesmy razem! Szok
Ja zaraz karmie malego i siadamy ze starszym do inki i babeczek ktore dzis upieklam
Cwiczenia i prysznic zaliczone
Ja tez bede robila rozne przetwory
Natan dzis sie przebudzil i tak strasznie zaczal plakac, nie moglam go uspokoic, piersi nie chcial, caly czerwony, az sie zanosil. Dopiero po jakims czasie przeszlo i zjadl. Zmierzylam temp ale goraczki nie bylo. Ale sie przestraszylam.
Wszystkiego najlepszego dla mam i dzieciaszkow z 16.05Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 16:34
-
hej
u nas jest mały katarek, ale od wczoraj inhaluje GO solą fizjologiczna i noc byla oki, spał z odetkanym noskiem, martwi mnie tylko to ze pokasłuje ale wydaje mi sie ze odchrząkuje katar, tak to wylada na moje oko...
Był dziś z tatusiem na spacerku ok 2h:) w pieknym słoneczkuteraz kima..obciełam mu na spiocha wszystkie paznokcie, u Was tez tak rosną jak szalone? ja obcinam co tydzien
U nas teraz tez mniej jedzenia niz do tej pory i w duzo gorszym wydaniu, wszystk Malego inetresuje i zamiast ciagnac cyca to on sie rozglada, szuka czegos, przypatruje sie mnie i temu co mam na sobie, usmiecha sie itd:) wiec albo jemu 30min albo po 5 min ale czesto